Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-04-10, 17:32
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δηλαδή αν τρέχω με 70 στην αριστερή της Μαραθώνος και μου παίζουν τα φώτα άλλοι που έρχονται με 90-100 (που δεν είναι και καμιά τρομερή ταχύτητα), να πάω δεξιά ή να μείνω βράχος;;; Ιδού η απορία.

Κι αν πάω δεξιά που έχει όριο 50 και με γράψει καμιά κάμερα (γιατί είπαμε πάω με 70); Τι κάνω; Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;

Ή φρενάρω στην αριστερή μέχρι να φτάσω τα 50 και βγαίνω μετά δεξιά;;

Μέχρι τότε θα έχω ακούσει τα χαμοσταυρίδια του αιώνα, γι' αυτό και εγώ όταν βλέπω κανέναν να μου κολλάει τον αφήνω να περάσει, πάω σαν κότα να περάσει ο κίνδυνος, φτάνω τον @@ύστη, και κολλάω λίγο πίσω του να νιώσει τη γλύκα!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-10, 19:11
Το avatar του χρήστη easy driver
easy driver Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
easy driver είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να ξερετε οτι δεν παιζει το σεναριο να φατε φτερωτη στην αττικη οδο γιατι αυτες οι καμερες ειναι για καταγραφη της κινησης,εκτος αν περασεις κανενα λιτικο με ολα..τα ξερω γιατι ειμαι συνεχεια μεσα λογω δουλειας,με τον τρακτορα δεν πεφτω ποτε κατω απο160χλμ οταν ειμαι αδειος.
Παλιά 07-04-10, 19:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παιδιά βάλτε προγράμματα GPS με τα αντίστοιχα POI να ξερετε τι σας γίνεται! οι κάμερες που λέτε για το αεροδρόμιο κτλ ΔΕΝ είναι φωτορανταρ αλλά απλές κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας! δεν τρώτε κλήσεις από αυτές! τα φωτορανταρ είναι λευκά κουτιά ορθογώνια μακρόστενα κάθετα και έχουν και φλας κτλ καμία σχέση! Θα πω για την Μαραθώνος επειδή την κάνω ολη σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Μέτρησα τις κάμερες μία μία και είναι 5, έχει 3 στο ρεύμα προς Μαραθώνα και 2 στην επιστροφή προς Αθήνα. ΔΕΝ έχει άλλες! οι 15 που λέγανε είναι μούσια του Bin Laden. Kαι αυτές που έχει αμφιβάλω αν δουλεύουν γιατί κεραίες wifi δεν έχουν και καλώδια δεν φαίνεται να έσκαψαν για να περάσουν, άρα πως στέλνουν δεδομένα? πάντως καλά είναι να προσέχουμε. Βασικά εν συντομία μέτα την έξοδο για Ραφήνα, μετά την ανηφόρα δεξιά προς Μαραθώνα έχει, 2 στις στροφές του Πικερμίου και πριν την διασταύρωση Ραφήνας στην κατηφόρα προς Αθήνα άλλη μια και μια πολύ ποιο πριν. Επίσης στην κατηφόρα λίγο πριν την κάμερα λέει πινακίδα 30χλμ επειδή έχει σχολείο!!!! τώρα ξέρω που είναι χωρίς πρόγραμμα και προσέχω και μετά πάμε άνετα με περισσότερα χλμ. Οσο για μερικούς που ήμουν με 60 και μου κόλλησαν προφυλακτήρες και τους έδειξα την καμερα μετά με ευχαριστούσαν κιόλας. Φυσικά λιγάκι αργότερα έφαγαν την σκόνη μου! :Ppppp

http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-10, 21:44
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από easy driver Εμφάνιση μηνυμάτων
να ξερετε οτι δεν παιζει το σεναριο να φατε φτερωτη στην αττικη οδο γιατι αυτες οι καμερες ειναι για καταγραφη της κινησης,εκτος αν περασεις κανενα λιτικο με ολα..τα ξερω γιατι ειμαι συνεχεια μεσα λογω δουλειας,με τον τρακτορα δεν πεφτω ποτε κατω απο160χλμ οταν ειμαι αδειος.
φίλε μου να ρωτήσω κάτι?στην περιπτωση που θα περάσεις όπως λες καποιο συμβατικο της τροχαίας με 160 με τον τρακτορα τι θα γίνει?
ρωταω γιατί εχω δει διαφορα αυτοκινητα με κινητο ρανταρ στο δρομο τόσο στην αττική οδο όσο και στην εθνικη οδο.
για να οδηγάς τρακτορα έχεις και επαγγελματικό δεν νομίζω να σε συμφερει να σε ζωγραφίσουν λοιπον.έτσι δεν είναι?επομένος πως γίνεται να πηγαίνεις παντα με αυτα τα χιλιομετρα?γιατι και ρανταρ να μην εχουν μεσα στο αυτοκινητο αμα σε σταματήσει παρακατω κανονικο περιπολικο για ελεγχο που έχουν καθε δικαίωμα ο ταχογράφος σου τι θα δείξει?όσο και να τον έχεις πειραξει το να είσαι με 160 με τον τρακτορα διπλα σε ενα ΙΧ με 120 υπαρχει διαφορα εμφανης ακομα και με το "ματι"

