Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
Μιχαλη το αμαξι το ειχα παρει μεταχειρισμενο οποτε πριν απο μενα δεν ξερω τι χρηση μπορει να του κανανε.Απο την αρχη ειχα προβλημα με τις ταχυτητες και μαλιστα παλιοτερα ειχα ανοιξει και θεμα γι'αυτο το λογο.Αλλοι μου λεγανε βαλβολινες,αλλοι τα χτενια,αλλοι δεν ξερανε καν.Οταν εβαζα πρωτη πολλες φορες δεν κουμπωνε κι επρεπε ή να βαλω δυναμη ή να αφησω συμπλεκτη και ξανα παλι.Απο πρωτη σε δευτερα κολλαγε και δεν κουμπωνε.Το ιδιο κι απο δευτερα σε τριτη(κυριως οταν τις καρφωνα σπαστες).Τα ιδια και στο κατεβασμα κυριως ομως απο τεταρτη σε τριτη.Τωρα με τον aisin τερμα αυτα.Δεν κρατηθηκα του εκανα μια σπαστη πρωτη,δευτερα,τριτη και κουμπωνανε αμεσως.Επισης πριν φοραγα και βαλβολινες που βαζει η Toyota.Τωρα φοραω Motul.Ελπιζω να σε καλυψα...
Υγ.Σημερα εβγαλα καταλυτη και παρατηρησα οτι παει καλυτερα το αμαξι.Η ιδεα μου θα ειναι ε;
Δύναμη Σεβασμού: 316
Τωρα θα γελασετε μαλλον αλλα εχω ενα προβλημα.Πριν μια βδομαδα πηγα για βαψιμο τις ζαντες μου και επειδη τις ειχα παρει πιο παλια μεταχειρισμενες δεν ταιριαζε το καρε με αποτελεσμα οι πισω ροδες να ειναι λιγο πιο μεσα απο οσο πρεπει.Ομως οδηγικα δεν ειχα κανενα προβλημα.Ετσι οταν τις εβαψα εβαλα και προσθηκες πισω για να βγει λιγο πιο εξω(βεβαια ο Φανης μου ειπε οχι γιατι θα εχω προβλημα με τα ρουλεμαν αλλα ειπα να "φαω τα μουτρα μου").Τωρα ομως μετα τα 120 το τιμονι τρεμει αρκετα και φοβαμαι να του αναπτυξω παραπανω ταχυτητα.Τι να φταιει;Οι προσθηκες ή εκανα καμια βλακεια ο μαστορας με τις ζαντες;Εχει βαλει κανεις απο εσας προσθηκες;Κι αν ναι ειχε αυτο το προβλημα;
Δύναμη Σεβασμού: 225
Οι προσθηκες ειναι φτιαχτες ή ετοιμες εμποριου ?
Συνηθως οι εμποριου το παρουσιαζουν αυτο διοτι δεν τις "κεντραρουν" σωστα ή απο μονες τουε δεν κεντραρονται...με τη μια...
Αν ειναι φτιαχτες τοτε λογικα τις εχει φτιαξει μονο για τις ζαντες σου ο τορνος αρα δεν επρεπε να εχει προβλημα...
Και κανε και μια ζυγοσταθμηση με τις προσθηκες να δεις...