Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-01-10, 16:05
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
χθεσ βραδυ βραδια παρτυ με Honda... αφου βλεπω το μονοσ στο σπιτι κατηφοριζω προς καβαλας.. ωπωσ ρολλαρω τερμα δεξια ερχεται διπλα ενa s2000 που και ρελαντι ακουγοταν μεχρι κεντρο μονομπουκο οποτε σιγουρα εξατμιση...τεσαπ αφου πηγαιναμε ετσι μεχρι και μετατα γκουντισ και αυτοσ διπλα μου με 50 -60 κανοντασ τα καγκουριστικα επαιζε με την συμπιεση σαν τα σαξοραλα μασ πιανει φαναρι στου προβατα μου λεει τι ειναι του λεω μαμα πιεση εξατμιση ιντερκουλερ μου λεει εγω εξατμιση φιλτρο..ωραιοσ του λεω μου προτεινει να ανοιξουμε σταση του λεω δν εχει μεττρα εδω και μου λεει παμε μετα το δαφνι ευθεια που εχει μετρα να νοιξουμε πρωτεσ ρολλαριστε του λεω οκ...ρολλαρουμε στριβουμε στη στροφολα οσοι βολταρουν ξερουν παταμε μου κανει κατευθειαν ενα αμαξι κουμπωμα δευτερασ ειμαι διιπλα του και μεχρι 210 220 το celica ειχε φυγει μπροστα πολυ μπροστα κοντα στην κολωνα...ταμαξι πηγαινε πολυ καλα μετα βγαζει φλασ για σχιστο και μου κανει νοημανα τν ακολουθησω παμε σταματαμε σχιστο μου λεει αποκλειεται να ειναι μαμα τεσπα με τα πολλα ερχεται σεμια φαση ενα κυπαρισσι honda eg φιλοι και του κανει το παιδι με τοs 2000 να νοιξουμε μου κανει το παληκαρι ειναι 18αρι Integra fpe...μου λεει παμε πρωτεσ ροολαριστεσ δν εχω λαστιχα αναβαση σχιστο του λεω οκ ανστροφη αναβαση παταμε πρωτεςκαι 50 χμ δικαμου δν ξερω ποσες στροφες ειχε εκεινος και μεχρι κουμπωμα τεταρτησ το ειχε παρατησει..οταν τν ρωτησα αλογα μου ειπε δν ξερει δν παει δυναμομετρο λογικα δν θα ηταν απνω απο 200??..τεσπα καληνυχτηθηκαμε με τα παιδιακαι γυρβωντασ πετυχαινω Gordoba ερχεται διπλα μου μου κανει το παληκαρι ωραιο κλπ και συ του λεω ομορφο ειναι και μου λεει ειναι 1600 με 28αρα..κανουμε δυο αποπειρεσ νανοιξουμε δευτερεσ ρολλ αλλα ο δισκοσ δεν μου εκανε τα κεφια το καταλαβε και το παληκαριτο πατιναρισμσ και ετσι σπασαμε...παντωσ στο πατημε με το seat ειδα μπρομετρο στο0,9λογικα λογω κρυου
Integra φπε ειδικα αν μιλαμε για το τελευταιο B18C μιλαμε για 220-230
αλογα...τι εχεις κανει στο δικο σου φιλε μου?

すべてはバランスについてです
Παλιά 04-01-10, 16:39
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Integra φπε ειδικα αν μιλαμε για το τελευταιο B18C μιλαμε για 220-230
αλογα...τι εχεις κανει στο δικο σου φιλε μου?
σφυριλατο εξατμιση ιντερκουλερ master
Παλιά 06-01-10, 04:18
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το να εχεις ενα corolla καπως προσεγμενο αλλα κατα τα αλλα μαμα και να ερχοντε διπλα σου BMW με ζανταρες πιτα χαμηλωμενα και να μην τους κανεις το χατηρι να σε περασουν σου δινει ενα απιστευτο συναισθημα!!!

