Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αυτο και μονο σημαινει πως η κολωνα έχει "αρπαξει" (ΑΝ εχει αρπαξει...) απο αλλο γεγονος και όχι επειδη πατησες την κόρνα άτσαλα.
|
Δεν ξέρω πως μπορεί να έχει αρπάξει..το θέμα είναι οτι δεν έχω τρακάρει ποτέ η να έχω κάνει οτιδήποτε άλλο με το οποίο θα μπορούσε να πειραχτεί η κολώνα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
εγώ θα σου πρότεινα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να αλλαξεις την κολώνα του τιμονιου να επισκευτείς μια αλλη αντιπροσωπία και να τους πεις ότι σου κάνει θόρυβο κλπ κλπ και να δεις τι θα σου πουνε.εγώ προσωπικά θα πήγαινα και σε τρίτη αντιπροσωπια να το διασταυρώσω ακομη και αν στη δευτερη μου έλεγαν το ίδιο.
|
Έχεις δίκιο..σκέφτομαι να πάω και στον μαλλιώρα ο οποίος είναι λιγάκι πιο κάτω αύριο για να ρωτήσω!Γιατί να σας πω την αλήθεια παιδιά μου μυρίζει λιγάκι κομπίνα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
ο θορυβος που ακους μπορεις να τον περιγραψεις λιγο? Τον ακους μονο οταν γυρνας το τιμονι ή και οταν ειναι σε ευθεια και πηγαινεις?
|
Τον θόρυβο τον άκουγα όταν έστριβα το τιμόνι,όχι όταν ήταν ευθεία και ο θόρυβος ακουγόταν από το καπάκι πίσω απο το τιμόνι το οποίο ακουμπούσε στην βάση στο άλλο πλαστικό(δείτε φωτό τα 2 βελάκια).
Τώρα που μου το κούμπωσαν το καπάκι δεν κάνει θόρυβο!