Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
12-02-10, 11:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οχι Παπαδόπουλο... Να βγει κανενας Καντάφι για να τους σφάξει κιόλλας. Οχι απλα να τους εξορίσει...
Να βγει ενας Πινοσετ και να τους στείλει σε ομαδικους ταφους αυτους και τις οικογενειες τους για να καθαρίσει ο τόπος απο τους προδότες και οι επόμενοι που θα βγουν να θυμούνται και να φοβουνται με το τί μπορουν να παθουν...
|
12-02-10, 11:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΝΑΙ ΝΑΙ,τετοιους θελουνε σαν τον Κανταφι και κατι τετοιους,να ξεβρωμισουν τη χωρα.
|
|
13-02-10, 18:30
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Κατ' αρχήν, για να έχουμε και κάτι διαφορετικό να χρησιμοποιήσουμε σαν τροφή για τη σκέψη μας, ΓΕΝΙΚΑ μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που αυτόκλητοι "υπέρμαχοι", "υπερασπιστές" και "τοποτηρητές" της Ελληνικής γλώσσας, του Ελληνικού ιδεώδους, της Ελληνικής ιστορίας και λοιπών τέτοιων εύηχων και "κλακαδόρικων" εννοιών αυτο-χρίζονται εκείνοι οι οποίοι σε μία παράγραφο καταφέρνουν να κακοποιήσουν την Ελληνική γλώσσα και ταυτόχρονα να υποστηρίζουν πως ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρανοήσεις, προσπαθώντας έτσι να υποσκελίσουν την αδυναμία ή την ανικανότητά τους είτε να εκφράσουν σωστά τη σκέψη τους γραπτά, είτε να κατανοήσουν ακριβώς αυτό που διαβάζουν.
Στο προκείμενο τώρα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
Δυστυχώς φιλαράκια μου θα διαφωνήσω μαζί σας στο εξής :
οι άνθρωποι φάγανε δεν λέω ότι ήταν άγιοι ΑΛΛΑ για ρωτήστε και τους παππούδες σας να δείτε πότε έιδαν φως νερό τηλέφωνο και δρόμο στο χωριό τους ??? πότε έδωσε επιδότηση το μπουρδέλο ελληνικό κράτος της μεταπολίτευσης για την κατασκευή τουαλέτας και λουτρού μέσα στο σπίτι ??? ποιός έκανε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για να φτιάξει πανεπιστήμια σε όλη την χώρα; (εκεί όπου σήμερα κρύβονται οι κάθε λογής παράνομοι και θρασύδειλοι "αγωνιστές" των μολότωφ...)...
όσο για την εισαγωγή και καλλιέργεια της λαμογιάς στην Ελλάδα ... ένας ήταν ο μέγιστος διδάξας : ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ ...
Τότε ήταν φιλαράκια μου που το ένα δάνειο δίνονταν μετά το άλλο από τους ημέτερους στους ημέτερους της κλαδικής με την ανάλογη "μίζα" βεβαια... και για αποπληρωμή ούτε κουβέντα βέβαια...
Χαριστικές διατάξεις και πάλι δάνεια στους δικούς μας ...
ΑΠό το 1981 έως το 1988 βασίλευε στο κράτος η ... ΜΙΖΑ !!!
ΈΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ΚΙ έχεις σήμερα και τους λεγόμενους "γενιά του Πολυτεχνείου", καπηλευτές των αγώνων του απλού λαού , να έρχονται να επιλύσουν τα προβλήματα της πολιτικής τους κλιμακτηρίου, εξωθώντας 15άχρονα στους δρόμους με μολότωφ στα χέρια !!!
