Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-06-10, 01:29
Ελευθέριος Offline:

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Ελευθέριος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα φιλέ μου. Εχω κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή σε Ε12 και είχα τα ίδια προβλήματα με εσένα. Φοράω quick shift trd για 5άρι και όταν τελικά ρυθμισα το ζήτημα με τις ντίζες η δευτέρα δυσκολεύονταν αρκετά στο κούμπωμα, αλλά με απο χρήση περίπου 10.000km ακόμα και κρύο κουμπώνει κανονικά. Η όπισθεν όταν είναι κρύο θέλει προσοχή για να μην γρατσουνίσει αλλά βάζω πρώτα πρώτη και μετά κουμπώνει άφοβα. Το σασμάν που έβαλα είναι απο 4zz E11 Facelift. Ευχαριστώ.Ελπίζω να βοήθησα.
..
Παλιά 16-08-10, 13:13
Το avatar του χρήστη xrhstos1989
xrhstos1989 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 pro facelift
Περιοχή: Βόλος
Δύναμη Σεβασμού: 239
xrhstos1989 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Cool ..

καλημερα παιδια! το σασμαν σε τι τιμη το αγορασατε?σημερα εκανα ενα τηλεφωνο στον ιωαννου στη λαρισα και μου ειπε 400 ευρω χωρις καποια εγγυηση..το μονο που μου ειπε ειναι οτι αν βαλω επανω το σασμαν και κατι δεν δουλευει σωστα μου το αλλαζει αμεσως,αλλα σε περιπτωση που βγαλει καποιο προβλημα πχ σε 15 με 20 μερες δεν φερει καμια ευθυνη!
Παλιά 16-08-10, 15:16
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε Χρήστο
μια καλή λύση είναι στο trackday στις Σέρρες να δεις πως δουλεύουν τα εξάρια (πόσο κοντα είναι), από τη μια του TSERKENE που είναι από G6 και από την άλλη του edessaiou που είναι από τη celica με τα 143 άλογα.
επίσης στην κουβέντα θα μάθεις και για τύχον προβλήματα που μπορεί να συνάντησαν στην τοποθέτηση.
ούτως ή άλλως δεν ήμαστε μακριά, οι δυο μήνες δε θα αργήσουν να περάσουν.
Παλιά 16-08-10, 18:21
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989 Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα παιδια! το σασμαν σε τι τιμη το αγορασατε?σημερα εκανα ενα τηλεφωνο στον ιωαννου στη λαρισα και μου ειπε 400 ευρω χωρις καποια εγγυηση..το μονο που μου ειπε ειναι οτι αν βαλω επανω το σασμαν και κατι δεν δουλευει σωστα μου το αλλαζει αμεσως,αλλα σε περιπτωση που βγαλει καποιο προβλημα πχ σε 15 με 20 μερες δεν φερει καμια ευθυνη!
Πάρ' το!
Οι τιμές που έχω δει είναι από 350-1000+!!! Οτι τιμή θέλει ζητάει ο καθένας!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-08-10, 16:43
Το avatar του χρήστη lefteris777
lefteris777 Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
lefteris777 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε μου τα 400 ευρω ειναι μια πολυ καλη τιμη για το 6αρι!αν το εχεις αποφασισει παρτο και καλοφορετο!!!
Να ρωτησω κατι ρε παιδια!μου τριζει ο συμπλεκτης,βαζω και βαζω γρασο στην μπιλια και παλι τριζει!φοβαμαι μηπως ειναι το ρουλεμαν του σασμαν!ξερετε μηπως τι μπορει να ειναι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 12:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σε ποια μπίλια έβαλες γράσσο? που είναι αυτή? όταν λες τρίζει εννοείς όταν πατάς συμπλέκτη για να κάνεις αλλαγή? μήπως αυτό που τρίζει είναι το πενταλ? δεν ξέρω πως είναι στην Ε12, αλλά και εδώ πρέπει λογικά να είναι υδραυλικό το πενταλ με υγρά δλδ. Τσέκαρε το πενταλ σου μήπως τρίζει κάτι από εκεί, γιατί το έχει κάνει και εμένα! συνήθως όταν είναι το ρουλεμαν μέσα στον συμπλέκτη ακούγεται κάποιος θόρυβος σαν να χτυπάει κάτι κάπου, σαν να βρίσκει δλδ, δεν έχω ακούσει να τρίζει το ρουλεμαν ποτέ. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-10, 23:57
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lefteris777 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ρωτησω κατι ρε παιδια!μου τριζει ο συμπλεκτης,βαζω και βαζω γρασο στην μπιλια και παλι τριζει!φοβαμαι μηπως ειναι το ρουλεμαν του σασμαν!ξερετε μηπως τι μπορει να ειναι?
Το πρόβλημα αυτό το έχω και εγώ αλλά και ένα ακόμα πατρινό μέλος. Και η ΤΟΥΟΤΑ αλλά και ο μάστορας που πηγαίνω τώρα το αυτ/το μου είπαν ότι είναι η κάτω τρόμπα του συμπλέκτη (είναι λένε γνωστό και συχνό "θεματάκι" των Ε12). Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ συν τα έξοδα της τοποθέτησης. Προς το παρόν το γρασσάρουμε συνέχεια, αλλά τίποτα δεν κάνουμε, μετά από λίγες μέρες αρχίζει τα ίδια. Κάποια στιγμή θα την αλλάξω την τρόμπα.
Παλιά 23-08-10, 18:41
Το avatar του χρήστη xrhstos1989
xrhstos1989 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 pro facelift
Περιοχή: Βόλος
Δύναμη Σεβασμού: 239
xrhstos1989 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Question

