Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-06-10, 23:32
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμα δεν στριβει και το 12αρι με τιποτα τι περιμενεις...

ΥΓ
(ετσι μην τελειωσουμε τοσο αναιμακτα τον πολεμο )
Το 12αρι έχει και μερικά συστήματα για να μην γλιστράει και είναι και μερικά έτη (να μην πω φωτός) μακρυά στο θέμα ασφάλεια.
Φαίνεται πως παίρνει τις στροφές το ένα και πως το άλλο!

Και ξαναλέω! Τον Οκτώβριο στις Σέρρες γίνεται το επίσημο trackday! Όποιος πιστεύει στο συγκεκριμένο video δεν έχει παρά να δηλώσει συμμετοχή και να το αποδείξει με χρόνους! :brows: :brows:

Νομίζω πως μόνο έτσι θα μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις! Και όχι με video από το YouTube που δεν γνωρίζουμε πολλές παραμέτρους (π.χ ικανότητες οδηγών, στησίματα αυτοκινήτων, ελαστικά κλπ)!!!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-06-10, 23:59
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 12αρι έχει και μερικά συστήματα για να μην γλιστράει και είναι και μερικά έτη (να μην πω φωτός) μακρυά στο θέμα ασφάλεια.
Φαίνεται πως παίρνει τις στροφές το ένα και πως το άλλο!

Και ξαναλέω! Τον Οκτώβριο στις Σέρρες γίνεται το επίσημο trackday! Όποιος πιστεύει στο συγκεκριμένο video δεν έχει παρά να δηλώσει συμμετοχή και να το αποδείξει με χρόνους! :brows: :brows:

Νομίζω πως μόνο έτσι θα μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις! Και όχι με video από το YouTube που δεν γνωρίζουμε πολλές παραμέτρους (π.χ ικανότητες οδηγών, στησίματα αυτοκινήτων, ελαστικά κλπ)!!!
ναι εχεις απολυτο δικιο για τις παραμετρους που αναφερεις και ακομα πιο πολυ οτι απο ενα βιντεο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα...αλλα σιγουρα μπορεις να κανεις καποιες παρατηρησεις οπως οτι η 111 φαινεται(και ειναι) πολυ πιο ρυθμισιμη,εχει καλυτερη κατευθυντικοτητα,πολυ λιγοτερη υποστροφη ειναι σιγουρα πιο ελαφρια αρα πιο ευελικτη και καλυτερη στις μεταφορες βαρους κ.α.

παντως επειδη το trackday αργει θα ταν ενδιαφερον να γραφατε οσο περισσοτεροι την γνωμη σας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ποιο πιστευτε οτι θα ταν μπροστα σε μια πιστα η εστω διαδρομη με στροφες μια ε11 η μια ε12?Ας παραμεινει το θεμα σε φιλικο επιπεδο και μην εξελιχθει σε διαμαχη απλα πειτε ολοι τις εμπειριες σας και τα επιχειρηματα σας!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 00:46
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η 11αρα μακραν...
ειδικα σε καμια αναβαση....
Παλιά 11-06-10, 09:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και εγω πιστευω η 11αρα. Χαμηλοτερο κεντρο βάρους και γενικά πιο "στημένη" για τετοια θέματα σαν αυτοκίνητο. Ισως το τελευταίο corolla που θυμίζει Ιαπωνική καταγωγή.
Η Ε12 είναι φτιαγμενη πιο πολυ με Ευρωπαϊκά πρότυπα (πιο ψηλή, πιο άνετη, πιο ασφαλής).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 15:15
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγω πιστευω η 11αρα. Χαμηλοτερο κεντρο βάρους και γενικά πιο "στημένη" για τετοια θέματα σαν αυτοκίνητο. Ισως το τελευταίο corolla που θυμίζει Ιαπωνική καταγωγή.
Η Ε12 είναι φτιαγμενη πιο πολυ με Ευρωπαϊκά πρότυπα (πιο ψηλή, πιο άνετη, πιο ασφαλής).
ωραιος ο mad τελειως ακομπλεξαριστος!διατυπωσε ακριβως την γνωμη μου για την ε12 που χα στο μυαλο μου!

