Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-03-10, 17:36
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το Avensis σήμερα έδωσε ρέστα!!!

Ανοίγουμε στην Ε.Ο. Α-Κ. πρίν τον ισθμό, στην ανηφόρα μετά τα διόδια για όσους ξέρουν, με ένα Golf Tsi (αγνώστων λοιπών στοιχείων), και με μια 147 2.0 ΤSpark. Το αποτέλεσμα φαντάζομαι ότι εξέπληξε και τους ίδιους...... στην ανηφόρα περνάμε εγώ και η Alfa το Golf για πλάκα.... αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι ήτανε... δεν το σχολιάζω παραπέρα...

Τελειώνοντας την ανηφόρα, μπαίνουμε στο αριστερό ρεύμα οι 2 μας... αυτός κολλημένος στον προφυλακτήρα μου..... μέχρι να πάρουμε την στροφή στην Εθνική μετά τον ισθμό..... του έχω ανοίξει 2-3 καρότσες..... με την βελόνα βέβαια κολλημένη σταθερά πάνω απο τα 200.... (αλλά και με το Sport ενεργοποιημένο).

Τώρα είδα ότι είναι 150 άλογα........ τι να πώ... αν αυτά λέγονται 150 άλογα, το Avensis είναι 200!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 03-03-10, 17:42
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αυτά ειναι !!!!

(Αν και εσυ υποτιθεται πως πηρες το avensis γιατι ηθελες να το παιξεις οικογενιάρχης.... )

Πως συμπεριφερεται στις τοσο μεγαλες ταχυτητες Γιαννη? Ειναι σταθερό, παταει κατω καλά κτλπ?
Παλιά 03-03-10, 18:22
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Το Avensis σήμερα έδωσε ρέστα!!!

Ανοίγουμε στην Ε.Ο. Α-Κ. πρίν τον ισθμό, στην ανηφόρα μετά τα διόδια για όσους ξέρουν, με ένα Golf Tsi (αγνώστων λοιπών στοιχείων), και με μια 147 2.0 ΤSpark. Το αποτέλεσμα φαντάζομαι ότι εξέπληξε και τους ίδιους...... στην ανηφόρα περνάμε εγώ και η Alfa το Golf για πλάκα.... αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι ήτανε... δεν το σχολιάζω παραπέρα...

Τελειώνοντας την ανηφόρα, μπαίνουμε στο αριστερό ρεύμα οι 2 μας... αυτός κολλημένος στον προφυλακτήρα μου..... μέχρι να πάρουμε την στροφή στην Εθνική μετά τον ισθμό..... του έχω ανοίξει 2-3 καρότσες..... με την βελόνα βέβαια κολλημένη σταθερά πάνω απο τα 200.... (αλλά και με το Sport ενεργοποιημένο).

Τώρα είδα ότι είναι 150 άλογα........ τι να πώ... αν αυτά λέγονται 150 άλογα, το Avensis είναι 200!!!!
φιλε ayrton ο ενθουσιασμος σου για το avensis δεν κρυβεται ...για το golf αν οντως ηταν tsi καλα κανεις και δεν το σχολιαζεις παραπερα γιατι ακομα και το απλο 122 να ταν για πλακα στην ανηφορα τουρμπατο αμαξι δεν περνιεται

すべてはバランスについてです
Παλιά 03-03-10, 20:59
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά ειναι !!!!

(Αν και εσυ υποτιθεται πως πηρες το avensis γιατι ηθελες να το παιξεις οικογενιάρχης.... )

Πως συμπεριφερεται στις τοσο μεγαλες ταχυτητες Γιαννη? Ειναι σταθερό, παταει κατω καλά κτλπ?
Είναι τρομερά σταθερό...... Και στης στροφές θα έλεγα πιο μαζεμένο, απο όσο θα περίμενα, λόγω τις συμπεριφοράς του σε πιο χαμηλές ταχύτητες. Ομως η σταθερότητά του είναι πραγματικά μεγάλο ατού... δεν υπάρχει στιγμή που να νιώθεις ότι παλεύεις με το αυτοκίνητο..... είναι όλα πολύ ομαλά, και απλά! Τα πατήματά του είναι πολύ μετρημένα.... δεν περιμένεις να το δείς να μπαίνει τραπέζι... όμως, δεν θα σε κάνει και να το φοβηθείς....

