Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-04-10, 20:42
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
όταν πήγα να πάρω την corollara για καφέ κ βρήκα ζημιά 1700 ευρά χωρίς κανένα σημείωμα ευχήθηκα ο #%$#$% που την έκανε να πάθει 3 φορές χειρότερα. ελπίζω να έπιασε η ευχή μου. αφού ρε φίλε η ασφαλιστική θα πληρώσει γιατί δεν αφήνεις σημείωμα? αν σου ''έκλεβαν'' εσένα 1700 ευρά θα σου άρεσε? ελπίζω να έπαθε τα χειρότερα ο τύπος για να μάθει να φέρεται!
|
|
|
|
17-04-10, 21:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι λακαμάδες, απλά βαριόνται είτε να κάνουν δήλωση κτλ, είτε μήπως τους ανέβει η τιμή στην ασφαλειά τους κτλ κτλ. αν δεν έχεις μικτή που οι περισσότεροι δεν έχουμε μετά τα πληρώνουμε από την τσέπη μας. Τι να πει κανείς....να μην σου τύχει είναι!
Δεν είπα ότι τον μπροστινό προφυλακτήρα τον έβαψα μόνος μου τον έχω κάνει χάλια (δεν με νοιάζει κιόλας) και ήδη μου τον έχουν χτυπήσει 10 φορες σίγουρα όλο άλλα χρώματα έχει πάνω! δεν παθαίνει τπτ αυτός για το ιντερκουλερ φοβάμαι μην το τρυπήσουν γιατί θα τους πάρει ο διάολος άμα τους πιάσω! επίσης τα χειρότερα τα κάνουν με κοτσαδόρους!
μια φορα σχολαω από την δουλεια πάω να πάρω το σταρλετ τότε, τι να δω σκασμένο το πίσω λάστιχο! πάω να βγάλω την ρεζέρβα και που να βγει!!! με ΤΙΠΟΤΑ! με τα πολλά βλέπω την λαμαρίνα να ακουμπάει πάνω της!!!! τελικά είδα και έπαθα να την βγάλω και μετά ΔΕΝ έκλεινε το πορτ μπαγκαζ!!!! ανακάλυψα ότι χωρίς να γίνει ζημια στον πίσω προφυλακτήρα κάποιος πανηλίθιος είχε παρκάρει από πισω μου με την όπιστεν και με κοτσαδόρο μου έμπασε μέσα την ποδιά!!!! αρκετα μιλαμε για πάνω απο 5cm!!! δεν τον βρήκα αλλιώς θα του $$$#%$#%$#^%$^. Επεσε μετά σφυριά που καστάνησε και βάψιμο εσωτερικό με σπρευ και όλα καλα! τι να κάνουμε γίναμε και φανοποιοι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-04-10 στις 21:55.
|
18-04-10, 11:43
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
[quote=sotoskap;325452]Είναι τρικ Ελληνικό αυτό. Δεν ισχύει. Από προσωπική πείρα το λέω. Τον πατέρα μου τον τράκαρε μεθυσμένος και έφυγε. Τον βρήκαμε με την τροχαία τον συνέλαβαν και η ασφαλιστική του είπε δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Το έψαξα με κάτι φίλους και τον κουμπάρο μου που είναι ασφαλιστης και έμαθα ότι το λένε για να μην μπουν στην διαδικασία να τον κυνηγήσουν για να πάρουν τα λεφτά τους.
Απ'ο δικ'η μου εμπειρία έχω να πώ το εξής: Η τροχαία, καλώς ή κακώς, θα μπει στη διαδικασία να κάνει αλκοτέστ αν υπάρχει τραυματισμός και όχι απλά ζημιά, για ευνόητουσ λόγους.
18-04-10, 15:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Τι να πω και εγω τον δεκεμβριο γυρνωντας απο την δουλεια λιγο πριν τις 5 το πρωι και ενω ειχα παρει κατι να φαω και κατευθυνομουν προς το σπιτι 10 μετρα πριν μπω στην πυλωτη μου ενας μεθυσμενος(πολιτικος) με συνοδηγο εναν ακομα πολιτικο περασαν με μεγαλη ταχυτητα το στοπ οδηγωντας ενα παλιο πουντο.το αποτελεσμα ηταν να πεσουν πανω μου χτυπωντας την corolla μου μπροστα και δεξια και κανοντας την ζημια 5800 ευρο(μπηκαν ολα καινουρια και γνησια στην toyota).Οι ιδιοι την κοπανησαν καθως ηταν τελειως μα τελειως σουρα παρατωντας εκει το αυτοκινητο με το που ηρθε η αστυνομια και την ευθυνη την ανελαβε ο αδερφος του οδηγου και ιδιοκτητης του fiat.
05-06-10, 16:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
05-06-10, 19:48
|
Μέλος
|
|
|
|
Παλι καλα να λες Νηκηφορε.....
