Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-06-10, 14:51
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 414
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Απ'ότι καταλαβαίνω Αντρέα, όταν μπαινει στο lift το αμαξι... καταπίνει τα χιλιόμετρα όπως η Ντουβλη τα πούρα...
Η παρομοίωση είναι ιδανική,σωστός

Παλιά 01-06-10, 14:52
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

Πιστευα και εγω πως θα στεκοταν καλυτερα ενα 207gt (1600 τουρμπο με 150hp δεν ειναι αυτο?)
το μοτερ του ειναι αρκετα καλο και με δυναμη απο τις 1000 στροφες μεχρι τον κοφτη πολυ γεματο παντου πραγματικα...αλλα το βαρος του 1300+κιλα το χαντακωνουν...

すべてはバランスについてです
Παλιά 01-06-10, 15:54
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Απ'ότι καταλαβαίνω Αντρέα, όταν μπαινει στο lift το αμαξι... καταπίνει τα χιλιόμετρα όπως η Ντουβλη τα πούρα...

Πιστευα και εγω πως θα στεκοταν καλυτερα ενα 207gt (1600 τουρμπο με 150hp δεν ειναι αυτο?), αλλα τελικα αποδεικνύεται πως ο Ιάπωνας εχει κανει θαυματα με την λυσασμενη ατμοσφαιρα...!
Ναι, με τα 150 άλογα είναι, ανοίγει πολύ εύκολα από χαμηλά, γι' αυτό έκανε και αρκετή διαφορά μέχρι να μπω lift αλλά είναι αυτό που λες. Άπαξ και η TS μπει στο lift πραγματικά λυσσάει... Ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα πολύ γρήγορα και μαζεύει διαφορές υπερβολικά γρήγορα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
1.φυσιολογικο να τον εχεις εχετε σεβαστη διαφορα στα αλογα...και ειναι και πιο βαρυ το gt
3.το 140αρι γκολφ δεν εχει διπλες εξατμισεις,δεν φαινονται καν!μονο στο gt φαινονταν οι διπλες πισω...τωρα ποιο μοντελο ηταν μονο αυτος ξερει αφου δεν καταλαβες σωστα
4.ποιο οκταβια?μαλλον το 150αρι θα ηταν γιατι ολες οι αλλες εκδοσεις αν ηταν και εξατμισατες δεν παιζει να χατε τετοιες διαφορες...

και γενικα για ολα τα 1,2,3,4 οταν κανουμε τυχαια ανοιγματα στο δρομο δεν ξερουμε ποσο το ανοιγει ο αλλος αν το ανοιγει σωστα αν αλλαζει εκει που πρεπει και λοιπα...
Για το golf, είχε διπλές εξατμίσεις σίγουρα, στο στυλ του GT αλλά όλο το άλλο look δεν ήταν GT. Και εξάλλου, δεν πήγαινε σαν GT.

Για το Octavia, ναι το 150άρι πρέπει να ήταν, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν και τι άλλο είχε (προγραμμα και τα σχετικά).

Σε όλα τα παραπάνω, δε χωρά καμία αμφιβολία ότι όλοι τους ανοίξανε κανονικά και όσο μπορούσαν. Τώρα, δεν ήμουν και μέσα στο αμάξι τους να δω εάν κοφτιάζανε τις ταχύτητες ή όχι...
Παλιά 01-06-10, 22:40
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ τον ήπια από ένα ibiza πιο παλιό (αυτό με τα 101).
1η, 2α μαζί, στην 3η με πέρασε...