Τέλος, δεν μπορώ παρα να μην κατακρίνω την ΤΟΥΟΤΑ, που το έχει περιορίσει στα 200 χλμ. (έτσι λέει). Εγώ σήμερα είδα κοντέρ 210+, όμως το αυτοκίνητο σου δίνει την αίσθηση ότι είχε να δώσει ΑΝΕΤΑ πιο πάνω. Τα δε 200 τα βλέπεις για πλάκα στο κοντέρ... αλλά για πλάκα όμως!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε ayrton ο ενθουσιασμος σου για το avensis δεν κρυβεται ...για το golf αν οντως ηταν tsi καλα κανεις και δεν το σχολιαζεις παραπερα γιατι ακομα και το απλο 122 να ταν για πλακα στην ανηφορα τουρμπατο αμαξι δεν περνιεται

Κοίτα.... άνοιξε.... πόσο άνοιξε όμως.... δεν ξέρω.... οπότε ας το αφήσουμε!

Υ.Γ. Οικογενειάρχης είπαμε.... αλλά με αρχές!!!! Και κάποιες αρχές δεν αλλάζουνε με τίποτα!!!! Εγώ φταίω... που είδανε σεντάν και νομίζανε ότι θα κάνουνε πάρτυ?

Υ.Γ.2. Τα ίδια έπαθε και ένα Saxo, αλλά δεν το αναλύω γιατί υπάρχουνε και οι δύσπιστοι!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 12-03-10, 15:05
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν και off topic σημερα το 13:10 ειχα μια καυτη εμπειρια με ενα golf tsi
σχολοντας απο την δουλεια ασπροπυργο στην καβαλας περναω ενα black golf tsi me 120 xlm φτανοντας στο σχιστο και ανεβενοντας απο την αρχη ειμαι τερμα αριστερα χαλαρα με 2ρα με 2.500 στροφες και βλεπω το παιχτη γυρο στα 22 και καθετε διπλα μου .
εγω με μπροστα μου 2 αυτοκινητα αυτος μονος του μεσαια λουριδα και με κοιταει καλα καλα ..............
οσω ανεβεναμε αυτος εκει διπλα μου και περιπου σην μεση του σχιστου εκανε το λαθος να παει δεξια για να φυγη.....................
ενα θα πω οτι του εχω ανοιχτο και με το υαλοκαθαριστηρα και ενω κοβω για να μου ξαναρθει εκοβε να μην κατσει διπλα μου στα φαναρια του νεκροταφειου .....................
μαλων η εκδοση COROLLA TS θα ειναι αγνωστη για αυτων η θα νομιζε μουφα το ο θορυβως των 2 μπουκων καθως και τα σηματακια
πρεπει να καταπιε την γλωσσα