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 18:39
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παίδες εγώ απάντησα στον Πάνο για το σχόλιο που έκανε για το βίντεο έτσι??
Εκεί η 12αρα είναι TS. Δεν είναι καθόλου λογικό να χάνει από απλό 111 (1,3 ή 1,6).

Αν συγκρίνουμε ίδιες κατηγορίες κυβικών μάλλον είναι μπροστά...αλλά δεν έχω ζωντανό παράδειγμα για να πω με σιγουριά!

Πιστεύω όμως πολύ και στον παράγοντα οδηγό!!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 18:46
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πριν βάλω αναρτήσεις λάστιχα κτλ είχα μπεί σε μια Ε12 μόνο με ελατήρια χαμηλώματος και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που πατούσε και που έστριβε, πολύ καλύτερα από ότι ήταν μαμά το δικό μου.Αλλά το δικό μου δεν είναι G6. Το G6 πιστεύω πως είναι μια κλάση πάνω σε πίστα από τις 12άρες(για μαμά καταστάσεις μιλάω) και συγκεκριμένα το 1,6 το Vvti σε μια ΟΧΙ ανοικτή διαδρομή ή πίστα είναι πιο γρήγορο και από την ts, γιατί μέχρι να δουλέψει η ts......Μερικές διαφορές, είναι στο βάρος, στο κέντρο βάρους καθως και στο πισω σύστημα ανάρτησης γενικά,σίγουρα τα ψαλίδια εχουν πλεονέκτημα. ΑΛΛΑ το μόνο σίγουρο είναι ότι και Ε11 και Ε12 δεν είναι και τα πιο ωραία αυτοκίνητα, ώστε να τα έχουμε αραγμένα και να τα θαυμάζουμε, γιαυτό ας τα δούμε αλλιώς..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 20:24
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν βάλω αναρτήσεις λάστιχα κτλ είχα μπεί σε μια Ε12 μόνο με ελατήρια χαμηλώματος και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που πατούσε και που έστριβε, πολύ καλύτερα από ότι ήταν μαμά το δικό μου.Αλλά το δικό μου δεν είναι G6. Το G6 πιστεύω πως είναι μια κλάση πάνω σε πίστα από τις 12άρες(για μαμά καταστάσεις μιλάω) και συγκεκριμένα το 1,6 το Vvti σε μια ΟΧΙ ανοικτή διαδρομή ή πίστα είναι πιο γρήγορο και από την ts, γιατί μέχρι να δουλέψει η ts......Μερικές διαφορές, είναι στο βάρος, στο κέντρο βάρους καθως και στο πισω σύστημα ανάρτησης γενικά,σίγουρα τα ψαλίδια εχουν πλεονέκτημα. ΑΛΛΑ το μόνο σίγουρο είναι ότι και Ε11 και Ε12 δεν είναι και τα πιο ωραία αυτοκίνητα, ώστε να τα έχουμε αραγμένα και να τα θαυμάζουμε, γιαυτό ας τα δούμε αλλιώς..........
Ακριβως και εγω πιστευω οτι ειδικα στον πισω αξονα εχει σαφες προβαδισμα το 11αρι.το 12αρι πιστευω θα παταει καλυτερα στα πατημενα κομματια και στις ανοιχτες καμπες αλλα ειδικα σε κλειστο στροφιλικι 2ας-3ης πιστευω οτι και με ισαξιους οδηγους μια g6 μπορει να ναι μπροστα απο ενα ts...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-06-10, 23:03
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραιος ο mad τελειως ακομπλεξαριστος!διατυπωσε ακριβως την γνωμη μου για την ε12 που χα στο μυαλο μου!
οχι αμα ηθελε ας ελεγε αλλα....
Παλιά 12-06-10, 16:43
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
η 11αρα μακραν...
ειδικα σε καμια αναβαση....
για να το λες.....κατι θα ξερεις.....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερωτήσεις και απορίες για το 5ο Trackday Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 45 15-10-10 14:47
4o Northclubs Trackday 27-28-29/11/09 Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 122 09-02-10 12:19
3o Northclubs Trackday 22-23/11/08 Edessaios ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18 20-11-08 01:19
2o Northclubs Trackday 17-18/11/07 papathvas ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 79 19-11-07 01:27
NorthClubs Trackday papathvas ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 37 21-11-06 21:57

Page generated in 0,18252993 seconds (83,97% PHP - 16,03% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com