Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-03-10, 02:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
"ξεχυλομενα"μοτερ ειναι.ποσο να αντεξουν.παντος μου αρεση που βγαινουν και "car of the year"χαχαχα.ριχνω κατι γελια στα forums με πιτσιρικαδες που λενε για tsi και τα αλογα και κοντρα τελικες,και μολις τα ζορισουν,να και τα πρωτα περιεργα προβληματακια,και μου "αναβουνε φωτακια" και μου "ακουγεται περιεργα"και "χαλασε το ταδε"και μην το ζοριζεις το πρωι,και ζεστανε πρωτα καλα την μηχανη και μιση ωρα ρελαντι χαχα...και "βαλτου και λουκουμι".σιγα μην ξυπναω μιση ωρα πριν το πρωι για να ζεστανω την μαλακ....για να παω στην δουλεια μου...περνω και το λεωφοριο αν ειναι ετσι.ρε τη τραβαει ο κοσμος....corollara ρε και ξερο ψωμι....
|
|
16-03-10, 04:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
"ξεχυλομενα"μοτερ ειναι.ποσο να αντεξουν.παντος μου αρεση που βγαινουν και "car of the year"χαχαχα.ριχνω κατι γελια στα forums με πιτσιρικαδες που λενε για tsi και τα αλογα και κοντρα τελικες,και μολις τα ζορισουν,να και τα πρωτα περιεργα προβληματακια,και μου "αναβουνε φωτακια" και μου "ακουγεται περιεργα"και "χαλασε το ταδε"και μην το ζοριζεις το πρωι,και ζεστανε πρωτα καλα την μηχανη και μιση ωρα ρελαντι χαχα...και "βαλτου και λουκουμι".σιγα μην ξυπναω μιση ωρα πριν το πρωι για να ζεστανω την μαλακ....για να παω στην δουλεια μου...περνω και το λεωφοριο αν ειναι ετσι.ρε τη τραβαει ο κοσμος....corollara ρε και ξερο ψωμι....
|
Καλα εσυ το παρακανες.......... Αυτοκινητα ειναι οχι αεροπλανα να τα ζεσταινουν μιση ωρα... Ενα αμαξι οσο το προσεχεις σε προσεχει.
16-03-10, 20:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Καλα εσυ το παρακανες.......... Αυτοκινητα ειναι οχι αεροπλανα να τα ζεσταινουν μιση ωρα... Ενα αμαξι οσο το προσεχεις σε προσεχει.
|
οι tsiακιδες τα γραφουν....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 16-03-10 στις 21:17.
Αιτία: διορθωση παραθεσης
|
|
|
|
16-03-10, 21:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
καποια ανεκδοτα που βρηκα στο ιντερνετ,εχουν τιτλο κινητηρας της χρονιας......χαχαχα....
24.10. Άλλαξα μπουζί επιδι είχε κακή καύση στον 3ο και 4ο κύλινδρο. Καμία αλλαγή. Το πρόβλημα παραμένει. Ξεκινάω για βόλο από αθήνα και φτάνω με το ζόρι και παω στη σεατ βόλο. Αντλία υψηλής καπουτ. Άλλαξα αντλία. Το πρόβλημα παραμένει.
Μετά από κανα τρία τέσσερα ανοίγματα δεν ανοίγει άλλο σωστά. Ανοίγει με διακοπές και η μεγίστη ταχύτητα είναι 215χω και κάνει ένα πολύ έντονο θόρυβο.
Αν βάλω 5η η 6η και ανοίξω τέρμα γκάζι από χαμηλά. Από 2000 έως 2800σαλ τραντάζη όλο το αμάξι και ανοίγει αργά. Μετά της 5000σαλ ανοίγει και πάλι πολύ αργά και με διακοπές. Τί να πω. Λες να είναι κανας πολλαπλασιάστης;
Μην ανοίγεις γκάζι από χαμηλά σε μεγάλες σχέσεις ποτέ! Το ταλαιπωρείς αφάνταστα!
να που το τσι συνεχιζει με προβλιματα... η πιεση βενζινας πεφτει απο 6 μπαρ σε 2,5 μπαρ... και μια το κανει και μια δεν το κανει... και δευτερο προβλιμα... πεφτει ο συμπλεκτης... και βρωμαει... αυτα προς το παρον
παω για αλλαγή κινητήρα... Αύριο θα μάθω περισότερα..
Εμένα είχε μεγάλο πρόβλημα... Μου είπαν εάν το άνοιγα ακόμα κανα 2-3φορές θα έπαιρνα των κινητήρα στο χέρι...
παιδια θα τρελαθω... σιμερα με κοντα 1500χιλιομετρα εκανα ενα ανοιγμα με 3η και μου κανει ακριβος τα ιδια κοψιματα οπωσ με τον παλιο κινητηρα.
