Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb
Ελεγα για μια λωριδα μονο...γιατι απο μεσα που μου ειπαν να βαλω , εχω αυτο το τεραστιο μαυρο πλαισιο με κουκιδες , οπου ειναι ο καθρεφτης και οι αισθητηρες φωτος και νερου... και ειπα μπας και...αλλα μαλλον οχι ....
Ευχαριστω παντως....
|
Εγώ που έβαλα πρόσφατα πρίν απο κανα δυο εβδομάδες στο AURIS,στις κουκίδες που είναι ο καθρέφτης την έκοψαν και μπήκε μια χαρά.Οπως και στο πίσω παρμπρίζ που είναι το εσωτερικό στόπ.
Γιατί δέν κάνεις μια ερώτηση για την μπροστινή μεμβράνη σ'ένα κατάστημα που κάνει τοποθετήσεις;
Ο νόμος έχει γίνει σαφής πλέον για τις προϋποθέσεις των μεμβρανών και οι βεβαιώσεις που παίρνεις απο τον εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη είναι εκτυπωμένες μέσα απο τον ίδιο το νόμο(και όχι όπως πρίν που η κάθε εταιρία είχε τις δικές τις ή απλές υπεύθυνες δηλώσεις) και αναφέρουν τον τύπο του αυτοκινήτου,την πινακίδα,τα κρύσταλλα που θα τοποθετηθούν(π.χ,αν είναι στα 2 μπροστινά),τον τύπο της μεμβράνης,την πιστοποίηση της μεμβράνης,την εταιρία που τις προμηθεύει και τον εγκαταστάτη που τις τοποθετεί.
Αυτές οι βεβαιώσεις είναι σαν την άδεια και ακολουθούν το αυτοκίνητο και μετά την πώληση(Και φυσικά δέν έχεις κανένα πρόβλημα στο ΚΤΕΟ,δημόσιο ή ιδιωτικό).
Στα τζάμια μπαίνει αυτοκολλητο στο οποίο αναγράφεται ο τυπος της μεμβράνης και η εταιρία.
Αν έχεις ήδη τοποθετημένες μεμβράνες που είναι πιστοποιημένες,πηγαίνεις στον εγκαταστάτη σου και σου βάζει τα αυτοκόλλητα.
Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα(Τoyota Yaris) είχα αποφύγει την μπροστινή επειδή δεν ήταν σαφής ο νόμος(μου την έλεγαν στα μπλόκα και για τις μπροστινές!!).
Τώρα έβαλα ποιό ανοιχτό νούμερο στα μπροστινά παράθυρα για να βάλω και την μπροστινή και να μήν προκαλεί έτσι κι αλλιώς.
Εχει την ίδια αποτελεσματικότητα και βλέπεις και καλύτερα τη νύχτα ή στη βροχή σε σχέση με τις σκούρες που είχα πρίν σε όλα τα παράθυρα.