αν ανατρέξεις στο δευτερο μου μηνυμα θα καταλαβεις ότι γραφωντας για χωρα προελευσης αφηνω και καποιο υπονοουμενο.και φυσικα δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα,απλά επειδή στο θεμα λάστιχο,αναρτηση και φρένο εχω ένα κολημα το έψαξα λίγο παραπανω και τουλαχιστον στο δικο μου αυτοκινητο βρήκα τη μέση (προς την καλητερη)λύση με μόνο παραπανο μου το θέμα αναρτησης που δεν μπορουσα να διαθεσω τότε παραπανω λεφτα για κατι ακομα καλητερο μιας και ήμουν φοιτητης.
έτσι όταν ο Panos απαντησε στην ερωτησή μου στο ποστ 174 υπεθεσα και συνεχιζω να πιστευω πως απλά για το συγκεκριμένο λαστιχο μπορεί να ακουσε καλά λόγια σε γενικες γραμμες αλλά δεν ειδε καθολου παραπερα τιποτα και απλά πήγε και του τοποθετησαν μια τετράδα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Εμείς δυστυχώς οταν πήγαμαι το 2005 να βάλουμε τα Potenza μας είπε ο Οικ..μου οτι δεν υπάρχουν κ οτι βγήκαν τα επόμενα-καλύτερα Turanza
|
Ζήση άμα θέλεις υπάρχει μαγαζι στο περιστέρι που μέχρι τουλαχιστον πριν ενα χρονο που απλά το επισκευτηκα για ενδεικτικες τιμές είχε ακομα τα potenza και όχι απλά μια τετράδα.με ότι μπορεί να συνεπαγεται αυτο....