Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-02-10, 00:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στο Yaris που είχα φόραγα Kyb agx με H&R 3,5 και δεν μου άρεσε καθόλου..Η ανάρτηση σε πολύ λίγα χλμ βγήκε σχεδόν άχρηστη..Δεν κάνουν αυτά τα αμορτισέρ για χαμήλωμα...Δεν θα τα έβαζα με τπτ..
|
06-02-10, 00:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μπράβο pilote εσύ, εγώ και ο Σπύρος έχουμε πει νομίζω μόνο ότι τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα! εμένα όπως έχω ξαναπεί με προηδοποίησε ο μηχανικός μου από την αρχή ότι δεν δουλεύουν καλά με ελατήρια χαμηλώματος και δεν τον άκουσα, εβαλα τα eibach που είχα πάνω ήταν βάρκα γιαλό και έβαλα μετά μαμά ελατήρια και είναι πολύ καλά! το ίδιο έπαθαν και άλλα άτομα! Οποιος θέλει χαμήλωμα και δεν θέλει για τον Α-Β λόγο να πάει σε Coilovers καλύτερα να βάλει τα κονι τα κίτρινα και πάλι όχι πάνω από 3.5cm χαμήλωμα γιατί είναι σκληρά και χαλάνε εύκολα, και δεν το λέω εγώ ο μάστορας που τα φτιάχνει στην Φρατζή και τον προτείνει η ίδια η εταιρία. Και σε αυτά τελικά μαμα ελατήρια εβαλα γιατι βαρέθηκα τις συνεχείς επισκευές.
|
06-02-10, 00:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Απο τιμες τι παιζει ρε παιδια για τα hotbits?
06-02-10, 00:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ένα παιδί που τις πούλαγε εδώ μέσα το Καλοκαίρι του 2009 τις είχε βάλει 1400 ευρώ μου είχε πει. Τι περιμένεις όλες οι coilovers στην Ελλάδα έχουν πάνω από 1200 ευρώ. Πάντως να φανταστεις ότι τις είχε 1 εβδομάδα και δεν του άρεσαν για τον λόγο που είπα παραπάνω και μου ελεγε 500 ευρώ να του δώσω και τα AGX μου με τα ελατηρια και νεα bumps stops είχα βάλει + 2 νέα μπροστινά top mounts και σαν ιδέα ήθελα και όταν το εκανα βόλτα το αμάξι δεν μου άρεσε και μένα η αίσθηση του απόλυτου διαβάσματος του δρόμου, με ενόχλησε τόσο που προτιμάω να μείνω με AGX + μαμά ελατήρια. Πάντως από κρατήματα απίστευτα και από χτυπήματα τπτ. Αν δεν σας ενοχλεί το γενικό αυτό φαινόμενο που οφείλετε κατά κύριο λογο στα στενοπιάτελα ελατήρια σε όλες τις coilovers, τις συστηνω ειδικά τώρα που έχει και κατάστημα Περιστέρι! πριν είχε μόνο Κόρινθο!
|
06-02-10, 06:04
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Απο τιμες τι παιζει ρε παιδια για τα hotbits?
|
φιλε αν ψαχνεις οικονομικη λυση+coilover για μενα μια ειναι η λυση...ΧΥΖ!
06-02-10, 07:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πες μας και καμία τιμή, και το site να τις δούμε και εμείς!
|
|
|
|
06-02-10, 09:29
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Μπράβο pilote εσύ, εγώ και ο Σπύρος έχουμε πει νομίζω μόνο ότι τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα!
|
Αυτή είναι η γνώμη σας.Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά πως την AGX με ελατήρια MAD 6ποντα τη φοράω κοντά στα 5 χρόνια με κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.Γιατί έχετε κολλήσει και μόνιμα πιπιλάτε αυτήν την καραμέλα "τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα",δεν έχω καταλάβει.Άν είναι σφιχτή ή χαλαρή,αν κοπανάει ή δεν κοπανάει είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.
Μήν είσαστε κάθετοι και μην τα ισσοπεδόνετε όλα.
Σε λίγο θα μου πείτε πως "έτυχε σε εσένα" ή πως δεν ξέρω το αυτοκίνητό μου.
Δείτε και λίγο παραπέρα,πείτε την γνώμη σας αλλά τεκμηριώστε την,εγώ οτι λέω το λέω με στοιχεία,4 χρόνια το επιβεβαιώνω κάθε φορά που οδηγάω το corolla μου,οπότε φράσεις του τύπου "μου είπε ένας φίλος μου","το άκουσα σε μια συζήτηση","το είπε ο μηχανικός μου","το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέρφης του Βαγγέλη του μπακάλη ο γκόμενος της κόρης του" δεν μου λένε τίποτα.Όποιος θέλει μπορούμε να κανονίσουμε μια βόλτα με το corolla μου για να έχει πραγματική άποψη.
Προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω "καταστάσεις" αλλά ειλικρινά κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Φιλικά Νίκος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 06-02-10 στις 09:40.
|
|
|
|
06-02-10, 10:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
Αυτή είναι η γνώμη σας.Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά πως την AGX με ελατήρια MAD 6ποντα τη φοράω κοντά στα 5 χρόνια με κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.Γιατί έχετε κολλήσει και μόνιμα πιπιλάτε αυτήν την καραμέλα "τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα",δεν έχω καταλάβει.Άν είναι σφιχτή ή χαλαρή,αν κοπανάει ή δεν κοπανάει είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.
Μήν είσαστε κάθετοι και μην τα ισσοπεδόνετε όλα.
Σε λίγο θα μου πείτε πως "έτυχε σε εσένα" ή πως δεν ξέρω το αυτοκίνητό μου.
Δείτε και λίγο παραπέρα,πείτε την γνώμη σας αλλά τεκμηριώστε την,εγώ οτι λέω το λέω με στοιχεία,4 χρόνια το επιβεβαιώνω κάθε φορά που οδηγάω το corolla μου,οπότε φράσεις του τύπου "μου είπε ένας φίλος μου","το άκουσα σε μια συζήτηση","το είπε ο μηχανικός μου","το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέρφης του Βαγγέλη του μπακάλη ο γκόμενος της κόρης του" δεν μου λένε τίποτα.Όποιος θέλει μπορούμε να κανονίσουμε μια βόλτα με το corolla μου για να έχει πραγματική άποψη.
Προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω "καταστάσεις" αλλά ειλικρινά κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Φιλικά Νίκος
|
+650!!!!πεστα ρε Νικο!!!!!εγω τα φοραγα με apex ελατηρια κ ημουν το ιδιο ικανοποιημενος με τη tein που φοραω τωρα.μονο που η tein ειναι πολλα κλικ πιο πανω σε ανεση!
|
06-02-10, 11:37
|
|
|
|
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 06-02-10 στις 11:46.
|
06-02-10, 12:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Nα προσθεσω σε ολα αυτα που λετε,οτι οι αναγκες,τα γουστα και το "βολεμα" μιας αναρτησης,ειτε ειναι coilover ειτε ειναι χωριστα,ο καθενας μας το βλεπει και το γουσταρει αλλιως!Για αυτο πιστευω οτι η καλυτερη κριση ειναι να μπαινουμε σε αμαξια με αναρτησεις που μας ενδιαφερουν,καποιου φιλου-γνωστου,και να κρινουμε τι ειναι για εμας ,τον καθενα ξεχωριστα,το προτιμοτερο!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18937802 seconds (79,64% PHP - 20,36% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|