αυτό που λες γίνεται ίσως σε μερικους συναγερμούς πχ εμένα δεν γίνεται, τον έχω βάλει μόνος μου και ξέρω όλα του τα κόλπα. αυτό με το φλας το κάνουν για να μην χτυπήσει η σειρήνα συνήθως αλλά αν ειναι αυτοτροφοδοτουμενη δεν θα το καταφέρουν, όλα εξαρτώνται από τις συνδεσμολογίες, για να ανοιξουν οι ηλεκτρικές κλειδαριες αν κάνεις βραχυκύκλωμα σημαίνει ότι δεν έχει γίνει σωστό στην ηλεκτρολογική συνδεσμολογία. Κανονικά αυτό δεν γίνεται! εγώ έχω χρησιμοποιήσει αλλο εγκεφαλάκι για τις κλειδαριές και παίρνει εντολή μόνο με ένα καλώδιο από τον συναγερμό και ανοίγει πχ όταν αφοπλίζεις τον συναγερμο, επίσης παίρνει ξεχωριστά ρεύμα και έχει δικές του ασφάλειες, ώστε αν γίνει κατι στον συναγερμό και κάψει ασφάλειες να μην ανοιξουν οι πορτες.
Εμένα στο σταρλετ μια χρονια με χιόνια μεσα στην Αθηνα, το βραδυ εκείνο μου κλέψανε αεροτομή τύπου DTM χειροποίητη, βαμένη στο χρώμα του αυτοκινήτου, την κουνούσαν μέχρι που έσπασαν τα στηρίγματα και την πήραν! δλδ να την κάνουν τι? για το αλουμίνιο??? και οχι τπτ άλλο, αλλά μου έγιναν τεράστιες οι τρύπες στην πορτα του πορτμπαγκαζ και χάλασε η λαμαρίνα! τελικά τις στόκαρα εγώ και το εβαψα και έβαλα μετα την αεροτομή του GT και το κάλυψα το θέμα έτσι, αν και φαινόταν λίγο η ατεχνία μου:P όμως το ίδιο βράδυ προσπάθησαν να κλεψουν και το τελικο καζανάκι! το κούναγαν και ήταν κολημένο με την σωλήνα και την στράβωσαν πολύ αλλά δεν κόπηκε! το λαστιχενιο στήριγμα στο καζανακι το είχαν κόψει μαχαίρι! ΕΛΕΟΣ τα λαμόγια! αν τους έπιανα θα τους ειχα καθαρίσει! τώρα έχω περιμετρική προστασία 10cm και αν κάποιος περιφέρετε γύρω από το αμάξι μετά απο 3 προειδοποιήσεις βαράει και το δείχνει και στην τηλεειδοποίηση.
Ενώς φίλου στο ΠΕριστέρ πήγαν να κλεψουν το 106gtι, άνοιξαν πόρτα με λοστό, άλλαξαν τον εγκέφαλο με άλλον ΧΩΡΙΣ imobilizer, αλλά τελικά δεν έπαιρνε μπρος με τπτ και το άφησαν! και ξέρετε γιατί? ο μάγκας είχε βάλει κρυφό διακοπτάκι και είχε κόψει την αντλία βενζίνης! έτσι δεν πήραν τπτ και πλήρωσε μόνο τις ζημιές! κανά 300αρι ευρώ δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-06-10 στις 18:09.
|