Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-01-10, 21:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνώ με τον Ζηση! πολλά πράγματα imitatation είναι Γιαπωνέζικα! αν είναι Κινέζικα το συζητάμε! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πχ ντίζα κοντερ για starlet ep82 από toyota 45 ευρώ!!!! από Ιαπωνική 8,5!!! φυσικά και Γιαπωνέζικη μαρκα! δλδ τι έγινε που εβαλα την άλλη? μια χαρα ήταν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-01-10, 21:32
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Είμαι πολύ "κολλημένος" με την αξιοπηστεία! Αλλά όταν είσαι ανίδεος όπως εγώ κ σου λέει ένας μηχανικός που ξέρει τα TOYOTA σαν το χέρι του κ σου λέει βάλε αυτό κ είναι το "ίδιο" με της TOYOTA ε τότε τί θα κάνεις!!!!! Ο μηχανικός μου δεν πάει να βγάλη λευτά απο μένα κ το λέω εγγυημένα γιατί τον ξέρω εδώ κ σχεδών 4 χρόνια κ βγαίνουμε μαζί παρέα! Υπάρχουν άλλωστε κ πράγματα που φοράνε τα Corolla μας κ δεν είναι της TOYOTA δεν πάει να πει οτι δεν είναι καλά ή αξιόπηστα!!!!!!!!

Γνώμη μου!!!!!!!!
Παλιά 20-01-10, 12:00
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμπληρωμα

Ειχα γραψει σε προηγουμενο μηνυμα οτι θα πω για την εργασια για το ποσο κοστιζει.Σημερα παω στη toyota να αλλαξω πισω δισκους και τακακια!Η εργασια ειναι 15ευρω+φπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-10, 12:02
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παιδια τα φρενα της K-Sport τι λενε???????
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-11, 19:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

Davarisx, όπως έχω ξαναπει τα καλύτερα τακάκια για μένα ειναι τα μαμα της Toyota τα χρυσαφί (μουσταρδί) από την Toyota αυτά φοράει και η carina 2 και τα είχα πάρει κάπου 70 ευρώ! είχα κατι προβλήματα με imitation και τα έβαλα και πραγματικά ησυχασα! για σωληνάκια τώρα εγώ πήρα απὸ ebay της Goodridge, αλλά τα 2 πίσω είχαν άκρο για ταμπουρο και δεν ταιριαζαν και τα πήγα στον Παφίτη στον πειραιά και τα κάναμε σωστά! νομίζω 55 ευρω τα είχα πάρει και ο Παφιτης αλλά 10 ή κατι παραπάνω. Φυσικά υγρά Toyota Dot 5.1 εννοείτε και έχω δει μεγαλη διαφορά με τα σωληνάκια! ειδικά στα στροφιλίκια και σε συχνά φρεναρίσματα!
εδώ μπορείς να δεις τα τακάκια που ὲχω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...=19059&page=26
και εδώ τα σωληνάκια φρένων και η μετατροπή τους για τα πίσω : http://www.corollaclub.com/forums/sh...=19059&page=24
Να πω πως μπορείς να φτιάξεις στον Παφίτη αλλά θελει δειγμα! και καλά και με χαμηλο κόστος! Επίσης έχει και ο Siros sport στο Μοσχάτο της Goodridge αλλά αστο γιατι τα έχει χρυσάφι! καποτε στο starlet gt τα είχα πληρώσει 150 ευρώ! αλλά ειχε 2 μπροστά και 4 πίσω στο starlet!
και εδω το πρόβλημα που ειχα στα μπροστινα φρενα και λυθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ με τα τακάκια της Toyota και με σωληνάκια υψηλής : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=15298

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-01-11 στις 19:42.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 23-01-11, 14:31
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Εμενα το vvt-i φοραει μπροστα τα πρασινα τακακια της TOYOTA απ το εργοστασιο...Αυτα του φοραω και εγω...Πρασινα ειναι και αν θυμαμαι καλα ειναι μαρκας Akebono...Για normal και sport οδηγηση ειναι πολυ καλα...Για extreme καταστασεις ομως ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-11, 17:40
NikiforosGT Offline:
Moderator

Akebono είχα βάλει στο starlet gt τα μπροστινά από Ιαπωνική και ήταν μαύρα. Η Τοyota πάντως τα χρυσαφί που έχει είναι Aisin και τα πίσω που είχα βάλει ήταν άλλη μάρκα πάλι! φυσικά ΜΟΝΟ τα χάρτινα κουτάκια τους λένε επάνω Toyota!
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 27-01-11, 19:08
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Στο δικο μου αυτα τα πρασινα τα μαμισια τακακια που φοραω μπροστα γραφουνε akebono αλλα γραφουν και TOYOTA πανω τους και εχουν επισης και το παλιο εμβλημα της TOYOTA χαραγμενο...Τα πισω τακακια εχουν μαυρο χρωμα και γραφουν και αυτα TOYOTA...Οποια φαγωθουνε πρωτα θα ανεβασω φωτο...Τωρα δε ξερω εσενα Νικηφορε γιατι δεν γραφουν TOYOTA...Και ειναι και περιεργο το γεγονος οτι εσενα φοραει χρυσαφι μπροστα ενω εμενα πρασινα ενω ουσιαστικα ειναι ιδια αυτοκινητα...Για ακομη μια φορα μου ερχεται στο μυαλο αυτο που ειχα πει σ ενα αλλο post οτι εχουν βγει παααααρα πολλα διαφορετικα μοντελα τα οποια ειναι ομοια μεταξυ τους αλλα οχι ιδια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-11, 20:32
NikiforosGT Offline:
Moderator

Από Toyota Πασπαλιάρη τα πήρα!!! είναι της Aisin! στο κουτί τους μόνο λένε Toyota! μου είπαν πως έχει και μπλε ποιο φτηνά και μαλακά, για πράσινα δεν είπαν τπτ. Και τα πισω είναι μαύρα, λένε toyota και κάνουν για πάρα παρα πολλά μοντέλα Toyota! και είχαν 35 ευρώ περίπου τα πίσω και 70! τα μπροστινά! τα μπλε έχουν κανά 50αρι νομίζω. Οι φωτος είναι από τα πίσω. Τα μουσταρδί-χρυσαφί τα λένε μερικοί (μπροστινά) λένε AISIN κάτω αριστερά από το λαμάκι! με ενα zoom φαίνεται καθαρά!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-01-11 στις 20:41.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 28-01-11, 01:46
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Τετοια ειναι τα δικα μου τα πισινα τακακια...Ολοιδια με αυτα τα μαυρα της φωτο που ανεβασες Νικηφορε...ολοιδια...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E 12 439 06-03-21 20:23
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*101 160 19-11-08 23:51
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*90 21 13-04-07 17:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA AE86 2 06-10-05 12:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA KE 70 0 31-12-04 15:12

Page generated in 0,17473412 seconds (78,40% PHP - 21,60% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com