Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
20-05-10, 01:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
'ρουφηχτηρι"? πρωτη φορα το ακουω...μαλλον θα παω να το ζητησω, ελπιζω να μην φαω δουλεμα αμα το ζητησω ετσι!!!
|
28-05-10, 19:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
παιδια χρειαζομαι βοηθεια, αρχικα μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω τα καταλληλα led? ειμαι απο καστορια κ οπου και να ρωτησα δεν εχουν, ειναι καποιος απο εδω κοντα ή εστω απο θεσσαλονικη για να τα προμηθευτω? δευτερον πως *(^&%^&^$* βγαινει το %^#ταμπλο? εκει που ειναι ο ελεγχος της θερμοκρασιας, το a/c, το εργοστασιακο ραδιο κτλ, εχει ξεκουμπωσει απ ολες τις μεριες αλλα δεν λεει να βγει, μηπως θελει να βγει κατι αλλο πρωτα? πχ το ραδιο? help γιατι το εχω ανοιξει κ μολις εβαψα τους αεραγωγους κ δεν μπορω να κλεισω αν δεν τ αλλαξω...thnks προκαταβολικα
|
|
|
|
28-05-10, 19:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
παιδια χρειαζομαι βοηθεια, αρχικα μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω τα καταλληλα led? ειμαι απο καστορια κ οπου και να ρωτησα δεν εχουν, ειναι καποιος απο εδω κοντα ή εστω απο θεσσαλονικη για να τα προμηθευτω? δευτερον πως *(^&%^&^$* βγαινει το %^#ταμπλο? εκει που ειναι ο ελεγχος της θερμοκρασιας, το a/c, το εργοστασιακο ραδιο κτλ, εχει ξεκουμπωσει απ ολες τις μεριες αλλα δεν λεει να βγει, μηπως θελει να βγει κατι αλλο πρωτα? πχ το ραδιο? help γιατι το εχω ανοιξει κ μολις εβαψα τους αεραγωγους κ δεν μπορω να κλεισω αν δεν τ αλλαξω...thnks προκαταβολικα
|
Μου φαινεται πρεπει να βγαλεις και το μικρο καπακι απο εκεινο το μαραφετι που ρυθμιζει το αν θα ερχεται ο αερας απο εξω ή αν θα κανει ανακυκλωση.Δεν ξερω αν ηδη το εχεις αφαιρεσει,αλλα οταν το ειχα βγαλει και γω χρειαστηκε να αφαιρεθει και αυτο...
|
28-05-10, 19:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
δεν το εχω βγαλει, θα το προσπαθησω κ ετσι....τα λαμπακια πως τα ζητησες?
|
28-05-10, 21:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Για τα λαμπακια δεν ξερω,γιατι εγω δεν εβαλα αλλα,απλως αντικατεστησα ενα καμενο...
|
|
|
|
28-05-10, 21:36
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
'ρουφηχτηρι"? πρωτη φορα το ακουω...μαλλον θα παω να το ζητησω, ελπιζω να μην φαω δουλεμα αμα το ζητησω ετσι!!!
|
Eιναι ενα εργαλειο σαν συριγγα, που ρουφαει το ζεσταμενο καλαι (απο τα ποδαρακια των Led στην περιπτωση μας) και λυνει πραγματικα τα χερια!
Παράθεση:
παιδια χρειαζομαι βοηθεια, αρχικα μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω τα καταλληλα led?δευτερον πως *(^&%^&^$* βγαινει το %^#ταμπλο? εκει που ειναι ο ελεγχος της θερμοκρασιας, το a/c, το εργοστασιακο ραδιο κτλ, εχει ξεκουμπωσει απ ολες τις μεριες αλλα δεν λεει να βγει, μηπως θελει να βγει κατι αλλο πρωτα? πχ το ραδιο? help γιατι το εχω ανοιξει κ μολις εβαψα τους αεραγωγους κ δεν μπορω να κλεισω αν δεν τ αλλαξω...thnks προκαταβολικα
|
Τα Led τα ζητας ως "Led των 3mm", στο χρωμα που θες! Σε κανενα μικρο μαγαζακι με ηλεκτρονικα ειδη θα βρεις!
Για το ταμπλο τωρα, καταρχην εχεις βγαλει τις 2 βιδες πισω απο τους διακοπτες?
Βγαζεις και τους 3 διακοπτες και το διακοπτακι για την ανακυκλωση αερα.
Μια καλη λυση ειναι να το τραβηξεις (οχι πολυ δυνατα) απο το τασακι!!!Δηλαδη,τραβασ εξω το τασακι και μολις βγει ολο τραβας αλλα το κανεις και δεξια αριστερα! Αν επιμεινεις λιγο θα βγει, αλλα προσοχη στα καλωδια!!! Εννοω αυτα που ερχονται στους διακοπτες του ταμπλω, γιατι δεν ειναι και πολυ κακρια..
28-05-10, 21:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Παράθεση:
δεν το εχω βγαλει, θα το προσπαθησω κ ετσι....τα λαμπακια πως τα ζητησες?
|
Φίλε τέτοια led πρέπει να έχει εκείνο το μαγαζάκι στην διασταύρωση στα φανάρια κοντά στην Πειραιώς.
|
28-05-10, 22:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δοκιμασατε τα λεντ?
Δοκιμασαν στο εξωτερικο σε καντραν σταρλετ και καικε η ταινια μετα απο 2 μηνες..
Εβαλα και γω δοκιμαστικα σε καντραν σταρλετ και δεν φαινοταν καλα..
Τωρα ψαχνω να βρω λαμπακια κανονικα αλλα να ειναι καλυτερης ποιοτητας αλλα εχω κωλλησει..
Τα μεγαλα Τ10 ειναι αυτα: http://www.racinglab.com/polm4supwhit.html
και ψαχνω να βρω Τ5 αλλα ματαια προς το παρων!
29-05-10, 09:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
nicolas πηγα σ αυτον που λες αλλα ακυρο, θα ψαξω και αλλου μπας και......
|
31-05-10, 21:22
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Δοκιμασατε τα λεντ?
Δοκιμασαν στο εξωτερικο σε καντραν σταρλετ και καικε η ταινια μετα απο 2 μηνες..
Εβαλα και γω δοκιμαστικα σε καντραν σταρλετ και δεν φαινοταν καλα..
Τωρα ψαχνω να βρω λαμπακια κανονικα αλλα να ειναι καλυτερης ποιοτητας αλλα εχω κωλλησει..
Τα μεγαλα Τ10 ειναι αυτα: http://www.racinglab.com/polm4supwhit.html
και ψαχνω να βρω Τ5 αλλα ματαια προς το παρων!
|
Βασιλη, εγω εχω στο κοντερ εδω και 1 χρονο περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Εχω βαλει Wide beam Ledakia (με σκαμμενο κεφαλακι δηλαδη) και φωτιζουν ομοιομορφα!
Το μονο κακο ειναι οτι καιγονται καποια στιγμη, δηλαδη τα εχω αλλαξει ηδη μια φορα ολα.. αλλα το αποτελεσμα ανταμοιβει!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17154503 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|