Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
12-01-10, 10:24
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δλδ εγώ που έχω την excellence έκδοση να περιμένω τα ίδια?Και σε μένα και ο λεβιέ και το κουμπί του χειρόφρενου δεν ακούγεται σαν πλαστικό αλλά σίδερο κανονικά.Βέβαια δεν φοράω κανένα δαχτυλίδι
12-01-10, 10:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Γι' αυτό τρίζουν όλα...
Θα κατσω να κοιταξω και τον κορμό της μηχανής μηπως ειναι πλαστικό περασμένο με γκρι μεταλλικό χρώμα...
Και για να μεινουμε στο θέμα μας, μπορει ο φιλος μας να αλλαξει τελειως knob αγοραζοντας εναν πολυ ομορφο απο ebay, πχ της TRD (καποια στιγμη θα τον παραγγείλω και εγω γιατι μου αρεσει πολυ ο συγκεκριμενος...).
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SCION...s#ht_500wt_975
Αν και τωρα που εμαθα πως ειναι πλαστικό αυτο το κομμάτι... μαλλον θα προτιμήσω την πιο πάνω λυση του μήτσου....
|
12-01-10, 10:30
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία
Δλδ εγώ που έχω την excellence έκδοση να περιμένω τα ίδια?Και σε μένα και ο λεβιέ και το κουμπί του χειρόφρενου δεν ακούγεται σαν πλαστικό αλλά σίδερο κανονικά.Βέβαια δεν φοράω κανένα δαχτυλίδι
|
ειναι πολυ παχυ το στρωμα νικελ που εχουν, σε εμενα ειναι ξεβαμενα και τα δυο.
12-01-10, 10:37
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μία γυναικεία ερώτηση.....εγώ για να γυαλίζει το καθαρίζω με ΑΖΑΧ για τα τζάμια...υπάρχει περίπτωση αυτό σταδιακά να το χαλάσει ή χαζομάρα λέω?
12-01-10, 10:47
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Μία γυναικεία ερώτηση.....εγώ για να γυαλίζει το καθαρίζω με ΑΖΑΧ για τα τζάμια...υπάρχει περίπτωση αυτό σταδιακά να το χαλάσει ή χαζομάρα λέω?
|
δεν εχει αναγκη μαρια!!!
αυτη η ''μπογια'' ειναι ενα παχυ και σκληρο στρομα.
η φθορα γινετε λογο της ελαστικοτητας του πλαστικου που κανει την μπογια αυτη να ραγιζει και να ξεφλουδιζει σταδιακα με την πολλη χρηση.
ειναι μερικα απο τα σειμεια που σου δειχνουν τα πραγματικα χιλιομετρα του αυτοκινητου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nvrkp streetracing : 12-01-10 στις 10:48.
Αιτία: ελειπε ενα γραμα απο μια λεξη
|
12-01-10, 10:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Δλδ εγώ που έχω την excellence έκδοση να περιμένω τα ίδια?Και σε μένα και ο λεβιέ και το κουμπί του χειρόφρενου δεν ακούγεται σαν πλαστικό αλλά σίδερο κανονικά. Βέβαια δεν φοράω κανένα δαχτυλίδι
|
Εγω που τις καταλαβαινω τις γυναικες... η Μαρία εκανε ολο το παραπανω σχόλιο για να καταληξει στην τελευταία πρόταση...
Γυναίκες...
Ειναι απιστευτο πως μπορουν να μετατρέψουν ένα άσχετο και εντελώς αντρικό θέμα σε κάτι που τις ενδιαφέρει...
χαχαχχα
Τα λεω καλά Μαρία?
|
12-01-10, 11:14
|
|
Moderator
|
|
|
|
12-01-10, 11:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν είναι μόνο το κουμπι του χειροφρένου και ο λεβιές που είναι πλαστικά. Είναι και ΟΛΑ τα χερούλια που ανοίγεις τις πόρτες. Νικελωμένο πλαστικό είναι και αυτά.....
|
12-01-10, 15:52
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Γι' αυτό τρίζουν όλα...
Θα κατσω να κοιταξω και τον κορμό της μηχανής μηπως ειναι πλαστικό περασμένο με γκρι μεταλλικό χρώμα...
Και για να μεινουμε στο θέμα μας, μπορει ο φιλος μας να αλλαξει τελειως knob αγοραζοντας εναν πολυ ομορφο απο ebay, πχ της TRD (καποια στιγμη θα τον παραγγείλω και εγω γιατι μου αρεσει πολυ ο συγκεκριμενος...).
Αν και τωρα που εμαθα πως ειναι πλαστικό αυτο το κομμάτι... μαλλον θα προτιμήσω την πιο πάνω λυση του μήτσου....
|
Μιχαλη τον εχω σταμπαρει και εγω αυτον , εδω και κανα χρονο. Ειναι παρα πολυ ωραιος. Αυτον θα προτιμησω και εγω
|
12-01-10, 17:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Γι' αυτό τρίζουν όλα...
Μιχαλη για 5αρι σασμαν ειναι?
ειναι πολυ ωραιος....
|
Μιχαλη για 5αρι σασμαν ειναι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17421603 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|