Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-05-10, 18:11
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από starlet_4age_bt
nikos99 το σιροκο που λεω ειναι ενα πολυ παλιο,χρωμα οινοπνευματι καπως..
|
σιγουρα δεν λες ενα αλλο μπορδοκεραμιδοκαφε?
17-05-10, 19:09
|
Μέλος
|
|
|
|
εφερνε λιγο προς το κιτρινοπρασινοκοκκινομπλε..σαν το ουρανιο τοξο ενα πραμα..
αντε αντε..αφηστε τα μουχαμπετια τωρα και βρειτε ρε μαγκες το φαστερ με το σταρλετακι μου να μαθουμε τι παιζει..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 17-05-10 στις 20:16.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
18-05-10, 22:26
|
Μέλος
|
|
|
|
εβαλα στα οφ τοπικ στα βιντεακια μια κοντρα με κορολλα-σιροκο.αυτο ειναι το σιροκο που εβαλα μαζι του
|
19-05-10, 01:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
μετα απο μια γρηγορη βολτα στην πατρα,(χθες+σημερα)μπορω να πω οτι ειναι απιστευτα εκει κατω πολλα φτιαγμενα και πολλα corollacia φτιαγμενα..
ανοιγμα με saxo 150hp απο σταση μεχρη κουμπομα 4της πρπ 2μπροστα εγω
απο ρολλ παλιο αγροτικο nissan απο ρολλ 2ρας μεχρι 200κμ πρπ 5χιλιομετρα μπροστα αυτος,ηταν ολα τα λεφτα ο αγροτης supra twin turbo 480+hp
μετα το εμα8α
19-05-10, 01:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOS.99
μετα απο μια γρηγορη βολτα στην πατρα,(χθες+σημερα)μπορω να πω οτι ειναι απιστευτα εκει κατω πολλα φτιαγμενα και πολλα corollacia φτιαγμενα..
ανοιγμα με saxo 150hp απο σταση μεχρη κουμπομα 4της πρπ 2μπροστα εγω
απο ρολλ παλιο αγροτικο nissan απο ρολλ 2ρας μεχρι 200κμ πρπ 5χιλιομετρα μπροστα αυτος,ηταν ολα τα λεφτα ο αγροτης supra twin turbo 480+hp
μετα το εμα8α
|
Επρεπε να ρωτησεις πριν κανεις ανοιγμα με το νισαν... Να σου πω πεταγε τρελα φλογιδια η εξατμιση?
19-05-10, 12:52
|
|
Moderator
|
|
|
|
ελα ρε εχετε και στην πατρα φορτηγακια-τερατα?παιζουν και στην καλαματα 2 παρανοικα που εχουν παρει μερος και σε drift!!!
|
|
|
01-06-10, 13:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ως νέος κάτοχος TS, όταν μου δίνεται η ευκαιρία αναζητώ τα όρια και τις δυνατότητες του νέου μου αυτοκινήτου. Να αναφέρω λοιπόν κάποια ανοιγματάκια που έχω κάνει κατά καιρούς: - Με peugeot gt 207 από φανάρι, ξεκινώ χαλαρά και αλλάζω φυσιολογικά σε 2α, αυτός φεύγει κομμάτια, μέχρι να μπει lift η 2α έχει ανοίξει μπόλικα κενα (και ήταν και στροφή με αποτέλεσμα να δουλεύει και το ESP μου και να μου κόβει γκάζι), αλλά μετά μπήκε το Lift... Μέχρι τελειώματα 3ης έχει κάνει δεξιά με διακριτικό τρόπο...
- Με bmw e46 coupe αγνώστων λοιπών στοιχείων (αφού κανένα διακριτικό δεν είχε στο ποστ-μπαγκάζ) αλλά με μεγάλες εξατμίσεις, μπόλικα spoiler και τεράστιες ζάντες, ανοίγουμε από 2ες στην εθνική (αυτός μπροστά κάνα κενό) και το αποτέλεσμα ήταν να τον περάσω σχετικά εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα...
- Με golf V tsi (μάλλον με τα 140), με τη διπλή εξάτμιση, αλλά με μεγάλο inter-cooler μπροστά, ανοίγει αυτός (ενώ ήταν μπροστά 2 αυτ/τα) σε ένα ανηφορικό κομμάτι, εγώ κατεβάζω 2α κοντά στο lift και μέχρι σπασμένη 3η είμαι ήδη ένα αυτ/το μπροστά...
- Με octavia 20v turbo με εξάτμιση κάναμε διάφορα ανοιγματάκια στην εθνική, σε όλα εγώ μπροστά, με καλύτερη περίπτωση ένα άνοιγμα από lift 3ης, αυτός πίσω μου κολλημένος, αλλά μέχρι τα 210χλμ τη διαφορά πραγματικά τη μετρούσα σε αρκετές κολώνες. Μόνο όταν βρήκαμε εκτεταμένο ανηφορικό κομμάτι άρχισε να μαζεύει, λογικά λόγω πολύ καλύτερης ροπής του turbo από το δικό μου.
