Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-01-10, 14:02
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Φιλαράκι μου ήσουν ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ τυχερός κ πραγματικά σώθηκες απο τα χειρότερα την τελευταία στιγμή
Αυτός με το S2000 να μας πεί αν κατάλαβε τί έκανε να έρθει να μας το πει!!!!! Πολύ έξυπνη κ η σκέψει σου να αφήσεις κάποιο χώρο κ αυτή σου η σκέψει σε γλήτωσε απο τα χειρότερα!!!!!
Ουφ ουφ ουφ!!!!
Παλιά 28-01-10, 18:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πωπω καλά που δεν έπαθες τίποτα! τυχερός είσαι!!! και εγώ μερικές φορές σώθηκα αποκλειστικά και μόνο 1ον επειδή ΔΕΝ ετρεχα και 2ον επειδή είχα απόσταση αρκετή μπροστά μου! ΠΑΝΤΑ αυτοί οι 2 κανόνες μας σώζουν! όχι που βλέπω στην Εθνική κάτι λάλακες εντελώς να τρέχουν με 120+ και έχουν τον μπροστινό τους στο 1μέτρο για να μη πω και μισό!!! ΕΛΕΟΣ απλα! λίγο μυαλό θέλει το πράγμα δεν είναι επιστήμη. Με τόσα χλμ όχι μόνο δεν σταματάς με τίποτα δεν προλαβαίνεις δλδ αλλά θα γίνει καραμπόλα πάρα πολύ επικίνδυνη. Και για να μην παρεξηγούμε να πω το εξής: Για την λεοφόρο Μαραθώνος και ΜΟΝΟ είπα για το όριο επειδή για λεωφόρο ειναι χαμηλό το 50-60, αν το είχαν 80 δεν θα είχα πρόβλημα, έχω δει τόσα που πιστεύω απόλυτα ότι έχουν δίκιο. Και για τις κάμερες αφού δεν συνετίζεται κανείς με τα λόγια. Για τους άλλους δρόμους δεν είπα κάτι γιατί έχουν δίκιο. Πριν λίγο καιρό ένας γείτονας μου στο εξοχικό σκοτώθηκε στην στάση του ΚΤΕΛ στον Μαραθώνα επειδή μια γυναίκα έχασε τον έλεγχο καβάλησε πεζοδρόμιο και μάζεψε ολη την στάση!!! έχω δει και άλλα, αλλά θα χρειαστεί έκθεση για να τα πω όλα και δεν είναι του θέματος εδώ.

Οσο για τους αστυνομικούς προσφατα στην Λεωφόρο Κηφισού είχε γίνει ατύχημα με πολλα αμάξια και πάλι είχαν περιπολικα ΑΚΡΙΒΩΣ από πίσω από το δυστύχημα αλλά τους κόνους τους είχαν 3-5 μέτρα πριν τα περιπολικά!!!! όταν κατεβαίνεις με πόσα χλμ δεν προλαβαίνεις!!!! λίγο μυαλό ελεος! και εκεί παραλίγο να έχουμε και άλλα! εγώ έφυγα από παράδρομο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 14:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Να ενημερώσω ότι υπάρχουν νέες προσθήκες! ενημερώστε τα προγράμματά σας!

http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 15:51
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδες ο κηφισσος γνωριζει κανεις αν εχει καμερες καταγραφης χιλιομετρων η ειναι απλα ελγχου κυκλοφοριας αυτες που εχει?

