Σήμερα άλλαξα μπαλάκια ψαλιδιών, κάτι τζόγοι στους τροχούς έφυγαν εντελώς! άλλη αίσθηση λέμε! όμως από το πολύ δεξια-αριστερά που κούναγα με το χέρι τους τροχούς μετά η κρεμαριέρα έτριζε ΠΟΛΥ!!! και τελικά όντως ακούγεται από την κρεμαριέρα!!!! μάλλον θα την κάνω ανακατασκευή μιας και βρήκα στον Τζιούρδα (
www.nt.gr) όλα τα ανταλλακτικά καθώς και σετ επισκευής για υδραυλική κρεμαριέρα! δλδ μιλάω για ημίμπαρα που είναι σαν αυτά εδώ :
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
o Tζιούρδας τα έχει 50 όμως, και θέλω και ακρόμπαρα. Το σετ επισκευής έχει μέσα όλα τα τσιμουχάκια, φλάτζες, ροδέλες κτλ που έχει μέσα η κρεμαριέρα και εννοείτε ότι όταν μπούμε στην διαδικάσια αλλάζουμε και τις φούσκες των σφαιρικών συνδέσμων.
Να συμπληρώσω ότι ήδη έχω γρασαρει με πολύ γράσο το μέσα σταυρό του τιμονιου και τρίζει πάλι και το weekend θα γρασάρω και τον μπροστινό, ο οποίος είναι μέσα σε ένα κάλυμα και φαίνεται στα σχέδια του Toyota EPC που έχω δείξει σε προηγούμενα posts μου, αν και είμαι σίγουρος ότι τρίζει μέσα η κρεμαριέρα. Βέβαια το θέμα είναι μην είναι ζημιά στον ατέρμονα της και θέλω άλλη μετά αν και δε νομίζω γιατί αν ήταν έτσι θα είχα και δυσκολία στο στρίψιμο, ενώ δεν έχω τέτοιο θέμα.