01-06-10, 13:52
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
εγω ανοιξα με ενα αλφα μιτο 155hp απο εκκινησεις για 300 μετρα και αποτελεσμα εναμιση μπροστα εγω. και μια αλλη φορα με ενα οκταβια 5ρσ κοκκινο εξατμισατο και δεν ξερω τι αλλο ειχε στο σχιστο ανοιξαμε ρολαριστες 1ες απο 20χλμ και το αποτελεσμα ηταν 1κενη μπροστα εγω και στο φορτωμα 3ης με μαζευε σιγα σιγα. μετα ξανανιξαμε εκκινησεις στο χαιδαρι απο την ρενο στην καβαλας μεχρι τα εντρε προς αθηνα μου εφυγε στην εκκινηση τον μαζεψα σε κουμπωμα και φορτωμα 2ας και μετα πηγαιναμε κοπιες αν και η τριτη δεν μου κουμπωσε με την πρωτη
|
|
|
|
01-06-10, 14:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ως νέος κάτοχος TS, όταν μου δίνεται η ευκαιρία αναζητώ τα όρια και τις δυνατότητες του νέου μου αυτοκινήτου. Να αναφέρω λοιπόν κάποια ανοιγματάκια που έχω κάνει κατά καιρούς: - Με peugeot gt 207 από φανάρι, ξεκινώ χαλαρά και αλλάζω φυσιολογικά σε 2α, αυτός φεύγει κομμάτια, μέχρι να μπει lift η 2α έχει ανοίξει μπόλικα κενα (και ήταν και στροφή με αποτέλεσμα να δουλεύει και το ESP μου και να μου κόβει γκάζι), αλλά μετά μπήκε το Lift... Μέχρι τελειώματα 3ης έχει κάνει δεξιά με διακριτικό τρόπο...
- Με bmw e46 coupe αγνώστων λοιπών στοιχείων (αφού κανένα διακριτικό δεν είχε στο ποστ-μπαγκάζ) αλλά με μεγάλες εξατμίσεις, μπόλικα spoiler και τεράστιες ζάντες, ανοίγουμε από 2ες στην εθνική (αυτός μπροστά κάνα κενό) και το αποτέλεσμα ήταν να τον περάσω σχετικά εύκολα σε σύντομο χρονικό διάστημα...
- Με golf V tsi (μάλλον με τα 140), με τη διπλή εξάτμιση, αλλά με μεγάλο inter-cooler μπροστά, ανοίγει αυτός (ενώ ήταν μπροστά 2 αυτ/τα) σε ένα ανηφορικό κομμάτι, εγώ κατεβάζω 2α κοντά στο lift και μέχρι σπασμένη 3η είμαι ήδη ένα αυτ/το μπροστά...
- Με octavia 20v turbo με εξάτμιση κάναμε διάφορα ανοιγματάκια στην εθνική, σε όλα εγώ μπροστά, με καλύτερη περίπτωση ένα άνοιγμα από lift 3ης, αυτός πίσω μου κολλημένος, αλλά μέχρι τα 210χλμ τη διαφορά πραγματικά τη μετρούσα σε αρκετές κολώνες. Μόνο όταν βρήκαμε εκτεταμένο ανηφορικό κομμάτι άρχισε να μαζεύει, λογικά λόγω πολύ καλύτερης ροπής του turbo από το δικό μου.
|
1.φυσιολογικο να τον εχεις εχετε σεβαστη διαφορα στα αλογα...και ειναι και πιο βαρυ το gt
3.το 140αρι γκολφ δεν εχει διπλες εξατμισεις,δεν φαινονται καν!μονο στο gt φαινονταν οι διπλες πισω...τωρα ποιο μοντελο ηταν μονο αυτος ξερει αφου δεν καταλαβες σωστα
4.ποιο οκταβια?μαλλον το 150αρι θα ηταν γιατι ολες οι αλλες εκδοσεις αν ηταν και εξατμισατες δεν παιζει να χατε τετοιες διαφορες...
και γενικα για ολα τα 1,2,3,4 οταν κανουμε τυχαια ανοιγματα στο δρομο δεν ξερουμε ποσο το ανοιγει ο αλλος αν το ανοιγει σωστα αν αλλαζει εκει που πρεπει και λοιπα...
01-06-10, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απ'ότι καταλαβαίνω Αντρέα, όταν μπαινει στο lift το αμαξι... καταπίνει τα χιλιόμετρα όπως η Ντουβλη τα πούρα...
Πιστευα και εγω πως θα στεκοταν καλυτερα ενα 207gt (1600 τουρμπο με 150hp δεν ειναι αυτο?), αλλα τελικα αποδεικνύεται πως ο Ιάπωνας εχει κανει θαυματα με την λυσασμενη ατμοσφαιρα...!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19865704 seconds (73,99% PHP - 26,01% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|