Ε ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!! ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ !!!
|
Κατά πρώτον, το γεγονός ότι μπορούμε και μιλάμε εδώ πέρα και λέμε ό,τι θέλουμε και μπορούμε να υποστηρίζουμε αυτό που πιστεύουμε, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή μας και χωρίς να κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε κανένα ξερονήσι, ή να μην μπορούμε να δουλέψουμε είτε στο δημόσιο είτε να μπούμε στο στρατό ή την αστυνομία, είναι αποτέλεσμα της απομάκρυνσης από την καταληφθείσα και καταχρασθείσα εξουσία αυτών των ανδρεικέλων της χούντας.
Όσο για την επιδότηση της τουαλέτας (που στο δικό μου χωριό δεν δώσανε ούτε μία δραχμούλα), το επιχείρημα είναι αντίστοιχο με αυτό που μπορεί να εκθέσει ένας κακοπροαίρετος ΠΑΣΟΚος για τους ΝΔίτες για την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας μετά από 30 χρόνια: "ποιος έκατσε και έφτιαξε μετρό στη χώρα που άλλοι άνοιγαν μόνο τρύπες για περισσότερο από 25 χρόνια?". Ή ποιός έφτιαξε νέο αεροδρόμιο; Ή ποιός έφτιαξε τους νέους αυτοκινητοδρόμους; κλπ, κλπ, κλπ. Και για να το κάνω λιανά, έρχεται πάντα η στιγμή που επιβάλλεται να γίνουν κάποια πράγματα.
Η αναγκαστική απαλλοτρίωση -όπως και ο αναδασμός- είναι πράγματα που "θίγουν" κάποιους για το καλό του συνόλου. Οι απαλλοτριώσεις και οι αναδασμοί της χούντας ήταν καθαρά δείγματα λαμογιάς και συμφέροντος μιας μικρής νομενκλατούρας περί τη σαπίλα της χουντικής λαίλαπας.
Και εξηγούμαι: Δεν μπορεί να αποξηραίνεις ολόκληρη λίμνη (Επιτάλιο) και να καταστρέφεις την τοπική κοινωνία και τα επαγγέλματα, ώστε να χρίσεις 15-20 αρχιλαμόγια μεγαλοκτηματίες και μεγαλογεωργούς!
Δεν μπορείς να κάνεις αναδασμό εκτάσεων -κοντά στην ίδια περιοχή- και να κάνεις τρεις-τέσσερις ανθρώπους από πλούσιους - πάμπλουτους, και τους υπόλοιπους από φτωχούς - πένητες.
Εξ ου και ξαναλέω ότι όσοι έχουν "φάει" από τη χούντα είναι και οι πλέον ένθερμοι υποστηρικτές της.
-
Όσο για τα 15χρονα του Πολυτεχνείου, αναζητήστε -πέρα από τις σκοτεινές δυνάμεις και τα συνωμοτικά ανθελληνικά σενάρια- ποιους ακριβώς εξυπηρετούν κάθε φορά και γιατί ποτέ δεν συλλαμβάνονται. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή, με ένα από τα αναρίθμητα εγκλήματα της επάρατης χούντας, την άδικη παγίδευση και ισόβια κάθειρξη του Μουντή, για τη δολοφονία της Τσάπμαν... Είδατε κορυφαία μαθήματα τακτικής που έδωσαν τα "παιδιά" της χούντας;
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τα τσ0γλ@ν@κι@ των μολότωφ, οι πρώτοι θρασύδειλοι ήταν οι "αγωνιστές" και "υπερασπιστές του έθνους" της χούντας, οι οποίοι μόλις τα έκαναν σαν τα μούτρα τους με την Κύπρο, έχοντας απογυμνώσει ΚΑΘΟΛΙΚΑ την άμυνα και του νησιού και της χώρας, παρακαλούσαν τους πολιτικούς να έρθουν να αναλάβουν την εξουσία, φοβούμενοι τη ζωούλα τους και το απόσπασμα. Αλλά φέρανε τον Καραμάν-αλή και έκανε την εκτέλεση, ισόβια, και βγήκαν μετά από μερικά χρόνια από την ψειρού επικαλούμενοι "ανήκεστο βλάβη" της υγείας... Εκεί να δείτε θάρρος! Τους έφτασε το ακ@τ0 στην κάλτσα... Και όποιος ξέρει/θυμάται/διαβάζει ιστορία, γνωρίζει πόσα "ευχαριστώ" είχαν αποδοθεί (δεν λέω "λεχθεί" ώστε να λειτουργήσει η σκέψη σας λίγο συνειρμικά) προς Άγγλους και Αμερικάνους ώστε να μην χαθεί ολόκληρο το νησί...
