Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-05-10, 21:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Υπάρχουν οι λεγόμενες ηλιοπροστασίες που δεν είναι όμως φυμε και συνήθως είναι στο χρώμα του αμαξώματος μας! μπορείς να την βάλεις, είναι αυτοκόλλητη και μπαίνει απέξω και όποτε δεν την θες βγαίνει πάρα πολύ εύκολα! είχα στο σταρλετ σε ασημί χρώμα και την έβγαλα μόνος μου πολύ αργότερα. Για τη φυμέ λωρίδα δεν ξέρω αν θα αντέξει ή αν την τοποθετούν εξωτερικά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 23:16
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Δύναμη Σεβασμού: 224
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχουν οι λεγόμενες ηλιοπροστασίες που δεν είναι όμως φυμε και συνήθως είναι στο χρώμα του αμαξώματος μας! μπορείς να την βάλεις, είναι αυτοκόλλητη και μπαίνει απέξω και όποτε δεν την θες βγαίνει πάρα πολύ εύκολα! είχα στο σταρλετ σε ασημί χρώμα και την έβγαλα μόνος μου πολύ αργότερα. Για τη φυμέ λωρίδα δεν ξέρω αν θα αντέξει ή αν την τοποθετούν εξωτερικά!
Ναι τις εχω δει...δικιο εχεις αλλα εγω εχω τους αισθητηρες και δεν μπορω να βαλω κατι τετοιο...θελει κατι διαφανο... Μου εδωσε την ιδεα ο jl_e10 για απο μεσα αλλα εχω αυτο το τεραστιο "πραμα" στον καθρεφτη του οδηγου με τους
αισθητηρες και ειπα μηπως για απο εξω αλλα μαλλον οχι ...δικιο εχει και ο νικος....θα χαλασει γρηγορα....θα δουμε....ευχαριστω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 16:21
Το avatar του χρήστη VassilisM
VassilisM Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
VassilisM είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελεγα για μια λωριδα μονο...γιατι απο μεσα που μου ειπαν να βαλω , εχω αυτο το τεραστιο μαυρο πλαισιο με κουκιδες , οπου ειναι ο καθρεφτης και οι αισθητηρες φωτος και νερου... και ειπα μπας και...αλλα μαλλον οχι ....
Ευχαριστω παντως....
Εγώ που έβαλα πρόσφατα πρίν απο κανα δυο εβδομάδες στο AURIS,στις κουκίδες που είναι ο καθρέφτης την έκοψαν και μπήκε μια χαρά.Οπως και στο πίσω παρμπρίζ που είναι το εσωτερικό στόπ.

Γιατί δέν κάνεις μια ερώτηση για την μπροστινή μεμβράνη σ'ένα κατάστημα που κάνει τοποθετήσεις;

Ο νόμος έχει γίνει σαφής πλέον για τις προϋποθέσεις των μεμβρανών και οι βεβαιώσεις που παίρνεις απο τον εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη είναι εκτυπωμένες μέσα απο τον ίδιο το νόμο(και όχι όπως πρίν που η κάθε εταιρία είχε τις δικές τις ή απλές υπεύθυνες δηλώσεις) και αναφέρουν τον τύπο του αυτοκινήτου,την πινακίδα,τα κρύσταλλα που θα τοποθετηθούν(π.χ,αν είναι στα 2 μπροστινά),τον τύπο της μεμβράνης,την πιστοποίηση της μεμβράνης,την εταιρία που τις προμηθεύει και τον εγκαταστάτη που τις τοποθετεί.

Αυτές οι βεβαιώσεις είναι σαν την άδεια και ακολουθούν το αυτοκίνητο και μετά την πώληση(Και φυσικά δέν έχεις κανένα πρόβλημα στο ΚΤΕΟ,δημόσιο ή ιδιωτικό).

Στα τζάμια μπαίνει αυτοκολλητο στο οποίο αναγράφεται ο τυπος της μεμβράνης και η εταιρία.

Αν έχεις ήδη τοποθετημένες μεμβράνες που είναι πιστοποιημένες,πηγαίνεις στον εγκαταστάτη σου και σου βάζει τα αυτοκόλλητα.

Στο προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα(Τoyota Yaris) είχα αποφύγει την μπροστινή επειδή δεν ήταν σαφής ο νόμος(μου την έλεγαν στα μπλόκα και για τις μπροστινές!!).

Τώρα έβαλα ποιό ανοιχτό νούμερο στα μπροστινά παράθυρα για να βάλω και την μπροστινή και να μήν προκαλεί έτσι κι αλλιώς.
Εχει την ίδια αποτελεσματικότητα και βλέπεις και καλύτερα τη νύχτα ή στη βροχή σε σχέση με τις σκούρες που είχα πρίν σε όλα τα παράθυρα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VassilisM : 11-05-10 στις 16:37.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-10, 19:22
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ας ρωτησω κατι κασι γω...
γιστι η εγγυηση ΔΕΝ καλυπτει τον δευτερο ιδιοκτητη?
ποτε δεν μπορεσα να το καταλαβω αυτο...
σε οτιδηποτε καλυπτεσαι εκτος απο τις μεμβρανες...
Παλιά 14-05-10, 12:07
corolla24 Offline:
Νεότατος

