Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosmeg
Γεια σας καλός σας βρήκα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μία και είναι το πρώτο μου ποστ ας με συν χωρίσετε για την ερώτησή μου μια και το θέμα είναι πολυσυζητημένο από οτι είδα.
Εχω ψηθεί και εγώ για Car DVD Player GPS navigation TV το οποιο θα αντικαταστήσει το μαμισιο Radio-cd για το Κορολάκι μου Ε12 F/L του 2005.
Απο οτι κατάλαβα απο τον παρακάτω κατασκευαστή δεν αποφάσισε κανείς να αγοράσει:
http://www.szutility.com/sdp/519111/...D_Playe .html
Τώρα για να ξανά-φέρω το θέμα στο προσκήνιο έχετε καταλήξει σε κάποια λύση?
Μήπως με μια μαζική παραγγελία οι τύποι μπορούν να βρουν καποιο άλλο τρόπο πληρωμής ποιο κατοχυρωμένο για εμάς, ώστε να το προτιμήσουμε το μηχανάκι μια και από οτι κατάλαβα πάει γάντι για τις Ε12 δίχως μπλεξίματα με αεραγωγούς κ.α.
Πάντως μέσα είμαι και εγώ αν θα αποφασίσετε για κάποιο μηχάνημα ομαδικά στο άμεσο μέλλον...
|
Φίλε μου καλως ήρθες. Σχετικά με το συγκεκριμένο car dvd, δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία με τον κατασκευαστή. Ισχύει ότι έχει αναφερθεί στα προηγούμενα posts. Οι μόνοι τρόποι πληρωμής που δέχονται είναι αυτοί που έχουμε γράψει.
Για ένα άλλο θέμα τώρα... Θέλω τη συμβουλή όσων το κατέχουν...
Θα αλλάξω το car dvd που έχω και είμαι μεταξύ δύο μηχανημάτων. Το ένα είναι
αυτό και το άλλο είναι
αυτό. Υπάρχει μία σχετικά σημαντική διαφορά στην τιμή φυσικά. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα μηχανήματα αυτά αναφέρονται στο ebay από άλλους πωλητές. Πιο συγκεκριμένα
εδώ και
εδώ. Εγώ προτιμώ το πρώτο παρ' ότι ακριβότερο. Ποια η άποψή σας;
Ανδρέα τι λες;
Τέλος θα ήθελα να μου πει κάποιος τι γίνεται με το θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης. Επειδή υπάρχει εναλλακτική να τοποθετηθεί στα συγκεκριμένα μηχανήματα ψηφιακός δέκτης, δεν γνωρίζω εάν και κατά πόσο μπορεί απλά με την τοποθέτηση του δέκτη αυτού να γίνεται λήψη ψηφιακού σήματος. Γνωρίζει κανένας;