Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-03-10, 22:20
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μετά απο 6 εβδομάδες που φοράω τα λάστιχα μου TOYO PROXES T1R κ έχω κάνει 1.300χλμ μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση τους μέσα στην πόλη έστω κ "κρυα" τις περισσότερες φορές έχουνε πολύ καλή πρόσφησει κ σε απότομες στροφές το αυτοκίνητο είναι πολύ υπάκουω κ δεν αφήνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να "φύγει" απο το δρόμο όπως είχα πριν!!! Όταν ειδικά ζεσταθούν είναι πολύ ακριβές!!! Σε περίπτωση φρεναρήσματος πανικού το αυτοκίνητο κρατάει ευθεία σε ευθείω δρόμο κ είναι αποτελεσματικά σε δρόμους οι οποίοι ξέρουμε πως είναι στην Αθήνα κ ακόμα κ "κρύα" όπως είπα κ πριν δουλεύουν ρολόι!!! Η γώμα των ελαστικών είναι μέτρια προς σκληρή κ δεν υπάρχει πρόβλημα με τις λακούβες κ αν κ "V" δουλεύουν σαν "Η"!!!
Προσωπική μου άποψη φυσικά!!!
Φιλικά Ζήσης!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 04-03-10 στις 22:35.
|
05-03-10, 02:20
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Στο κελί 33 στον Κορυδαλλό
|
|
Εγώ μόλις χτες έβαλα τα turanza αφού με παρότρυναν πολλοί φίλοι που φοράνε το ίδιο ελαστικό και το θεωρούν ένα από τα καλύτερα ελαστικά.Bridgestone είναι εξάλλου.Με τόση εμπειρία που έχουν από πολλά μηχανοκίνητα αθλήματα,αποκλείεται να μην είχαν καλά λάστιχα.Προς το παρόν δεν μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου αφού δεν έχουν κάνει ακόμα πολλά χιλιόμετρα άλλα θα επανέλθω στο άμεσο μέλλον.Για την ιστορία,φοράω 205/50 R16 σε corolla e12 1.4...
05-03-10, 10:13
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
εγω φοραω τα brigestone potenza αποψη μου σκληρο πλαινο για πεζοδρομια λακουβες κτλ απο βροχη αθλιο και μονο εαν ζεσταθει πραγμα που αργει πολυ κανει αρκετα καλη δουλεια..τελος αυτο το λαστιχο για μενα!!!
|
05-03-10, 12:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ έχω continental premium contact2 195/50/15 με 12000xlm και τα μπροστινά έχουν ήδη λιώσει! τα έσκισα και εγώ λίγο, αλλά δεν δικαιλογείτε αυτή η μεγάλη φθορά! στο starlet GT με ΠΟΛΥ λιώσιμο michelin pilot exalto 185/55/14 έβγαλαν 30000χλμ. Και μετά Pirelli P2500 185/60/14 έβγαλαν 12500χλμ και τα φόρεσε ο πατέρας μου με τις ζάντες μαζί και ήταν σαν NEW!!!
Σκέφτομαι να βάλω νέα 2 λάστιχα μπροστά αν αρχίσουν να γλιστράνε και τα αφήσω τα 2 πίσω ως έχουν. Η να βάλω τα μπροστά πίσω. Ας ελπίσουμε μην πετάει κόλο μετά!
Εδώ έχω και φωτος από την φθορά που λέω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...=10661&page=33
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-03-10 στις 12:25.
|
05-03-10, 14:03
|
|
|
|
|
|
Για μένα βάλε 2 καινούρια μπροστά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχω Νικηφόρε!!!
Προσωπική μου άποψη!!!
Φιλικά Ζήσης!!!
05-03-10, 17:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
dunlop sport tt max αν και τα ακριβοπληρωσα περιμενα πολλα περισσοτερα. ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ καλα λαστιχα, αλλα δυσκολα με κρατανε στο δρομο. θεωρω πως οποια λαστιχα και να βαλω, αν δε χαμηλωσω εστω τρεις ποντους θα εχω παντα το ιδιο προβλημα.
05-03-10, 19:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
michellin energy saver δείκτης H, πάρα πολύ καλά λάστιχα-με την καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία- για τον μέσο οδηγό καλό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο ζεστένονται και αποδίδουν αρκετα γρήγορα δεν φθήρονται έυκολα, βέβαια είναι από τα πιο ακριβά της κατηγορίας αλλά είναι πολύ καλύτερα (μέρα με τη νύχτα) από την προηγούμενη γενιά micellin energy.
|
05-03-10, 19:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ζήση αυτό σκεφτόμουνα και εγώ γιατί τα πίσω δεν είναι φθαρμένα καν και είναι κρίμα από τώρα (12000χλμ) να τα αλλάξω όλα. Ομως ακόμα δεν δείχνουν να γλιστράνε στον δρομο αν και οπτικά δείχνουν χάλια οπότε θα περιμένω να δω πόσο αντέχουν ακόμα και μετά τα αλλάζω! και άλλη φορά κομμένα τα burn out!!! :Pppp
|
07-03-10, 22:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Turanza φοράω 185/60/14 με δείκτη H. Καλό λάστιχο και στο στεγνό και στο βρεμένο, από απλή μέχρι νευρική οδήγηση. Για σπορ οδήγηση (να μπαίνεις με όλα σε στροφές) δεν τα συνιστώ και τόσο.
Επίσης ΔΕΝ χρειάζεται ζέσταμα.
|
08-03-10, 14:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Primacy HP (v) δεικτης ταχυτητος και με ενδειξη (Α) ....καλα ειναι αλλα κανουν λιγο θορυβο...εμεις θελουμε την ησυχια χωρις πολλα πολλα ....
οικογενειακο ελαστικο.....Το (Α) ειναι απο το Auris το ζητησε η τουοτα για πρωτη τοποθετηση σε αυτα αρα εχουμε και το ενδυκτικο μας οπως και στις bmw (*) mercendes (MO) πορσε (Ν1) audi (AO) κλπ..κλπ
Παντως σε γενικες γραμμες αναλογα το αμαξι και τον οδηγο παει και το ειδος του ελαστικου που φοραμε....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16939998 seconds (80,47% PHP - 19,53% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|