Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα. Απλά καλό ειναι να συνοδευεται και απο αλλη βελτιωση (πχ προγραμμα -εξατμιση) γιατι αν βαλεις μονο την χωανη, θα κερδισεις στα ψηλα αλλα θα χασεις ροπη χαμηλα.
Απο ηχο παντως ειναι φανταστική...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα. Απλά καλό ειναι να συνοδευεται και απο αλλη βελτιωση (πχ προγραμμα -εξατμιση) γιατι αν βαλεις μονο την χωανη, θα κερδισεις στα ψηλα αλλα θα χασεις ροπη χαμηλα.
Χρειάζεται και αντάπτορα για να μην ανάβει το check engine έτσι δεν είναι?Περιλαμβάνεται μέσα σε αυτό ο αντάπτορας ή τον αγοράζεις ξεχωριστά?Απλά σκέφτομαι σιγά σιγά να το βελτιώσω κάπως..μια φιλτροχοάνη και ένα τελικό και αργότερα αν δω και συμφέρει ίσως ένα προγραμματάκι!Αν και απ' ότι διαβάζω εδώ τα λεφτά είναι πολλά σε σχέση με τα άλογα που θα πάρεις και ίσως δεν συμφέρει.Απλά τοποθετόντας την φιλτροχοάνη ακόμα και χωρίς πρόγραμμα ή εξάτμιση δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πηγαίνει χειρότερα απο ότι μαμά και να μου κόβει!
Απλά δεν ξέρω..φοβάμαι λιγάκι να πειράξω το αμάξι!Μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλα μην κάνω καμία βλακεία γιατί δεν έχω ξαναβάλει κάτι παρόμοιο..θα δούμε!Οπότε λες οτί συμφέρει ε?Να την τσιμπίσω?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Το εχω εξηγησει στην αρχη του τοπικ.
Η αποφαση ειναι δικη σου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Παντως σε 1400 ειχα δοκιμασει και τα δυο.
Με την χωανη στα ψηλά πέταγε (εβλεπες διαφορά δλδ) αλλά στα χαμηλα είχα χασει ροπή. Επρεπε δλδ να το πλακωνεις το αμαξι συνεχεια για να το χαρεις.
Με το πανελακι ηταν πιο στρωτα τα πραγματα αλλα όχι καμια ουσιαστική διαφορά.
Edit: Τωρα ειδα οτι εσυ εισαι 1600cc. Μπορει σε εσενα να ειναι καλυτερα.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 22-03-10 στις 15:22.
Δύναμη Σεβασμού: 268
Μηπως ειναι πολλα τα 130 για την χοανη? Εγω παντως εβαλα χοανη(οχι την συγκεκριμενη) και το μετανιωσα τωρα ειμαι με μαμα φιλτρο στο κουτι και μαλλον θα βαλω πανελ. Βεβαια εχω αλλο αυτοκινητο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Μηπως ειναι πολλα τα 130 για την χοανη? Εγω παντως εβαλα χοανη(οχι την συγκεκριμενη) και το μετανιωσα τωρα ειμαι με μαμα φιλτρο στο κουτι και μαλλον θα βαλω πανελ. Βεβαια εχω αλλο αυτοκινητο.
Το πανελάκι δεν έχει 70-80?Κάπου εκεί πρέπει να παίζουν!Η αλήθεια είναι οτι έχει λίγα παραπάνω..Αλλά δεν ξέρω απο θέμα επίδοσης..φοβάμαι μην και δεν είναι κάλη η χοάνη και δεν κάνει καλή δουλεία και αντί να πετύχω κάτι να το κάνω χειρότερο!
Γιατί το μετάνιωσες?