Τι να ξανασκαλίζουμε τώρα...
-
Η γενιά του Πολυτεχνείου απλά εξαργύρωσε με τον καλύτερο -γι' αυτή- τρόπο τους αγώνες της και μετουσιώθηκε σε άρχουσα/κυβερνώσα -και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο- τάξη. Αν σκεφτούμε τι καλούς δασκάλους είχαν στη χούντα, αλλά και νωρίτερα με τους ξενόφερτους, ετερόφωτους, άβουλους, ξενοκίνητους και άχρηστους βασιλείς-ανδρείκελα, σε καλό επίπεδο είμαστε ακόμα... Και να μην παραβλέπουμε, πως μεγάλο τμήμα της αποκαλούμενης "γενιάς του Πολυτεχνείου" έπαιξε το κεφάλι της κορώνα-γράμματα, όταν κάποιοι -ως άλλοι δοσίλογοι και κουκουλοφόροι- έπαιζαν το παιχνιδάκι της χούντας και ροκάνιζαν από τους μεζέδες της αυταρχικής εξουσίας. Δεν μπορεί να έχουν ξεχάσει όλοι την αυθαίρετη και μυστική βίλα του αγράμματου και ανεγκέφαλου δικτατορίσκου στον Εθνικό δρυμό της Πάρνηθας.
-
Η "μίζα" είναι συστατικό του καπιταλισμού που τόσο αγαπάμε όλοι μας (περισσότερο ή λιγότερο). Διότι, αν η μίζα δεν υπάρχει αλλού, τότε πώς εξηγείται ότι τα τελευταία 30 F-16 που πήραμε με απ' ευθείας ανάθεση, τα πήραμε τελικά "ξεβράκωτα"; Γνωρίζετε τον λόγο; Αυτοί είναι προδότες...
-
Όσο για την τελευταία αποστροφή (ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ !! ), δεν εκτιμάμε κάτι που έχουμε, μέχρι να το χάσουμε. Όταν πάψει να υφίσταται δημοκρατικό πολίτευμα -το απεύχομαι- και είμαστε μέσα σε αυτούς που δεν θα συνταχθούν με τους επικυρίαρχους, εκτιμώ πως δεν θα εκστομίζονται τέτοια λόγια...
Αλλά τότε, θα είναι αργά...
Πάνος.
|
16-02-10, 16:21
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
απορω που εξαφανιστηκαν οι φιλοχουντικοι του φορουμ.....
Πανο εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και ειδικα στις τελευταιες γραμμες ''Όταν πάψει να υφίσταται δημοκρατικό πολίτευμα -το απεύχομαι- και είμαστε μέσα σε αυτούς που δεν θα συνταχθούν με τους επικυρίαρχους, εκτιμώ πως δεν θα εκστομίζονται τέτοια λόγια..''
