Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
01-02-10, 21:55
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπερα και παλι, θελω τη βοηθεια σας και παλι. Σημερα επισημα βγηκε απο το συνεργειο το αυτοκινητο, στην πρωτη βολτα που το καναμε καταλαβαμε οτι κατι δεν παει καλα, οταν η μηχανη εχει χαμηλες στροφες και πατας το γκαζι αοτομα δεν μπορει να ανεβασει στροφες, αντιθετα αν το πατησεις γλυκα ολα οκ. κανοντας μερικες δοκιμες και αρκετα βαλε βγαλε ανακαλυψα οτι οταν αποσυνδεω την υποπιεση του map σταματαει να το κανει και δουλευει καλα. Αυτο ομως δεν ειναι λυση, σκεφτηκα τον λαμδα αλλα μετρωντας τον απο το φις της διαγνωσης διχνει να δουλευει. ο εγκεφαλος δεν μου εχει δηλωσει καμια βλαβη. Εκανα και το φλας τεστ αλλα τιποτα.
καμια γνωμη?
|
01-02-10, 23:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εννοείς απλά δεν ανεβάζει το μοτερ? ή είναι θέμα και της τουρμπίνας? αν είναι θέμα οι στροφές της μηχανής, μυρίζομαι πρόβλημα ΙΣΩΣ με την αντλία βενζίνης, τι έχετε βάλει και πως? όσο για τον map sensor πως είναι δυνατόν αν αποσυνδεθεί να δουλεύει σωστότερα? μήπως κάτι με τις υποπιέσεις είναι λάθος ή κάποια είναι συνδεδεμένη αλλού? θα ρωτήσω αύριο το ξαδερφάκι μου που έχει corolla EE90 με 4E-FTE και είναι και μηχανικός (μαθητευόμενος ακόμα) μήπως και ξέρει αν το έχει πάθει και θα σου πω.
|
02-02-10, 00:30
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ρε νικηφορε με τον πονο μου πεζεις? ποια τουρμπινα? δεν εβαλα τον 4efte αλλα τον 4efe, ανεβαζει στροφες αλλα απο το ρελαντι πατας το γκαζι αποτομα αργει να ανταποκριθει, κανει σαν μπουκωμενο για μισο δευτερολεπτο και μετα ανεβαζει. τις υποπιεσεις τις ελενξα ολες και τις συγκρινα με ενα αλλο ε11 που ηταν στο συνεργειο ολλα σωστα.
|
02-02-10, 18:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
sorry ! γράψε λάθος! μήπως έχει πρόβλημα ο map sensor?
|
02-02-10, 18:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Σιγουρα οχι γιατι εβγαλα απο ιδιο αυτοκινητο το map και το δοκιμασα και εκανε τα ιδια.
|
02-02-10, 18:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
να σου πω μήπως απλά πατινάρει ο δίσκος?????? πριν καταλάβω και εγώ τι ειναι το πατινάρισμα μου έχει τύχει να μην ανεβάζει στροφές το μοτερ και το αμάξι να σερνετε και μετά να δίνει απότομα! από δίσκο συμπλεκτη τι έχεις?
|
02-02-10, 20:41
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
sory δεν σου εδωσα να καταλαβεις, μιλαω για το αμαξι σταματημενο χωρις ταχυτητα. το δοκιμασα και οδηγοντας αλλα παλι τα ιδια σε ολες τις ταχυτητες και σε διαφορες στροφες του κινητηρα, δηλαδη προχωρας με χ χιλιομετρα αφισες το γκαζι και το ξαναπατησες το αμαξι κοβει και μετα δινει.
|
02-02-10, 20:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου μηπως να εγραφες ενα βιντεακι και να μας το ανεβαζες για να δουμε ακριβως τι κανει το αυτοκινητο σου?
|
03-02-10, 04:19
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Δες μπουζι-μπουζοκαλωδια-αναφλεξη-αισθητηρα πεταλουδας γκαζιου..
|
03-02-10, 18:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
animalcopy αυτό που λες μου το έκανε η corolla όταν την αγόρασα! στον 4E-FE δλδ όμως επειδή εγώ το δοκίμαζα εν κίνηση θεώρησα ότι θέλει δίσκο-πλατό και πατινάρει και επειδή ήταν να αλλάξω μοτερ μετά δεν το έψαξα άλλο το θέμα! πάντως έλεγξε αυτά που λέει ο Carinaman σίγουρα κάτι από αυτά θα είναι! μήπως είναι πρόβλημα στην τρόμπα βενζίνης? τι έχετε βάλει ? πρόβλημα τροφοδοσίας μυρίζομαι!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16064310 seconds (81,24% PHP - 18,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|