corolla24 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και βέβαια καλύπτει τον 2 ιδιοκτήτη και τον 3 και τον 4 και για όσο υπάρχει αυτό το χαρτί θα καλύπτει τις μεμβράνες στο αυτοκίνητο δεν γράφει πουθενά το χαρτί το όνομα του ιδιοκτήτη η τον αριθμό της άδειας αυτό που γράφει είναι το πλαίσιο του αυτοκινήτου η την πινακίδα!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vnb Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι τις εχω δει...δικιο εχεις αλλα εγω εχω τους αισθητηρες και δεν μπορω να βαλω κατι τετοιο...θελει κατι διαφανο... Μου εδωσε την ιδεα ο jl_e10 για απο μεσα αλλα εχω αυτο το τεραστιο "πραμα" στον καθρεφτη του οδηγου με τους
αισθητηρες και ειπα μηπως για απο εξω αλλα μαλλον οχι ...δικιο εχει και ο νικος....θα χαλασει γρηγορα....θα δουμε....ευχαριστω...
Φίλε μου δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα εάν βάλεις φάσα στο μπροστινό παρμπρίζ εκεί που υπάρχουν ο καθρέπτης και οι αισθητήρες κόβετε η μεμβράνη και δεν φαίνετε απολύτως τίποτα!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-05-10 στις 13:20. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-10, 18:30
MARMEL Offline:
Αdministrator

το γραφει.
γραφει οτι καλυπτει ΜΟΝΟ τον πρωτο ιδιοκτητη. αφου το διαβασα.

ειχα παρευρεθει στην luumar η οποια ειναι στον κηφισο με σκοπο να μου αλαξουν του οδηγου γιατι ξεκολησε...

να το αλαξουμε λεει...
μου δινετε το χαρτι της εγγυησης? το δινω και το χαρτι λεει τον πρωτο ιδιοκτητη μιας και εγω ειμαι δευτερος... το τσεκαρισε με την αδεια κυκλοφοριας.

οποτε? πως καλυπτεται δλδ? μπορεις να κανεις κατι εσυ?
Παλιά 17-05-10, 10:51
corolla24 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
το γραφει.
γραφει οτι καλυπτει ΜΟΝΟ τον πρωτο ιδιοκτητη. αφου το διαβασα.

ειχα παρευρεθει στην luumar η οποια ειναι στον κηφισο με σκοπο να μου αλαξουν του οδηγου γιατι ξεκολησε...

να το αλαξουμε λεει...
μου δινετε το χαρτι της εγγυησης? το δινω και το χαρτι λεει τον πρωτο ιδιοκτητη μιας και εγω ειμαι δευτερος... το τσεκαρισε με την αδεια κυκλοφοριας.

οποτε? πως καλυπτεται δλδ? μπορεις να κανεις κατι εσυ?
Καλημέρα φίλε μου τώρα πριν λίγο ρώτησα τον υπεύθυνο για την εγγύηση τελικά έχεις δίκιο δεν ισχύει για τον δεύτερο ιδιοκτήτη παρά μόνο για τον πρώτο. Έπεσες σε παλιά εγγύηση στις καινούργιες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σου ζήτησαν την άδεια? Πως κατάλαβαν ότι είσαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης το είπες εσύ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-05-10 στις 11:09.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-10, 18:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όταν πήγα πάντως για να βγάλω πιστοποίηση πηγα στο ίδιο μαγαζί που τις είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και μου έβγαλαν κανονικά, η εγγύηση ισχύει κανονικά, που το λεει αυτό με τον ιδιοκτήτη και δεν το έχω δει ποτέ ρε παιδιά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-10, 19:04
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα φίλε μου τώρα πριν λίγο ρώτησα τον υπεύθυνο για την εγγύηση τελικά έχεις δίκιο δεν ισχύει για τον δεύτερο ιδιοκτήτη παρά μόνο για τον πρώτο. Έπεσες σε παλιά εγγύηση στις καινούργιες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σου ζήτησαν την άδεια? Πως κατάλαβαν ότι είσαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης το είπες εσύ?
εμ? ειδες τι σου ελεγα? οχι δεν ειπα τπτ...
τυχη θα ταν. ζητησε την εγγυηση και ζητησε και την αδεια του αυτοκινητου να τσεκαρει τ ονομα...
το θεμα ειναι οτι οκ θα τα πληρωνα 25 ευρω μου πε. αλλα γιατι σ ενα μαγαζι εξω η ιδια μεμβρανη τοποθετειται με 40 ευρω? τοσο διαφορα μαστορας με μαστορα? με το που θα βρω χρονο θα παω να την αλαξω εκει στο ποταμι...

αλλα μεμβρανη που μπηκε το 2007 θεωρειται παλια ωστε να ειναι αλλη η καλυψη της?

δε ρωτας μια το θεμα μου μπας και αλαχτει? αφου στην τελικη ξεκολησε η ρημαδα...
Παλιά 18-05-10, 15:21
corolla24 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
εμ? ειδες τι σου ελεγα? οχι δεν ειπα τπτ...
τυχη θα ταν. ζητησε την εγγυηση και ζητησε και την αδεια του αυτοκινητου να τσεκαρει τ ονομα...
το θεμα ειναι οτι οκ θα τα πληρωνα 25 ευρω μου πε. αλλα γιατι σ ενα μαγαζι εξω η ιδια μεμβρανη τοποθετειται με 40 ευρω? τοσο διαφορα μαστορας με μαστορα? με το που θα βρω χρονο θα παω να την αλαξω εκει στο ποταμι...

αλλα μεμβρανη που μπηκε το 2007 θεωρειται παλια ωστε να ειναι αλλη η καλυψη της?

δε ρωτας μια το θεμα μου μπας και αλαχτει? αφου στην τελικη ξεκολησε η ρημαδα...

η εγγυηση γραφει πως εχει γινει τοποθετηση σε καποιο απο τα παρακατω καταστηματα http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=5
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
φιμε μεμβρανες miltosssss TOYOTA COROLLA E 12 15 07-03-12 18:27
Αντηλιακες μεμβρανες 3Μ στη Θεσσαλονικη th@nos ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 02-06-08 03:24

Page generated in 0,18010902 seconds (83,24% PHP - 16,76% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com