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 16:23
NikiforosGT Offline:
Moderator

έχω ξαναπει ότι έχω δει ο ίδιος 2 φωτορανταρ στο ύψος της εξόδου προς Περιστέρι για την λεοφόρο κων/λεως. Εχει και στις 2πλευρες διαγώνια μεταξύ τους τοποθετημένες. Αν θες να τα δεις και έχεις στο pc σου το googleearth κατεβάζεις από το link που είπα παραπάνω το .kml και το περνας και στα δείχνει όλα!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 16:25
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδες ο κηφισσος γνωριζει κανεις αν εχει καμερες καταγραφης χιλιομετρων η ειναι απλα ελγχου κυκλοφοριας αυτες που εχει?
έχει σιγουρα ενα φωτογραφικο ρανταρ στο ρευμα προς πειραια μετα την εξοδο προς ιλιον και πριν την εξοδο για περιστερι.δεν γνωριζω αν δουλευει

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 16:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

H G125 ειναι το φωτορανταρ που λέω!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 18:16
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
έχει σιγουρα ενα φωτογραφικο ρανταρ στο ρευμα προς πειραια μετα την εξοδο προς ιλιον και πριν την εξοδο για περιστερι.δεν γνωριζω αν δουλευει
μακαρι να μην δουλευει γειτονα και ακομα πιο μακαρι να ναι μονο απο αυτο το ρευμα παντως απο τον χαρτη που ανεβασε ο νικηφορος ειναι σε σημειο πριν απο εντονη καμπη αρα κανεις δεν θα χει απαγορευτικα χιλιομετρα σε εκεινο το σημειο

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 20:58
NikiforosGT Offline:
Moderator

Βασικά στο σημείο που είναι καλα κάνει γιατί 1ον εκεί έχει όριο 80 και το θεωρω σωστό για το σημείο και 2ον είναι στην έξοδο για Περιστέρι και εκεί έχω δει άπειρες φορές να έχουν γίνει ατυχήματα, να λείπουν ολόκληρες κολόνες, τα στοπ και κάτω να βλέπεις φωτα, προφυλακτήρες κτλ, και εγώ εκεί αθελά μου μέχρι 80 πάω έτσι κι αλλιώς. Να σημειώσω ότι στο σημείο αυτό αν συνεχίσει κάποιος την Κηφισου προς Πειραιά έχει κλίση ο δρόμος που είναι ανάποδη και έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα! αντί όμως να φτιαχτεί ο δρόμος η λύση ήταν να μπει χαμηλότερο όριο ταχύτητας και φωτορανταρ????? μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-10, 21:10
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά στο σημείο που είναι καλα κάνει γιατί 1ον εκεί έχει όριο 80 και το θεωρω σωστό για το σημείο και 2ον είναι στην έξοδο για Περιστέρι και εκεί έχω δει άπειρες φορές να έχουν γίνει ατυχήματα, να λείπουν ολόκληρες κολόνες, τα στοπ και κάτω να βλέπεις φωτα, προφυλακτήρες κτλ, και εγώ εκεί αθελά μου μέχρι 80 πάω έτσι κι αλλιώς. Να σημειώσω ότι στο σημείο αυτό αν συνεχίσει κάποιος την Κηφισου προς Πειραιά έχει κλίση ο δρόμος που είναι ανάποδη και έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα! αντί όμως να φτιαχτεί ο δρόμος η λύση ήταν να μπει χαμηλότερο όριο ταχύτητας και φωτορανταρ????? μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!

Ε βέβαια έτσι είναι γιατί να φτιάξουν τον δρόμο κ τις μπαριέρες αφού ξέρουν οτι πάλι χάλι θα γίνει με τα υλικά που βάαζουνε! Οπότε βάζουνε χαμηλότερο όριο κ σου λέει έλα μωρέ εντάξει είμαστε εν μέρη καλημένοι! Αυτή είναι η σκέψει κ η πράξει που γίναιτε!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΚΑΜΕΡΕΣ corollakiato Θελω βοηθεια 3 15-11-10 18:06
καμερες καμερες παντου καμερες... ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΜΕΡΕΣ MARMEL OFF TOPIC 0 29-03-10 17:57
2 καμερες ταχυτητας spirosg6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 29-03-08 23:59
καμερες ταχυτητας johnboy OFF TOPIC 13 04-02-08 10:58
ΚΑΜΕΡΕΣ black hunter ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 43 29-12-04 10:21

Page generated in 0,17179108 seconds (81,53% PHP - 18,47% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com