Μετα απο 31200κμ η τουρμπινα παιδια αλλαγμα..Δεν το σχιζω το παω νορμαλ αμια φορα με το δινω αλλα λογικα, Εχω το gt 170.ποσο κοστιζει η τουρμπινα ρε παιδια ειμαι εντος εγγυησης και εχετε ακουσει και για αλλα να εχουν προβλημα τουρμπινας?ΜΙλαμε παντα οχι ακουσα και τετοια .Εγωειμαι κατοχος οποτε και αξιοπιστη πηγη
Στα 12.000χλμ, 7 μηνων Golf GT Sport DSG, εσπασε τουρμπινα.... :shifty:
Ερχομενοι απο Αθηνα, μας αφησε στον περιφεριακο Θεσσαλονικης μεσα σε ενα συννεφο καπνου (καμμενου λαδιου).
Ξερεις κανεις αν η τουρμπινα ειναι ετοιμοπαραδοτη η γινεται παραγγελια απο Γερμανια?
seat leon tsi 1.8 2008 μοντέλο.δυο φορες μου χτύπησε κινητήρα,μια στης 13000χλμ,τον αλλάζουν και κανω 350χλμ και χτυπάει ξανα.το εχω 6 μηνες και δυο μηνες ειναι στη seat,την προηγούμενη εβδομάδα πηγε και αλλος με το ιδιο προβλημα.(φεύγουν τα θροστ η φροστ η κατι τέτοιο
κοινως οσοι VW group,μολις ληξει η εγγυηση δωστε τα..σασμαν,μοτερ και τουρμπινες δεν κοστιζουν φθηνα!!!
Bασιλη οπως βλεπεις τα πραματα δεν ειναι καλα για τις γκολφες...πουλα οσο προλαβαινεις..
Εγώ παιδιά εχω παρει ενα TSI 140 gt sport,εδω κ 10 μέρες.Μου έκαψε σήμερα για 2η φορά την ασφάλεια της κορνας...Τί να πω.
Μια λύση είναι να μην πατάς κόρνα και να βάλεις καραμούζα σαν αυτή που είχαμε στα ποδήλατά μας εμείς οι "παλιοί"..... :ysterical:
Άλλη λύση είναι να το επιστρέψεις πίσω σαν ελλατωματικό, άκου πράγματα, μετά σου λένε για τα Ιταλικά..
Γκολφ... :lipsealed: Το αγοραζω με 3000 ευρω και εξοδα μεταβοβασης δικα σου.Με γεματο ρεζερβουαρ.....
Πηγαινε και τσεκαρε το κιβωτιο γιατι θα εισαι στα δικαστηρια οπως ο συναδελφος μου ,αφου γλυτωσε και την ζωη του .Ευτυχως!
Παρτε ιταλο η ιαπωνα να δειτε προκοπη αδερφια!
θα ανεβασω και αλλα ανεκδοτα σε λιγο.....χαχαχα
16-03-10, 21:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Χαχαχαχαχα αυτά είναι!Και έχω ένα φιλαράκι και με έχει φάει..ένα GT δεν θα με χάλαγε μου λέει ψήνομαι να πάω να πάρω κανένα μεταχειρησμένο!
Μπράβο του λέω..πάρε μεταχειρισμένο και golf με τόσα χιλλιόμετρα πάνω!Γιατί μου λέει αυτος τι θα πάθει?Γερμανικό είναι!Ναι αγόρι μου του λέω μπράβο!Εσύ ξέρεις..Εκτός απο αυτό μου λέει είναι τόσοι που τα πουλάνε με λίγα χιλλιόμετρα που λογικά θέλανε κάτι πιο δυνατό και ξενερώσανε η χρωστάνε ή ή ή!Του λέω ειναι προβληματικά!Μου λέει πάψε ρε συ..Ορίστε τώρα ο λόγος που τα πούλανε με λίγα χιλλιόμετρα!χαχαχαχαχα άντε να διαβάσουν κάνα φόρουμ μερικοί μερικοί να μην μας πρήζουν!
|
16-03-10, 22:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άστα να πανε... Για εμενα τα χειροτερα ειναι δυο...
Το ενα που γραφει: εχω το αμαξι 6 μηνες και τους 2 ειναι στη seat.
και το αλλο που λεει: μας αφησε στη μεση του δρόμου μεσα σε ενα συννεφο καπνου...
Να μη σου τυχει δλδ...
|
|
|
|
16-03-10, 22:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Στο 90% των περιπτωσεων φταινε ιδιοκτητες. Του τουρμπο θελει ενα σεβασμο στο σταματα και στο ξεκινα ειναι ιδιοτροπια της συγκεκριμενης τεχνολογιας οχι του αυτοκινητου. Προσωπικα οσους ξερω απο VW group ειναι υπερευχαριστημενοι και απο τα γκαζια και απο αξιοπιστια. Και μιλάω για Golf gt, Leon cupra, Ibiza cupra. Octavia gt, Octavia Rs. Οσο σεβεσαι ενα αμαξι σε σεβεται αν δειτε και τα παιδια που εχουν τουρμπο εδω μεσα ενα turbotimer το εχουν, για ρωτα ολα τα μαμοθρεφτα που εχουν παρει τα GT τωρα τελευταια λογω γκαζιου και ομορφιας αν ξερουν τι σημαινει η λεξη turbotimer, οι περισσοτεροι νομιζουν οτι εχουν ατμοσφαιρικα. Προσωπικα οσα ατομα γνωριζω με τετοια αυτοκινητα δεν εχουν παθει ζημιες αλλα ξερουν και πως να τα χειριστουν.
