Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ηρα τοσα μου ειπε. σου λεω τα χασα απο το τηλ...
θα το βαλω μονος μου ρε.... αλλιως πως θα το ευχαριστηθω?
μακατος και μαργαρης με εχουν βοηθησει πολυ πολυ
|
Ελα βρε μια βολτα επανω, να σου κανει βολτα ο Κωστας να σου φυγουν και οι τριχες που σου εμειναν.Ολα αυτα με 300 περιπου.Σκεψου τι θα κανει με 400+
Ενα θα πω σε ολους εδω.Μην πετατε τα λεφτα σας αδικα σε μ@λ@κιες.Καντε σωστες επιλογες.Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι μπορει να παρεξηγηθουν μερικοι.Με τον Νικο(2579) ειχαμε μια καλη συζητηση στον γυρισμο.
Ο Πανος βαρεθηκε να ασχολειτε με τον ταφο και ειπει να βαλει κανενα αντρικο μοτερ επανω, για να δει ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ και οχι να ψιριζει τον κωνωπα για να πεταει 500αρικα και 1000χιλιαρικα για να παρει 3 αλογα που δεν φαινονται πουθενα.Καντε επιλογες που δεν θα κλαιτε τα λεφτα σας.Δηλαδη να βαλει
Βολαν =500
εκκεντροφοροι=500
Παραλληλο=500
χταποδι=500
Να πεταξη 2000 ευρωπαικα για να παρει τα π@π@ρι@.
Εγω δεν δινω δεκαρα τσακιστη πλεον σε 16αρι ατμοσφαιρικο.Πηρα 10-15 αλογα, ζωηρεψε αρκετα και μεχρι εκει.Η θα κανω την υπερβαση, η μενω εκει.
Η υπερβαση ειναι η τουρπισμα, η 3S.και φυσικα οχι beams μαυροκαπακα και διαφορες αλλες μαλακιες.Ψωφιμια ατμοσφαιρικα που θελουν στροφαρισμα στον θεο για να παρουν τα ποδια τους αλλα 3S-GTE.
Oλα αυτα τα γραφω γιατι την δευτερα καταλαβα οτι με 3000-5000 χιλαρικα φτιαχνεις ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ που ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΕΙΣ Δ-Υ-Ν-Α-Μ-Η .Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα και πρωτα απο ολα κοροιδευουμε τον εαυτο μας.