Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-03-10, 22:34
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Εγώ πάντος είχα φάει τα πλαϊνα τον TURANZA απο τα μπασήματα κ μου φάνηκαν καλά σε γενικές γραμμές! Κ μετά απο 4 χρόνια στο αυτοκίνητο δούλευαν καλά! Απλά ήθελα κάτη κατα τις δικές μου ανάγκες περισσότερο κ έβαλα τα T1R αλλά δεν έχω να πώ κάτι κακό απο τα TURANZA κ είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος οτι είναι ένα λάστιχο για δρόμο ανοικτό αλλά μπορεί κ παραπάνω κατα την δική μου άποψη πάντα!
Παλιά 18-03-10, 22:47
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν ειπα το αντιθετο Ζήση απλά επειδή φορουσα και τα potenza μπορω να πω οτι τα turanza δεν ειναι τοσο καλα στις στροφες οπως τα potenza

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-10, 22:52
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Εμείς δυστυχώς οταν πήγαμαι το 2005 να βάλουμε τα Potenza μας είπε ο Οικ..μου οτι δεν υπάρχουν κ οτι βγήκαν τα επόμενα-καλύτερα Turanza αλλά απο όσα έχω ακούσει έχεις μεγάλο δίκιο κ είναι σαφώς το κάτι παραπάνω σε όλα του νομίζω!!!
Παλιά 19-03-10, 12:28
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Δύναμη Σεβασμού: 224
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
κάνετε μεγάλο λάθος.made in France και made in Germany που έχω εμπειρία είναι σωστά και τέλεια.Πολωνια και Ισπανια γλυστράνε.τώρα το γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται να το εξηγήσω,απλά θα πω ότι επειδή τα βάζω σε λαστιχα δικό μου που τα πέρνει κατευθειαν απο την κεντρικη αποθήκη στο μαγαζί του υπάρχουν μόνο made in France και made in Germany.
Οσο πιο καινουριο εργοστασιο ειναι τοσο καλυτερα μηχανικα μεσα εχει για κατασκευη ελαστικων οσο και για έλεγχο αυτων...

Απο την αλλη δε νομιζω να ισχυει οτι το γερμανικο turanza ειναι καλυτερο απο το ΙΔΙΟ πολωνεζικο.... Αν δεν συμφωνουμε σε αυτο τοτε να το γενικοποιησουμε λιγο και να ερθουμε στο αυτοκινητο μου που ειναι απο South Αfrica!!
Αναλογα με την χρηση που κανουμε στο τουτουνι μας επιλεγουμε και τα ελαστικα μας..
Ο σπορ χαρακτηρας ενος αυτοκινητου ειναι διαφορετικος απο το σπορ αυτοκινητο που οι εταιρειες ελαστικων κατασκευαζουν ειδικα ελαστικα για αυτο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 16:25
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

φίλε vnb για το δικο σου αυτοκινητο ίσως να έβγαζε η εταιρεία σπορ ελαστικο.για το δικο μου όμως δεν έβγαζε σπορ αλλά οικογενειακο και μονο για ταξιδι.άσχετα που εγώ είχα την τρέλα και έβαλα 15αρες ζάντες και άρχισα να ψαχνω μια καλήτερη λύση.άλλη η μαμα διασταση και άλλη αυτη που φοραω.άλλα τα λαστιχα που θα εβαζα στις 14αρες και αλλα αυτα που βαζω.η δοκιμη τόσο σε turanza όσο και σε potenza παλιοτερα ειχε γινει σε 4 αυτοκινητα (βλεπε clio,renualt 19,ibiza και corolla) στις ιδιες διαστασεις πλην του clio που φορουσε 55αρι προφιλ.ολα τα άλλα ειχαν 195/50/15.αυτα τα ανακαλυψαμε όταν καναμε αλλαγη μεταξυ μας τα μπροστινα λαστιχα.εγώ έβγαλα τα δικα μου συμπερασματα και στην επομενη αλλαγη ελαστικων που θα ξαναβαλω στην Ε101 πάλι τα turanza,μιας και θα κυκλοφορει αποκλειστικα μέσα στην πολη πλέον θα είναι πάλι made in France