Πανο, που βλεπεις ομως να πηγαινει αυτη η κατασταση και ποια μπορει να ειναι η λυση????
|
|
16-02-10, 16:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πανος.Μηπως το το σημερινο πολιτικο κατεστημενο, ειναι χειροτερο τις χουντας.Τουλαχιστον εκεινοι, ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους, το ενδεχομενο τις τιμωριας.Κατι που δεν υφισταται σημερα.Σημερα κλεβουν-ληστευουν νομιμα και κυριως, ξερουν οτι και εαν πιαστουν, δεν θα γινει τιποτε,αφουν και οι αλλοι κλεψανε, αλλα και αυτοι που θα ερθουν θα κλεψουν.Ετσι μεσα στην ασιδωσια και ατιμωρισια την σημερινη, πιστευω οτι τωρα ζουμε την μεγαλυτερη δικτατορια.Απλως ειναι καλα καμουφλαρισμενη και καλοντυμενη με το κουστουμι τις δημοκρατιας.Μια δημοκρατιας των αρπακτικων, που λεηλατουν τον κοσμακι και λεει και ευχαριστω.Ψηφισε βρε μ@λ@κ@, του λενε, για να ερθω να σε κλεψω και να μην μου κανεις τιποτε.Να σου φαω τον ιδρωτα χρονων.Να σου κλεψω τα ονειρα τα δικα σου και των παιδιων σου, αλλα εσυ θα εχεις καθε να δικαιωμα να λες οτι θελεις, δημοκρατια εχουμε, μονο που εγω θα σε γραφω στα @αρχιδι@ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 16-02-10 στις 16:53.
|
16-02-10, 17:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αυτο ακριβως. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη και ψευδαίσθηση από αυτό που αποκαλούν "δημοκρατία" οπως ειναι τωρα η χωρα...
|
|
|
|
16-02-10, 18:58
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ψηφισε βρε μ@λ@κ@, του λενε, για να ερθω να σε κλεψω και να μην μου κανεις τιποτε.Να σου φαω τον ιδρωτα χρονων.Να σου κλεψω τα ονειρα τα δικα σου και των παιδιων σου, αλλα εσυ θα εχεις καθε να δικαιωμα να λες οτι θελεις, δημοκρατια εχουμε, μονο που εγω θα σε γραφω στα @αρχιδι@ μου.
|
Είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι γίνεται ακριβώς όπως τα λές φίλε..."toyota mania"
Σου τάζουν διάφορα κ όταν βγούν όλα είναι δύσκολα κ ποιός φταίει.......ο φούφουτος. Αλλα βέβαια δημοκρατία έχουμε! Κάνε όνειρα κόσμε κ έχει ο θεός. Πέρυσι ο Κος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε πάει στα μπλόκα με τους αγρότες κ έλεγε τα δικά του αλλά τώρα λέει πάλι τα δικά του.
Δείτε πόσο ωραία ψέματα έλεγε πέρυσι πριν βγεί......
http://www.youtube.com/watch?v=oLrQatlXKJg
http://www.youtube.com/watch?v=Nvg8LG3aRNw
Δεν είμαι ούτε μπλέ ούτε κ πράσινος κ έχω φτάσει να πετάω την ψήφω μου στον "Δ..'....ο" μόνο κ μόνο για να μην βγούνε τα τέρατα κ έτσι θα κάνω για όσο χρειαστή.
Συγνώμη αν σας κούρασα!!!
16-02-10, 22:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
φίλε μου peterIoannou που υπογραφεις σαν πάνος άποψή σου και δικαίωμά σου να λες ότι θελεις αλλά πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς σου !!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ" ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ !!!
Ισως απλώς να είναι περισσότερο υποψιασμένοι απο το "κανονικό" ...
|
|
17-02-10, 22:21
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
...Ετσι μεσα στην ασιδωσια και ατιμωρισια την σημερινη, πιστευω οτι τωρα ζουμε την μεγαλυτερη δικτατορια.Απλως ειναι καλα καμουφλαρισμενη και καλοντυμενη με το κουστουμι τις δημοκρατιας....
|
Διαπιστώνω πως υπάρχει μία μικρή παρανόηση: Η απουσία τιμωρίας, η "λαμογιά" και γενικότερα η απόλυτη ισοπέδωση των πάντων, δεν είναι αποτέλεσμα της δημοκρατίας (ούτε αποτελεί δικτατορία), αλλά της ασυδοσίας στην οποία έχει οδηγήσει η επικέντρωσή μας στην αναζήτηση του κέρδους και του πλουτισμού (στην έκταση που αυτό είναι εφικτό για τον καθένα), με την καταβολή της μικρότερης δυνατής προσπάθειας.