Πηγαινα Κορωπι απο παραλιακη και μετα την Γλυφαδα για πλακα κυνηγουσα μια Μ3 χωρις να εχω ελπιδα φυσικα αλλα στις σφηνες κατι εκανα... ο ανθρωπος οταν μας επιασε φαναρι δεν ανοιξε αλλα εγω εφυγα με ολα μεχρι τα 100-120 οπου και συνεχισα με 5η... ακουω ξαφνικα διπλα μου θορυβο και μια αλλη bmw να ερχαιτε μπουνια και να στεκεται διπλα μου... κατεβασμα 3ης και αρχιζει να μου ανοιγει... στο φορτομα μεχρι τα 130 ειχα φυγει ηδη και στην 4η μου και στα 160-170 ηταν πολυυυ πισω.. τι ηταν το αμαξι του δεν ξερω αλλα ειχε πλακα!!!!
Παλιά 06-01-10, 11:48
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ηταν το αμαξι του δεν ξερω αλλα ειχε πλακα!!!!
μαλλον μονο βαβουρα ηταν!!!
Παλιά 06-01-10, 11:56
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ηταν το αμαξι του δεν ξερω αλλα ειχε πλακα!!!!
Ήταν μία απο τις γνωστές Μ3 1600cc...
Παλιά 06-01-10, 13:30
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μεχρι 320 ειμαστε οκ!!!!!
Παλιά 06-01-10, 13:53
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πεζοραλλακιδες και bmwδακιδες οι μεγαλυτεροι ψευτες οταν σε πατανε σου λενε αληθεια οταν τους πατας σου λενε οτι ελα μωρε τι περιμενεις 150 αλογα ειναι και στην αληθεια ειναι 170!!!!!!! εγω ανοιγω συχνα με το καινουριο bmw του γαμπρου μου 320 cabrio 2009 μοντελο και δεν εχει καμια συμετοχη για εμενα ειναι πολυ πολυ πολυ αργο βγαζει 170 αλογα και ειναι αυτοματο στο μονο που το παραδεχομαι το αμαξι αυτο ειναι στις στροφες και γενικα στο πατημα του παρολο που ο γαμπρος μου λεει πως ειναι γρηγορο
Παλιά 06-01-10, 15:20
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω ανοιγω συχνα με το καινουριο bmw του γαμπρου μου 320 cabrio 2009 μοντελο και δεν εχει καμια συμετοχη για εμενα ειναι πολυ πολυ πολυ αργο βγαζει 170 αλογα και ειναι αυτοματο στο μονο που το παραδεχομαι το αμαξι αυτο ειναι στις στροφες και γενικα στο πατημα του παρολο που ο γαμπρος μου λεει πως ειναι γρηγορο

φιλε αυτο εινε καλο για γκομενοπαγιδα ιδικα τα καλοκερια. δεν εινε για κοντρες αυτο το αμαξη
Παλιά 06-01-10, 15:34
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγω συμφωνω σε αυτο οτι τα αμαξια αυτα δεν ειναι για ανοιγματα και οτι ειναι μονο για φινετσα αυτο δεν το παραδεχονται οι γερμανοι και λενε οτι τα αμαξια τους ειναι γρηγορα και συζητηση με την συζητηση προσπαθουν να πιασουν τον ιαπωνα μοντελα ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!!!!!! μα γινεται αυτο το πραγμα;;;;;;; γερμανοι φινετσα κρατηματα..... ιαπωνες επιδοσεις αξιοπιστια και πολυτελεια μαζι στα lexus μοντελα.
Παλιά 06-01-10, 20:28
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
στην εθνικη μου την επεσε ταυτοχρονα μια κομπρεσορ μερσεντες ενα γκολφ τςι και ενα λεον.τα 2 τελαιυταια μεχρι τα 200 τα καθαρισα το αλλον στα 220 και τελικη επιασα τα 240 κοντερισια 219 με gps και ειχε και αλλο...
με ενα γιαρης με 3sgte "μπορει να το ξερετε" με 2ρα απο 50-100 1 καροτσα πισω το αουντι με 3τη απο περιπου 80-150 2-3 καροτσες πισω εγω και με 4ρτη πολλες κολονες πισω εγω.
το αουντι ειναι1,8 τουρμπο με προγραμμα
καλα με του μακετου με 2ρα απο 50-100 με αφισε μια καροτσα να φυγω και μετα σε κατι λιγοτερο απο 2" με περασε σπινιαριστος...καλα το αυτ/το δεν πεζετε ειναι αλλου...επαθα πλακα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19277906 seconds (73,87% PHP - 26,13% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com