Με 40χλμ σε στροφη και λαδια.....και λιγα ειναι τα 220 ευρο!!!
|
05-06-10, 20:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τουλαχιστον βγήκε και ένα καλό! κονόμισα καλές ζαντούλες! :P
άσε είδαμε και πάθαμε να βρούμε ψαλίδι! κανείς δεν ειχε! όσα μαγαζία ήταν ανοιχτά! μου λέγανε παραγγελία!!! και μιλάμε το αμάξι πήγαινε σαν τον κάβουρα! δλδ για να πάω απο Περιστέρι-Κυψέλη με 40-50χλμ μαξ και με ανοιχτά αλαρμ και πάλι με τα 1000 ζόρια! σαν βάρκα σε τρικυμία πηγαινε! αύριο θα δείξω και φωτο από το ψαλίδι μονο του να δειτε πως έγινε! πρόλαβα και το γύρισα το αμαξι και εσκασε με την αριστερή ζάντα στο πεζοδρόμιο, γιαυτό και όλη η δύναμη πηγε στο ψαλίδι. Νόμιζα ότι είχε πάρει και η βάση από το μπαλακι του και πηρα και ένα μαζί με το ψαλίδι αλλά τελικά δεν....το έχω για ρεζέρβα:P
Πάντως να τονίσω ότι και η τροχαία θα έπρεπε να κανονίσει καποιον να παει να το καθαρίσει, πυροσβεστική ή πιεστικό όχημα νερού του δήμου, με το να βάζουμε πριονίδια ενώ βρέχει δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ!
|
|
|
|
05-06-10, 21:21
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Για να δείτε τι μαλ@κας είναι ο έλληνας...Έχω κολήσει σε μια πλατεία, όπου σε έναν από τους δρόμους που καταλήγουν εκεί, έχει λαϊκή αγορά. Νεύρα τσίτα, βάζω όπισθεν και ξεκινάω γρήγορα πριν κοιτάξω πίσω δεξιά...και χτυπάω ένα παρκααρισμενο αγροτικό στην καρότσα του στο πλάι. Ευτυχώς το δικό μου έχει 2 γρατζουνίτσες που ούτε που φαίνονται, αλλα το hilux έπαθε καλή ζημία γδαρσίματα και βαθουλώματα όλη η καρότσα. Αρχίζω και ψάχνω να βρω ποιανού είναι και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ να μου λένε ''μην είσαι μαλακας σήκω και φύγε''. Απίστευτο ρε παιδιά! Τελικά τον βρήκα του έκανα και δήλωση γιατί ζήταγε 700 ευρώ και όλα κομπλέ.
Επεισόδιο 2ο. Είμαι πισω από σκουπιδιάρικο και σε ένα s πέρνει μαζί του ενα παρκαρισμένο bmw. Με τα πολλά κάνω τσαμπουκά στον οδηγό γιατί έφυγε, κλειδώνει την πόρτα στο φορτηγό και με γράφει κανονικα, μου γύρισε το μάτι ανάποδα και με μαζεύανε οι άλλοι που παίρνουν τους κάδους και φυγανε...Τελικά καλώ την αστυνομία και με παρακάλεσαν να περιμένω εκεί το περιπολικό. Μέχρι να έρθει εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης, του λέω τι έγινε και μου λέει ''δε πειράζει μωρε...'' και φεύγει! Άντε βγάλε άκρη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 06-06-10 στις 00:27.
Αιτία: Δεν βρίζουμε...
|
05-06-10, 21:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Πριν απο καιρο(χωρις να εχουμε στην κατοχη μας διπλωμα) φυγαμε απο μια στροφη στην πυλαια εκει που εχει μια διχαλα πριν το φαναρι οπως ανεβαινεις για πανοραμα με μια corolla ενος φιλου 111 λογω μεγαλης ταχυτητας και σκασαμε με δυναμη στο πεζοδρομιο η ζαντα ηταν η μαμα η σιδερενια και στραβωσε τοσο που εβρισκε πανω στην δαγκανα και αναγκστικα βαλαμε την ρεζερβα ψαλιδι κρεμαγιερα ημιαξονιο δεν επαθαν τιποτα ουτε μετα απο τοσα χρονια,αρα πρεπει να ηταν παρα πολυ δυνατο το χτυπημα που εκανες.φθηνα την γλιτωσες!
|
|
05-06-10, 23:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα ευτυχως ήταν ότι 1ον δεν έτρεχα όπως άλλες φορές επειδή εβρεχε και μόνο, και 2ον κατάφερα και το γύρισα και γλίτωσα την κολόνα που είχε εκεί! το φορτηγάκι που τράκαρε μετά εκτός ότι αγόρασε το κράσπεδο όπως εγώ πήρε αγκαλιά και την κολόνα και έπαθε σημαντική ζημιά γιατί πηγαινε με περισσότερα χλμ! επίσης στο ίδιο ακριβώς σημείο έχουν γίνει ΑΠΕΙΡΑ ατυχήματα! σήμερα έτυχαν τα λάδια, όμως άλλες μέρες έχω δει αμάξι στο αντίθετο ρεύμα καρφωμένο σε κολόνα!!! ακόμα και με το πλαι κάθετα στον δρόμο! αυτοί πρέπει να ήταν μεθυσμένοι και να τρέχανε, αλλά με 40χλμ ρε γμτ? αλλά φταίνε και οι πρώτοι που αντι να καθαρίσουν καλά τον δρόμο ρίχνουν μόνο πριονίδια! μεχρι να φύγω από εκεί χτύπησε και ενα Smart πανω! εμένα μου την δίνει που λίγο πριν ειχα δει ποσο γλιστράει ο δρόμος ακόμα και με ολοκαίνουρια λάστιχα που έχω μπροστά και σκεφτόμουνα ότι αν έχει τπτ κάτω δεν την γλιτώνει κανείς! τι το θελα και το σκέφτηκα, δεν πρόλαβα καν να το σκεφτώ και έφυγα λες και ήμουνα σε συγκρουόμενο! και ευτυχώς που βοηθήσανε και οι φίλοι μου και τελείωσαμε σήμερα να λες! αλλιώς θα έτρεχα και την Δευτέρα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17074895 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|