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 17:27
vaggosss1 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καρδιτσα
Δύναμη Σεβασμού: 256
vaggosss1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παλικαρια φοραω τα toyo t1r 195/45/15 εδω και καιρο και δεν ειχα κανενα προβλημα...και στο στεγνο ειναι οκ και στο βρεγμενο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 17:40
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Κωνσταντινε δε διαφωνουμε σε κατι .Ο καθενας βαζει αυτα που θελει. Το θεμα ειναι οτι η χωρα προελευσης δεν αντιπρωσωπευει την αποδοση του ελαστικου στο δρομο, άλλοι ειναι οι παραγοντες ... --κατεμε--

Φιλικα Ευαγγελος...
{{Το ονομα σου το ειδα απο αλλο θεμα}}

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vnb : 19-03-10 στις 17:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 18:03
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

αν ανατρέξεις στο δευτερο μου μηνυμα θα καταλαβεις ότι γραφωντας για χωρα προελευσης αφηνω και καποιο υπονοουμενο.και φυσικα δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα,απλά επειδή στο θεμα λάστιχο,αναρτηση και φρένο εχω ένα κολημα το έψαξα λίγο παραπανω και τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκινητο βρήκα τη μέση (προς την καλητερη)λύση με μόνο παραπανο μου το θέμα αναρτησης που δεν μπορουσα να διαθεσω τότε παραπανω λεφτα για κατι ακομα καλητερο μιας και ήμουν φοιτητης.
έτσι όταν ο Panos απαντησε στην ερωτησή μου στο ποστ 174 υπεθεσα και συνεχιζω να πιστευω πως απλά για το συγκεκριμένο λαστιχο μπορεί να ακουσε καλά λόγια σε γενικες γραμμες αλλά δεν ειδε καθολου παραπερα τιποτα και απλά πήγε και του τοποθετησαν μια τετράδα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς δυστυχώς οταν πήγαμαι το 2005 να βάλουμε τα Potenza μας είπε ο Οικ..μου οτι δεν υπάρχουν κ οτι βγήκαν τα επόμενα-καλύτερα Turanza

Ζήση άμα θέλεις υπάρχει μαγαζι στο περιστέρι που μέχρι τουλαχιστον πριν ενα χρονο που απλά το επισκευτηκα για ενδεικτικες τιμές είχε ακομα τα potenza και όχι απλά μια τετράδα.με ότι μπορεί να συνεπαγεται αυτο....

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 18:49
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Δικιο.... Πολλες αποψεις πολλα αυτοκινητα, πολλοι διαφορετικοι οδηγοι, πολλα διαφορετικα ελαστικα,για πολλα διαφορετικα αυτοκινητα........
Καποιος που δεν ασχολειτε και ιδιαιτερα με το αυτοκινητο του, τα χανει και ακολουθει απλα οτι του πουν οποιος του πει ,δυστηχως ....
Στα ελαστικα ειμαι 12χρονια.....και σε ολους που μου ερχονται και δεν εχουν κατι συγκεκριμενο να βαλουν τους λεω απλα και μονο αν ειναι ικανοποιημενοι με αυτα που ηδη φορουν ..να τα ξαναβαλουν..αν οχι παμε για αλλα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 13:20
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Από Michellin Exalto 205/50/16 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερα από Toyo T1R Proxes 205/50/16 και τα αρχικα Turanza 195/55/16 (τα χειρότερα).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ειστε Ικανοποιημενοι Απο Τα Εργοστασικα Σας Φρενα??? Θωμας.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 68 27-03-10 20:37
ΕΛΑΣΤΙΚΑ... Παντελής ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 23-09-09 16:31
Να είστε καλά! vagelis87carina Ειμαι νεος 13 17-02-09 03:29
Ποιός υπερήρωας/"κάκος" είστε... giannakk1986 OFF TOPIC 21 06-08-07 00:07
Τι μουσική ακούτε όταν είστε στο αμάξι; Corollaxli OFF TOPIC 24 27-05-07 17:58

Page generated in 0,17161894 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com