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-04-10, 22:53
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά βάλτε προγράμματα GPS με τα αντίστοιχα POI να ξερετε τι σας γίνεται! οι κάμερες που λέτε για το αεροδρόμιο κτλ ΔΕΝ είναι φωτορανταρ αλλά απλές κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας! δεν τρώτε κλήσεις από αυτές! τα φωτορανταρ είναι λευκά κουτιά ορθογώνια μακρόστενα κάθετα και έχουν και φλας κτλ καμία σχέση! Θα πω για την Μαραθώνος επειδή την κάνω ολη σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Μέτρησα τις κάμερες μία μία και είναι 5, έχει 3 στο ρεύμα προς Μαραθώνα και 2 στην επιστροφή προς Αθήνα. ΔΕΝ έχει άλλες! οι 15 που λέγανε είναι μούσια του Bin Laden. Kαι αυτές που έχει αμφιβάλω αν δουλεύουν γιατί κεραίες wifi δεν έχουν και καλώδια δεν φαίνεται να έσκαψαν για να περάσουν, άρα πως στέλνουν δεδομένα? πάντως καλά είναι να προσέχουμε. Βασικά εν συντομία μέτα την έξοδο για Ραφήνα, μετά την ανηφόρα δεξιά προς Μαραθώνα έχει, 2 στις στροφές του Πικερμίου και πριν την διασταύρωση Ραφήνας στην κατηφόρα προς Αθήνα άλλη μια και μια πολύ ποιο πριν. Επίσης στην κατηφόρα λίγο πριν την κάμερα λέει πινακίδα 30χλμ επειδή έχει σχολείο!!!! τώρα ξέρω που είναι χωρίς πρόγραμμα και προσέχω και μετά πάμε άνετα με περισσότερα χλμ. Οσο για μερικούς που ήμουν με 60 και μου κόλλησαν προφυλακτήρες και τους έδειξα την καμερα μετά με ευχαριστούσαν κιόλας. Φυσικά λιγάκι αργότερα έφαγαν την σκόνη μου! :Ppppp

http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx

ΕΙΝΑΙ κάμερες ταχύτητας!!! Και μάλιστα 1 για κάθε λωρίδα, πίσω από πινακίδες πράσινες που δείχνουν εξόδους. Είναι μακρόστενα "μπεζ" κουτιά και έχουν και φλας!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-10, 19:00
Το avatar του χρήστη easy driver
easy driver Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
easy driver είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε μου να ρωτήσω κάτι?στην περιπτωση που θα περάσεις όπως λες καποιο συμβατικο της τροχαίας με 160 με τον τρακτορα τι θα γίνει?
ρωταω γιατί εχω δει διαφορα αυτοκινητα με κινητο ρανταρ στο δρομο τόσο στην αττική οδο όσο και στην εθνικη οδο.
για να οδηγάς τρακτορα έχεις και επαγγελματικό δεν νομίζω να σε συμφερει να σε ζωγραφίσουν λοιπον.έτσι δεν είναι?επομένος πως γίνεται να πηγαίνεις παντα με αυτα τα χιλιομετρα?γιατι και ρανταρ να μην εχουν μεσα στο αυτοκινητο αμα σε σταματήσει παρακατω κανονικο περιπολικο για ελεγχο που έχουν καθε δικαίωμα ο ταχογράφος σου τι θα δείξει?όσο και να τον έχεις πειραξει το να είσαι με 160 με τον τρακτορα διπλα σε ενα ΙΧ με 120 υπαρχει διαφορα εμφανης ακομα και με το "ματι"
αν ίσχυε αυτό που λες δε θα έβλεπες ποτέ νταλίκα στην εθνική να πηγαίνει πάνω από 90 χιλ. στο φορτηγό μου όποτε θέλω τον σηκώνω τον ταχογράφο κ άλλα πολλά. να ξέρεις ότι καθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του, έκαστος στο είδος του και... ο λουμίδης στους καφέδες! κ κάτι ακόμα, κάνω 400 χιλιόμετρα τη μέρα, λές να μη ξεχωρίζω τα ασφαλίτικα?
Παλιά 08-04-10, 19:27
NikiforosGT Offline:
Moderator