συγνωμη για την ασχετη παρεμβαση μου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-03-10 στις 15:10. Αιτία: μεταφέρθηκε...
Παλιά 14-03-10, 16:25
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχθες βραδυ οπως γυριζα απο βολτα με το ταπεινο πλεον corollaki μου 20v στην κορυνθου πετυχενω ενα bmw ci με ολοκληρωμενο λουκ m3 αλλα ειδα πως το ανοιγμα του δεν ηταν m3 παω λοιπον διπλα του και ανοιξαμε 3ες με 90χιλ. ειμουν μισο φτερο μπροστα (μαζί) μεχρι τα 215χιλ που εκοψα ρευματα,βενζυνες. τεσπα ανοιξαμε αλλες 2 φορες με ιδια ταχυτητα και ιδια χλμ. την πρωτη φορα πατησε πριν απο εμενα και εγω ανοιξα καθυστερημενα το αποτελεσμα ηταν ενα αμαξι μπροστα αυτος απο την αρχη και μεχρι τα 215 που παλι εκοψα ειμασταν μαζι (η μουρη μου στο φτερο του). το 3ο ανοιγμα εγινε απο εκκινησεις οπου κοβομασταν με αποτελεσμα μισο αυτοκινητο εγω μπροστα........... μετα μου μηλησε και με ρωτησε τι ειναι και του ειπα αληθεια 1600κιβηκα και το ρωτησα και εγω τι ειναι τομ δικο του και μου ειπε πως ειναι 318 ci μαμα οπως βγαινει απο εργοστασιο. δεν τον πιστεψα υποψιαστηκα 3.25 γιατι με 3.20 καμπριο που ανοιγα (του γαμπρου μου) αυτοματο σειριακο του 2009 μοντ. 170hp δεν ειχε συμετοχη ηταν 3-4 αυτοκινητα πισω. εσεις τι λετε να ηταν ποιες οι αποψεις σας. ο μαστορας μου που εχει το ιδιο κορολλα με εμενα 20v λεει οτι κοβεται με τα 325 αλλα εμενα μου φενεται λιγο τραγικο 1600 170hp 20v σχεδον μαμα να κοντραρει 2500cc
Παλιά 14-03-10, 16:33
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το 318 ειναι 1800cc ή 2000cc???

Οπως και να εχει πιστευω πως επρεπε να τον εχεις ανετα με το 20βαλβιδο σου...

Μαλλον ψεματα σου ειπε...
Παλιά 14-03-10, 16:39
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σιγουρα δεν ηταν 318 (1800cc 147hp). επειδη οι διαφορες με το 320 (2000cc 170hp) ηταν μεγαλες 3 4 αμαξια διαφορα. σιγουρα ειπε ψεματα σιγουρα ηταν πανω απο 2000cc μπορει να ηταν 318 η 320 βελτιωμενο αλλα τουρμπο δεν ακουστηκε. μπορει οπως ειπε και ο μαστορας μου να ηταν 325cc
Παλιά 14-03-10, 16:46
Το avatar του χρήστη kokovios
kokovios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: e12 pro f/l
Περιοχή: ελευσινα
Δύναμη Σεβασμού: 239
kokovios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
σιγουρα δεν ηταν 318 (1800cc 147hp). επειδη οι διαφορες με το 320 (2000cc 170hp) ηταν μεγαλες 3 4 αμαξια διαφορα. σιγουρα ειπε ψεματα σιγουρα ηταν πανω απο 2000cc μπορει να ηταν 318 η 320 βελτιωμενο αλλα τουρμπο δεν ακουστηκε. μπορει οπως ειπε και ο μαστορας μου να ηταν 325cc
Χαχαχαχα μηπως νομιζε οτι τον κοροιδεψες εσυ οταν του ειπες 1600cc???
Που να τους παει το μυαλο οτι απο 1600cc μπορεις να βγαλεις τοσα αλογα χωρις τσουφφφ....
Παλιά 14-03-10, 17:12
malliaros Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 230
malliaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
ετυχε να τα βαλω με bmw ε30 cabrio 325 ηταν περιπου στα 200 αλογα! απο σταση, απο πρωτες, απο δευτερες κ απο τριτες δεν ειχαμε καμια επαφη, με το που πατουσαμε γκαζι τον ανοιγα, αλλα με το που εβαζα τεταρτη σταματουσα να ανοιγω! βαλαμε κ απο τεταρτες απο 120 μεχρι τα 200 κ πηγαιναμαι μαζι λογικο το βλεπω λογο κυβικων κ ροπης! απο τις μικρες ταχυτητες δεν πανε κ πολυ καλα, μονο στα πολλα χιλιομετρα κατι κανουν! οποτε συμπερανε μονος σου τι μπορει να ηταν η bmw που ετυχες! κ η εξακυλινδρες bmw κανουν μπαμ απο τον χαρακτηριστικο τους ηχο που βγαζει το μοτερ τους!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20017409 seconds (73,10% PHP - 26,90% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com