Το ήξερα βέβαια αλλά λέω ας δώσω να δούμε μήπως είναι κανένας με τα 75 και μας κοροιδεύει...
Παλιά 01-06-10, 23:06
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Ως νέος κάτοχος TS, όταν μου δίνεται η ευκαιρία αναζητώ τα όρια και τις δυνατότητες του νέου μου αυτοκινήτου. Να αναφέρω λοιπόν κάποια ανοιγματάκια που έχω κάνει κατά καιρούς:
  1. Με peugeot gt 207 από φανάρι, ξεκινώ χαλαρά και αλλάζω φυσιολογικά σε 2α, αυτός φεύγει κομμάτια, μέχρι να μπει lift η 2α έχει ανοίξει μπόλικα κενα (και ήταν και στροφή με αποτέλεσμα να δουλεύει και το ESP μου και να μου κόβει γκάζι), αλλά μετά μπήκε το Lift... Μέχρι τελειώματα 3ης έχει κάνει δεξιά με διακριτικό τρόπο...
  2. Με bmw e46 coupe αγνώστων λοιπών στοιχείων (αφού κανένα διακριτικό δεν είχε στο ποστ-μπαγκάζ) αλλά με μεγάλες εξατμίσεις, μπόλικα spoiler και τεράστιες ζάντες, ανοίγουμε από 2ες στην εθνική (αυτός μπροστά κάνα κενό) και το αποτέλεσμα ήταν να τον περάσω σχετικά εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα...
  3. Με golf V tsi (μάλλον με τα 140), με τη διπλή εξάτμιση, αλλά με μεγάλο inter-cooler μπροστά, ανοίγει αυτός (ενώ ήταν μπροστά 2 αυτ/τα) σε ένα ανηφορικό κομμάτι, εγώ κατεβάζω 2α κοντά στο lift και μέχρι σπασμένη 3η είμαι ήδη ένα αυτ/το μπροστά...
  4. Με octavia 20v turbo με εξάτμιση κάναμε διάφορα ανοιγματάκια στην εθνική, σε όλα εγώ μπροστά, με καλύτερη περίπτωση ένα άνοιγμα από lift 3ης, αυτός πίσω μου κολλημένος, αλλά μέχρι τα 210χλμ τη διαφορά πραγματικά τη μετρούσα σε αρκετές κολώνες. Μόνο όταν βρήκαμε εκτεταμένο ανηφορικό κομμάτι άρχισε να μαζεύει, λογικά λόγω πολύ καλύτερης ροπής του turbo από το δικό μου.
Ωραιος ο Αντρεας.................

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Το ήξερα βέβαια αλλά λέω ας δώσω να δούμε μήπως είναι κανένας με τα 75 και μας κοροιδεύει...
Εμενα μου κολλησε πισω μου ενας οταν γυρνουσα Πατρα απο το χωριο με αποτελεσμα μεχρι τα 170 που εκοψα λογω καμερας να ειμαι 3 κενα μπροστα.Εγω δικαβαλος φορτωμενος με πραγματα, αυτος τρικαβαλος.
Η πλακα ειναι οτι χαρηκε οταν με περασε θελω να δω τη μουρη οταν του παει η κληση σπιτι που περασε πανω απο 160 απο την καμερα με οριο 70....

Επισης πηγαινοντας στη σχολη προχθες ηταν μπροστα μου ενα corsa 1400 με ολοσωμη εξατμιση κ ελευθερο φιλτρο (απ'οτι μου ειπε στο φαναρι μετα), αρχισε να δινει μπροστα μου ειμασταν με 70 περιπου τον περασα μολις κουμπωσα τεταρτη.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Παλιά 01-06-10, 23:06
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων

και εγω οταν ειχα ανοιξει με τετοιο απο 3ες ψηλα και μετα αρχισε να φευγει..

すべてはバランスについてです
Παλιά 02-06-10, 00:56
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μολις ηρθα απο ελευσινα...
ποσο μα ποσο γουσταρω τα πολυ ακριβα τουλαχιστον εξωτερικα σε φτιαξιμο ΤΤ με το που δουν τα σκουρα οτι δεν μπορουν να κανουν προσπεραση μετα απο τοοσα τσαπα τσουφα ακολουθανε σε αποσταση ασφαλειας 50μετρων λογω... ξεφτιλας ισως??? και με 80 να πηγαινεις θα σε ακολουθανε κατα ποδας...

δεν ξερω τι ηταν ουτε θελω να μαθω...

ενα RX8 στο πηγαινε ελυσινα ομως πιθανον να μην μπορουσε να το πιστεψει....
και του δινε και του δινε...
και του ξαναδινε...
και του ματαξαναδινε...
δε μασουσε ο τυπος... τον παραδεχτηκα

τον αφηνα διπλα μου... για ωρα. οσο ανοιγε πατουσα ενα mm το γκαζι... ξαναλαζε ταχυτητα αλλο ενα mm εγω...

ε ως που το πατησα τερμα....

τι καθομαι και κανω γμτ...
Παλιά 02-06-10, 01:05
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων

τον αφηνα διπλα μου... για ωρα. οσο ανοιγε πατουσα ενα mm το γκαζι... ξαναλαζε ταχυτητα αλλο ενα mm εγω...

ε ως που το πατησα τερμα....

τι καθομαι και κανω γμτ...
χαλας τσαμπα βενζινες αυτο κανεις

すべてはバランスについてです
Παλιά 02-06-10, 01:07
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε αυτο δε λεω? σαμπως περασε και κανα αλλο?
εσυ τι θα κανες?
Παλιά 02-06-10, 02:12
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ε αυτο δε λεω? σαμπως περασε και κανα αλλο?
εσυ τι θα κανες?
βρες καποιο τυχαιο εβο (εστω ασημι για παραδειγμα)να τα πατε ρολλαριστα 2ες θα ναι καλο ανοιγμα...τυχαιο παντα μην παρεξηγηθω

すべてはバランスについてです
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20684099 seconds (74,67% PHP - 25,33% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com