Σε συζητηση που ειχα με τον μηχανικο μου με ρωτησε αν πρεπει να αλλαξω και τις ντιζες του λεβιε...οποιος εχει κανει αυτη την μετατροπη μπορει να μου πει τι ακριβως χρειαζεται εκτος απο το σασμαν?
Παλιά 24-08-10, 10:16
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πρόβλημα αυτό το έχω και εγώ αλλά και ένα ακόμα πατρινό μέλος. Και η ΤΟΥΟΤΑ αλλά και ο μάστορας που πηγαίνω τώρα το αυτ/το μου είπαν ότι είναι η κάτω τρόμπα του συμπλέκτη (είναι λένε γνωστό και συχνό "θεματάκι" των Ε12). Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ συν τα έξοδα της τοποθέτησης. Προς το παρόν το γρασσάρουμε συνέχεια, αλλά τίποτα δεν κάνουμε, μετά από λίγες μέρες αρχίζει τα ίδια. Κάποια στιγμή θα την αλλάξω την τρόμπα.
εχω τρομπα που την πηρα για αυτον τον λογο και τελικα δεν εφταιγε αυτη αλλά στον πασπ οταν μου αλλαξανε δισκο πλατο δεν βαλανε λιγο γρασσο πισω απο το διχαλο σε μια μπιλια που εχει και τελικα εκει ετριζε.

αν θελεις την τρομπα την εχω σχεδον καινουργια μιας και την ειχα βαλει για μια μερα μισοτιμης.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λύσιμο σαζμαν G6 tom ks TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 24-12-15 07:35
Διαφορες G6 1.3-G6 1.6 σαζμαν tsaftsouf20V SUPPORT 4 27-03-15 16:52
σαζμαν τελος..help Θωμας.Κ SUPPORT 1 23-07-14 19:29
ΣΑΖΜΑΝ 6ΤΑΧΥΤΟ KostasCBR TOYOTA COROLLA E*90 1 04-04-07 20:43
Σαζμαν 101-111 tsaftsouf20V 4AGE 20v Levin 31 23-10-06 20:28

Page generated in 0,16756892 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com