Επίσης, θεωρώ πως μας διαφεύγει το χάλι στο οποίο έχουν περιέλθει οι μητροπόλεις του καπιταλισμού, αλλά και του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού, διολισθαίνοντας στον άκρατο φιλελευθερισμό και τη στρεβλή εκδοχή της οικονομίας της αγοράς (αφού η τελευταία ελέγχεται από μια σχετικά μικρή ομάδα)...
Ας βάλουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως η ανθρωπότητα διένυσε -μέχρι πριν από 1-2 χρόνια- τη μεγαλύτερη "ειρηνική" περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Οπότε, επειδή δεν υπήρχε τρόπος να επιβληθεί ένας γενικευμένος πόλεμος (με την έννοια του γενικευμένου πολέμου με χρήση όπλων), χρησιμοποιήθηκε η νέα εκδοχή του πολέμου: ο οικονομικός πόλεμος. Η δοκιμασία/υποβάθμιση/καταρράκωση οικονομιών και των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, σε μία προσπάθεια αφανισμού τους και υποβάθμισης των μεσαίων στρωμάτων, ούτως ώστε να επιτευχθεί μία "αναβάθμιση" του κατώτερου επιπέδου στην κοινωνία, ώστε να "εξυπηρετεί" τα ανώτερα επίπεδα ουσιαστικότερα, αποτελεσματικότερα και παραγωγικότερα. Και ποιος καλύτερος τρόπος από τον οικονομικό έλεγχο μέσω δανείων κλπ...
-
Παράθεση:
φίλε μου peterIoannou που υπογραφεις σαν πάνος άποψή σου και δικαίωμά σου να λες ότι θελεις αλλά πρόσεχε με τους χαρακτηρισμούς σου !!! ...
|
Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος κανόνας στο παρόν forum που να επιβάλει συμφωνία μεταξύ user name και πραγματικού ονόματος, συνεπώς, δεν μπορώ να αντιληφθώ το σχόλιο...
Το ότι διατυπώνω την άποψή μου -όπως και εσύ τη δική σου-, όπως και κάθε άλλο μέλος του forum, είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης δημοκρατίας, με τα όποια προβλήματα και μειονεκτήματα αυτή έχει...
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που γράφεις, από τη στιγμή που δεν τους απευθύνω είτε σε εσένα, είτε σε κάποιο άλλο μέλος του forum ονομαστικά, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο μπορεί να με ψέξει κάποιος.
Εκτός αν ο μόνος λόγος που εκφέρεται αυτή η παρατήρηση, είναι απλά επειδή υπάρχει διαφορετική άποψη, η οποία δεν αρέσει... Τι να πω...
-
Παράθεση:
...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ" ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ !!!
Ισως απλώς να είναι περισσότερο υποψιασμένοι απο το "κανονικό" ...
|
Ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται τα πράγματα γύρω του με βάση τα βιώματα, την παιδεία και το πνεύμα του.
Από εκεί και πέρα, κάποιος που επικαλείται τον Παπαδόπουλο και τα "θεάρεστα έργα" του, για εμένα (πιστεύω και για άλλους), κάνει ακριβώς το ίδιο που κάνει κάποιος ο οποίος επικαλείται τα "έργα και τις ημέρες" του Χίτλερ...
Απλά πράγματα...
Πάνος.
|
17-02-10, 22:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
αποψή σου !!!!!
αποψή μου !!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 17-02-10 στις 22:39.
Αιτία: Με τα κεφαλαιά τονίζεις το δικό σου...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20318007 seconds (84,41% PHP - 15,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|