Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 337
Εγώ παιδιά όπως λέει κ η υπογραφή μου ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ! Η σειρά μου ήτανε η 306Α' ΕΣΣΟ κάποιοι ίσως θα πάθετε που είστε πιο παλιά σειρά αλλά έτσι είναι!!!! Γενικά πάντος τώρα που τελείωσα βλέπω οτι ήταν μια χαρά κ τώρα βλέπουμε το μέλλον!
Μεταθέσεις που πήρα ήταν:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Καλός πολίτης φίλε και τώρα αρχίζουν τα αχ-βαχ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Καλός πολίτης και καλο κουράγιο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
καλος πολιτης και να σαι καλα!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας νά'στε καλά!!!!!!! Άντε κ να πέρνουν σειρά οι επόμενοι!!!!! Πραγματικά ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα αλλά ήτανε κ όμορφα!!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους κ περιμένω να ακούσω κ τις δικές σας αναμνήσεις!!!!!!!!!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες ρε "nvrkp streetracing" θα ανεβάσω κ εγώ μερικές για να με δείτε!!!!!!!!! Πως τα πέρασες σε όλο αυτό το ("παραμυθάκι")!!!!!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 215
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chris
τι μου θυμισατε τωρα ρε παιδια......ολος τθχαιος παρουσιαστικα με τον κολητο μου στο χαιδαρι για διαβιβαστες το σεπτεμβριο του 1994.
μετα απο δυο μηνες πηγα σπαρτη στο Σ.Ε.Μ. για εκπαιδευση οδηγος και για υποψηφιος λοχιας.επιστροφη χαιδαρι πατραλαβη σηματων και σφαιρα αλεξανδρουπολη για 11 μηνες γ@ματους θητεια.απολυθηκα απο εκει μετα απο 15 μηνες θητεια.232σειρα 94ε. tongue
ίδια σειρά είμασταν αλλά εγώ παρουσιάστηκα στην Κόρινθο...πέρασα και την άνοιξη του '95 για 4 μήνες απο το Σ.Π.Α. στην Αλεξανδρούπολη! ίσως συναντηθήκαμε κάποια στιγμή!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
90 Ε' ΕΣΣΟ .......... 207 σειρά.....
Κατάταξη στην Τρίπολη στο πεζικό.
Απόσπαση 2μηνη στο ΚΕ.Β.ΟΠ. στο Χαϊδάρι για ειδικότητα στους όλμους.
Μετάθεση στην Δαδιά Εβρου όπου υπήρχε το 641 Τ.Π. και από εκεί στο φυλάκιο των Πλαγιών και στο φυλάκιο 58...
Αυτά.......
πέρασα και εγώ από εκεί! 641τάγμα ανεπιθυμήτων!! ... αργότερα βέβαια (232 σειρά), αλλά το ίδιο σκ@τ@!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ζηση στην προεδρικη φρουρα που ησουν?εγω εκει ειμαι τωρα.
Εγώ ήμουνα στο Λόχο Διοικήσεως ευτυχώς στην Προεδρική φρουρά κ περνούσαμε πολύ ωραία!!!!!! Εσύ είσαι τώρα στπ ΜΛΑΤ?
Πως είναι η εντύπωση σου απο την εκπέδευση συην Φρουρά?