16-03-10, 22:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
αν δειτε και τα παιδια που εχουν τουρμπο εδω μεσα ενα turbotimer το εχουν, για ρωτα ολα τα μαμοθρεφτα που εχουν παρει τα GT τωρα τελευταια λογω γκαζιου και ομορφιας αν ξερουν τι σημαινει η λεξη turbotimer, οι περισσοτεροι νομιζουν οτι εχουν ατμοσφαιρικα.
|
Εδώ θα συμφωνήσω με τα 1000!Πάει ο κάθε άκυρος που δεν ξέρει την τύφλα του και με τα έτοιμα λεφτά βλέπει τα άλογα και πάει και το αγοράζει!έτσι είναι όμως..
|
|
|
|
16-03-10, 22:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά οκ.. Απλα σκεφτείτε και το αλλο. Δεν ειναι υποχρεωμενοι όλοι να ειναι οι παυλόγκαζοι και οι σουπερ ενημερωμένοι για να παρουν ενα αμαξι.
Οταν παιρνεις το γκολφ σου δινουν κανενα φυλλαδιο που να αναγραφει οδηγιες χρησης οτι το αμαξι πρεπει να το ζεσταινεις μιση ωρα, να το κρυωνεις 15 λεπτα, να μην το ανοιγεις οταν κανει ζεστη, να του ελεγχεις τα λαδια καθε 3 μερες για να δει ποσο πεφτει η σταθμη κτλπ κτλπ...?
Ο απλος αγοραστης παιρνει ενα αυτοκινητο και γνωριζει μονο τα βασικα δλδ εχει τοσα αλογα, ειναι δυνατο, δεν καιει πολυ κτλπ
Θα μπει μεσα, θα το βαλει μπρος και θα φυγει. Θα γυρισει σπιτι του, θα το σβησει και θα φυγει. Απλα πραγματα. Αν στο δρομο το ανοιξει, μαγκιά του! Γι΄αυτο το πηρε το tsi. Γιατι στη διαφημιση στην τηλεοραση και στο φυλλαδιο ελεγε πως το αμαξι ειναι δυνατό!
Νομιζετε πως ολοι ασχολουνται σαν και εμας? ή νομιζετε πως το γκολφ το tsi εχει φτιαχτεί για να αγοράζεται μονο απο γνωστες...? Μη λεμε ο,τι θελουμε...
Ειναι καθηκον της εταιρίας να βγαζει ενα αμαξι που να απευθυνεται στο μεσο αγοραστικό κοινό. Αλλιως στο τελος θα βαλουν ρυθμισεις στον εγκέφαλο και θα κρατει στη μνημη ποση ωρα το ζεστανες και ποση ωρα το κρυωσες ωστε αν παθει κατι να μη στο περασουν εγγυηση!
Σε λιγο θα μου πειτε πως πριν αγορασεις γκολφ θα σε περνάνε μηχανολογικες εξετάσεις...
|
|
|
|
16-03-10, 23:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ειναι καθηκον της εταιρίας να βγαζει ενα αμαξι που να απευθυνεται στο μεσο αγοραστικό κοινό. Αλλιως στο τελος θα βαλουν ρυθμισεις στον εγκέφαλο και θα κρατει στη μνημη ποση ωρα το ζεστανες και ποση ωρα το κρυωσες ωστε αν παθει κατι να μη στο περασουν εγγυηση!
|
Σιγουρα εχεις δικιο οτι ειναι καθηκον της εταιριας να σε ενημερωσει. Οσο για την εγγυηση πιστευω οτι η toyota αν ειχε τετοια αυτοκινητα θα ειχε και μνημη και αντιο εγγυηση ...
Παντως αυτοκινητα με 170 αλογα και 140 δεν απευθυνονται στο μεσο χρηστη και γι αυτο ειμαι καθετος δεν μπορουν να τα πανε ολοι αυτα τα αυτοκινητα. Δεν λεω οτι ειναι υπεργρηγορα παντως δεν ειναι αυτοκινητα που απευθυνονται στο μεσο χρηστη. Και οσοι πανε και αγοραζουν αυτοκινητα χωρις να ξερουν το τι προσοχη πρεπει να τους δωσουν τοτε ειναι αδαης και το αμαξι που τους ταιριαζει ειναι ενα Lada Niva να μην παθαινει τιπποτα ποτε. Δεν ειναι λογικο να δινεις 20,000+++ για ενα αυτοκινητο χωρις να εχεις μαθεις τι εχει κατω απο το καπω του...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18385911 seconds (83,11% PHP - 16,89% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|