tsport192 έχεις δίκιο!!!! εβαλαν τις είδα στο googleeath!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-10, 19:47
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από easy driver Εμφάνιση μηνυμάτων
αν ίσχυε αυτό που λες δε θα έβλεπες ποτέ νταλίκα στην εθνική να πηγαίνει πάνω από 90 χιλ. στο φορτηγό μου όποτε θέλω τον σηκώνω τον ταχογράφο κ άλλα πολλά. να ξέρεις ότι καθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του, έκαστος στο είδος του και... ο λουμίδης στους καφέδες! κ κάτι ακόμα, κάνω 400 χιλιόμετρα τη μέρα, λές να μη ξεχωρίζω τα ασφαλίτικα?
τι από όλα όσα έγραψα δεν ισχύει δηλαδή?το να σε σταματήσουν?άμα θέλει να ασχοληθεί θα το κάνει, όπως και κάθε ευσυνείδητος οδηγός θα έπρεπε να ειδοποιεί την τροχαία όταν βλέπει τέτοιες καταστάσεις (κοινός χάρους βλέπε τράκτορα με 160 ή ΙΧ με 200) αλλα δυστηχώς στην Ελλαδα δεν δουλεύει σωστά τίποτα.
πάντως το να ενθαρύνεις τα μέλη του forum ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους φωτογραφίσει κάποιο φωτογραφικό ραντάρ δεν είναι ότι καλήτερο και εγώ προσωπικα είμαι αντιθετος με αυτό το σκεπτικό.
όσον αφορα τα μυστικα του επαγγέλματος και το έκαστος στο είδος του κλπ η απάντηση μου απλά είναι μεγάλη μπουκια φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις.ποτέ μην λες ποτέ δηλαδή.

πάντα φιλικά, Κωνσταντίνος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-10, 20:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο! έχω δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να σταματάνε φορτηγά κτλ στην Εθνική και να τρώνε κλησεις! και κάτι άλλο! τα φορτηγά ΠΡΕΠΕΙ υποχρεωτικά να έχουν κόφτη χιλιομέτρων στα 80χλμ βάσει νόμου! εμείς στην εταιρία που δουλεύω που έχουμε κάπως μικρό με πόρτα που ανεβοκατεβαίνει μας υποχρέωσαν να βάλουμε! δλδ και να θες δεν παει πάνω από 80!!! εσύ δεν έχεις???? btw φορτηγά με τόσα χλμ είναι έγκλημα. Ο σκοπός του να ξέρουμε που είναι οι κάμερες είναι να κόβουμε ταχύτητα και να μην τρώμε κλήσεις! στο κάτω κάτω της γραφής εφόσον δεν τρέχουμε γίνεται και αυτό που θέλουν δλδ να μη τρέχουμε, αν και μάλλον τελικά αυτό που θέλουν είνα να μας γράφουν για να παίρνουν τα χρήματα μας!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-04-10, 17:48
NikiforosGT Offline:
Moderator

Επανέρχομαι και πάλι στο θέμα με ντοκουμέντα! στην Μαραθώνος που πήγα στο εξοχικό το Σάββατο κατάφερα να σταματήσω να τραβήξω φωτο από μια φωτοκάμερα (φωτορανταρ) καθώς και να βρω την ακριβή του θέση στο wind. Oι συνολικες κάμερες πρέπει να είναι 4 στα προγράμματα και υπάρχει αλλη μια παραέξω καπου στην Παλλήνη αλλά δεν είναι επί της Μαραθώνος, πιστεύω είναι 3 στο ρεύμα προς Μαραθώνα από Αθήνα και 2 στο αντίθετο. Καθώς έφυγα μετά από το σημείο ανάμεσα σε άλλες κάμερες έτυχε να πιάσω 100-110χλμ στο κοντερ και σε 2 φάσεις μου έτυχε να φαω μια φλασια στην μάπα εκ των αριστερών (και φορούσα και γυαλιά ηλίου) και ειδικά την 1η φορά στραβώθηκα μπορώ να πω! πιστευω ότι ήταν φλας από κάμερα στο άλλο ρεύμα, αν έκανα λάθος και έπεσα σε κάμερα καθώς δεν είχα ανοιχτό το iphone να μου λέει τότε περιμένουμε ραβασάκια! αν και θυμάμαι περίπου τις θέσεις τους. Το ερώτημα είναι και την μέρα ανοίγει το φλας??? ή μόνο νύχτα? μπορεί να ήταν αντανάκλαση από καθρεπτες πχ φορτηγών που υπήρχαν κοντά. Δείτε και τις φωτος. Το σημείο είναι στο Πικέρμι στην στάση Γιάννα που υπάρχει μια κλωστουφαντουργία με ίδιο όνομα και είναι στο ρεύμα από Αθηνα προς Μαραθώνα.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΚΑΜΕΡΕΣ corollakiato Θελω βοηθεια 3 15-11-10 18:06
καμερες καμερες παντου καμερες... ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ MARMEL OFF TOPIC 0 29-03-10 17:57
2 καμερες ταχυτητας spirosg6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 29-03-08 23:59
καμερες ταχυτητας johnboy OFF TOPIC 13 04-02-08 10:58
ΚΑΜΕΡΕΣ black hunter ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 43 29-12-04 10:21

Page generated in 0,17593694 seconds (81,74% PHP - 18,26% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com