Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
06-01-10, 21:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
στην εθνικη μου την επεσε ταυτοχρονα μια κομπρεσορ μερσεντες ενα γκολφ τςι και ενα λεον.τα 2 τελαιυταια μεχρι τα 200 τα καθαρισα το αλλον στα 220 και τελικη επιασα τα 240 κοντερισια 219 με gps και ειχε και αλλο...
με ενα γιαρης με 3sgte "μπορει να το ξερετε" με 2ρα απο 50-100 1 καροτσα πισω το αουντι με 3τη απο περιπου 80-150 2-3 καροτσες πισω εγω και με 4ρτη πολλες κολονες πισω εγω.
το αουντι ειναι1,8 τουρμπο με προγραμμα
καλα με του μακετου με 2ρα απο 50-100 με αφισε μια καροτσα να φυγω και μετα σε κατι λιγοτερο απο 2" με περασε σπινιαριστος...καλα το αυτ/το δεν πεζετε ειναι αλλου...επαθα πλακα
|
ποσα αλογα ειναι το δικο σου??????? χωθηκα σαν την π.....σα χιχι
06-01-10, 23:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τelidi προχωρημένος ο διαχωρισμός που κάνεις στα αμάξια...γκομενοπαγίδα και για κόντρες....πάντως όντως τα γερμανικά είναι βαριά αμάξια όπως και να το κάνεις...έχω οδηγήσει golf 140 αλογάκια και καμία σχέση με τα δικά μας...και ας έχει το δικό μου 97....
Οσο για το 'ανοιγμα ...όχι επειδή ήταν το δικό μου αλλά απλά φύσιξεεεεεε
06-01-10, 23:55
|
banned
|
|
|
|
Τelidi προχωρημένος ο διαχωρισμός που κάνεις στα αμάξια...γκομενοπαγίδα και για κόντρες....πάντως όντως τα γερμανικά είναι βαριά αμάξια όπως και να το κάνεις...
χαχα ετσι εινε. εχης δη κανεναν να πηγενη με το καμπριο στο μεροκαματο? ολοι κάτι τιπακια εινε με ακριβο ντισιμο τελεφτεο κινιτο και γιαλι μουσικι νταπα ντουπα στιν τσιτα και μια εντιποσιακι ξανθια στο διπλα καθισμα μπορι και μελαχρινι.
εντάξη τα γερμανικα εινε αλλα αμαξια. ιδικα τα μεγαλα bmw benz audi μπενης μεσα πας εθνικι με 160 και δεν ακους τιποτα. τα δικα μας νομιζης οτι οι ροδες εινε μεσα στιν καμπινα. αλλα αν δεν πενεψις το σπιτι σου θα πεσι στο κεφαλι σου που λεγε κι ι γιαγια μου
|
06-01-10, 23:58
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παντελη γυρω στα 195hp
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
07-01-10, 00:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ναι φιλε Τελιδη, τα γερμανικα ειναι αλλα αμαξια. Εχουν τρομερη πλακα ομως οι ιδιοκτητες τους και οι ξινισμενες φατσες τους οταν τρωνε τσαγακι απο ιαπωνικα. Οταν πηγα για πρωτη φορα με τον αδερφο μου σε συναντηση του club στο Bizz το 2007, ενω φευγαμε απο το ΣΕΦ μεσα σε μια στροφη κερασαμε ενα τσαγακι σε μια compressor. Βεβαια στην ευθεια τη χασαμε (και καθως μας περναγε κοιταζε να δει τι ηταν αυτο που τον περασε), αλλα στη στροφη μεσα δεν ειχε ελπιδα!!!
|
07-01-10, 00:28
|
banned
|
|
|
|
Ναι φιλε Τελιδη, τα γερμανικα ειναι αλλα αμαξια. Εχουν τρομερη πλακα ομως οι ιδιοκτητες τους και οι ξινισμενες φατσες τους οταν τρωνε τσαγακι απο ιαπωνικα. Οταν πηγα για πρωτη φορα με τον αδερφο μου σε συναντηση του club στο Bizz το 2007, ενω φευγαμε απο το ΣΕΦ μεσα σε μια στροφη κερασαμε ενα τσαγακι σε μια compressor. Βεβαια στην ευθεια τη χασαμε (και καθως μας περναγε κοιταζε να δει τι ηταν αυτο που τον περασε), αλλα στη στροφη μεσα δεν ειχε ελπιδα!!!
αυτα φιλε μου εινε για τους πιτσιρικαδες. εγο ειπα για τα μεγαλα ταξιδιαρικα sedan. δε νομιζω να παη κανις να παρη αμαξη 40 και 50,000 για να το στινι στο σεφ. αν το παρι για τετιο λογο δεν παη καλα προφανος. ακομα και αυτο που λες αν λες το κουπε δεν εινε στιμενο για κοντρες απλα εχη σπορτιφ γραμι.
|
07-01-10, 01:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis
αυτα φιλε μου εινε για τους πιτσιρικαδες. εγο ειπα για τα μεγαλα ταξιδιαρικα sedan. δε νομιζω να παη κανις να παρη αμαξη 40 και 50,000 για να το στινι στο σεφ. αν το παρι για τετιο λογο δεν παη καλα προφανος. ακομα και αυτο που λες αν λες το κουπε δεν εινε στιμενο για κοντρες απλα εχη σπορτιφ γραμι.
|
γιατι φιλε μου η corolla ειναι φτιαγμενη για κοντρες και στροφιλικια?κάποια πράγματα ειναι στο αιμα μας και οσο χρονων και να παμε θα τα κανουμε με οτι αυτοκινητο και να εχουμε (μονοι μας βεβαια χωρις τις οικογενειες μεσα)
|
07-01-10, 01:15
|
banned
|
|
|
|
(μονοι μας βεβαια χωρις τις οικογενειες μεσα)
σε βρισκο σοστο διαφανι ψιξι. δεν εινε για στροφες αλλα πολι φιλη το τουμπανιζουν και το κανουν και για στροφες. απλα το κορολα οταν το παρης θα εισε πιο πιτσιρικος και θα βραζη το αιμα που λεμε. εινε δισκολο να εισε 20-25 χρονον και να παρης compressor η κανα μεγαλο sedan. μετα μπορι να σου μινη το χουι μπορη και οχι. εμενα μου χει περαση εδο και μερικα χρονια.
|
07-01-10, 01:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εμενα και volvo να μου δωσουν θα το τρεχω οταν μπορω!!!! χεχεχε
Τσαγακι σημερα σε BMW και παλι 318!! αιντεεεεε!!!
|
07-01-10, 01:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ειδικα με 318, απορω που μπηκες στον κοπο. Κι εκαψες και τσαμπα βενζινη!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19076705 seconds (72,61% PHP - 27,39% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|