Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-12-09, 13:04
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Πλάκα κάνεις...!!! 1600 τουρμπο δεν ειναι αυτο...? 150 άλογα?

Ρε Θανο μπας και εχεις κανει και τιποτα αλλο στο αμαξι και δεν μας το εχεις πει...?

ή μηπως εχω υποτιμήσει εγω το υπερκυβισμένο...?

Ναι Μιχαλη τοσο ειναι... + μερικα ακομα απο την εξατμιση...
τι να σου πω ρε φιλε? ουτε εγω περιμενα να σταθω διπλα του...ισως επειδη ειναι πιο βαρυ?δεν ξερω...και μην ακουσω οτι δεν πατουσε...φιλος μου ειναι και το ανοιγμα ηταν κανονισμενο
Μιχαλη υπερκυβισμενο με υπερκυβισμενο διαφερει ομως....

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Παλιά 26-12-09, 13:42
Το avatar του χρήστη NIKOS.99
NIKOS.99 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 20v
Περιοχή: Στο χαος...
Δύναμη Σεβασμού: 243
NIKOS.99 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μετα απο μερικα βραδια στην αθηνα και ενα στην πατρα σκεφτομε να μετακομισω εδω κατω σε εσας..
τριτη βραδυ απο της 11+ μεχρι της 2+ ημουν στην γυρα..
πατησα με 3saxoralla με ολα απο ρολλ και ημουν και στα 3 μπροστα
με ibiza fr δεν ξερω βελτιωση αλλα ηταν δυνατο μεχρι τα 180 ειχα φαει καμποσω..
με new punto abarth εδωσε πρωτος ειχε δευτερα φουσκομενη και σταματημενος στα 170 τον προλαβα και στα 190 αρχισα να τον ανοιγω..
με 206c.c cabrio me brembo klp απο ρολλ 3τες αρκετα μπροστα εγω
με astra gtc turbo apo roll 2rew μεχρι 170κμ 1+εγω μπροστα..
με rover METRO εφαγα πολυ ξηλο ηταν απιαστο!!!
εκανα και αλλα πατηματα αλλα ειδη σας ζαλισα αρκετα
υ.γ1 δεν ξερω γτ αλλα τα εφτησε ο καταλυτης μου κανει ενα θυριβο σαν κλουφιος να ειναι..
υ.γ2 πολυ μπορει να σκεφτητε οτι ειμαι πολυ καμμενος-καταστραμενος αλλα τη να κανουμε ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ειναι αυτη
Παλιά 26-12-09, 18:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι Μιχαλη τοσο ειναι... + μερικα ακομα απο την εξατμιση...
τι να σου πω ρε φιλε? ουτε εγω περιμενα να σταθω διπλα του...ισως επειδη ειναι πιο βαρυ?δεν ξερω...και μην ακουσω οτι δεν πατουσε...φιλος μου ειναι και το ανοιγμα ηταν κανονισμενο
Μιχαλη υπερκυβισμενο με υπερκυβισμενο διαφερει ομως....
Η αληθεια ειναι πως τοσο καιρό ειμαι παντα φορτωμενος με παιδι, γυναικα, καρεκλακι, καροτσι κτλπ κτλπ και δεν το εχω "χαρεί" ούτε "δοκιμασει" ιδιαιτερα...
Απολαμβανω πιο πολυ δλδ την ροπη και την οικονομια μιας και εχω μονιμα τους φυσικούς "κοφτες" μέσα.

Προχτες έτυχε (ξαναλέω "έτυχε") να ειμαι μονος μου χωρις ΚΑΝΕΝΑ βαρος μέσα. Ουτε καρεκλακια ουτε τιποτα, και σκεφτηκα να το δοκιμασω λίγο μιας και εβγαινα παραλλιακή...

Δεν το εχω συνηθισει και πραγματικα σε 1-2 φάσεις με τρόμαξε λίγο.

Δεν το λεω οτι το αμαξι ειναι φερραρι, απλά προσωπικά εγώ ήθελα λιγο "προσαρμογη" γιατι απο 1400cc εχεις συνηθησει άλλα πραγματα, και αν το ζορίσεις καλά το υπερκυβισμένο... σε αφήνει λίγο έκπληκτο...
Παλιά 26-12-09, 19:33
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Απολαμβανω πιο πολυ δλδ την ροπη και την οικονομια μιας και εχω μονιμα τους φυσικούς "κοφτες" μέσα.
Βλεπε "παντοφλα"!!
Παλιά 26-12-09, 21:02
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 327
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως τοσο καιρό ειμαι παντα φορτωμενος με παιδι, γυναικα, καρεκλακι, καροτσι κτλπ κτλπ και δεν το εχω "χαρεί" ούτε "δοκιμασει" ιδιαιτερα...

Προχτες έτυχε (ξαναλέω "έτυχε") να ειμαι μονος μου χωρις ΚΑΝΕΝΑ βαρος μέσα. Ουτε καρεκλακια ουτε τιποτα, και σκεφτηκα να το δοκιμασω λίγο μιας και εβγαινα παραλλιακή...

Δεν το εχω συνηθισει και πραγματικα σε 1-2 φάσεις με τρόμαξε λίγο.

Δεν το λεω οτι το αμαξι ειναι φερραρι, απλά προσωπικά εγώ ήθελα λιγο "προσαρμογη" γιατι απο 1400cc εχεις συνηθησει άλλα πραγματα, και αν το ζορίσεις καλά το υπερκυβισμένο... σε αφήνει λίγο έκπληκτο...

και ακομα ειναι αστρωτο το μοτερ σου..εμενα οσο παει και ανοιγει...εχω κανει 25000 χλμ και συνεχως ανοιγει....αργοτερα θα δεις πιο μεγαλη διαφορα...

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Παλιά 27-12-09, 14:51
NIKOS.99 Offline:
Κυριλέ Μέλος

χθες ανοιγμα απο 3τες με colt czt μαμα μπρος αυτος πισω εγω μεχρι τα 190κμ 2+μπροστα εγω
και πρωτη φορα χθες ανοιξα με corsa opc απο 2ρολλ του εκανα κατευθειαν πεταγμα 3τη μαζι αλλαγη 4ταρτης ανοιγα και μεναμε στο 1car εγω μπροστα
απο 3ρολλ μαζι με το που εποιανα 6500rpm εβγαζα μουρι και μετα σιγα σιγα ξεμιτιζα..

για να γνωσισω ατομα απο το club εδω παμε για κανα καφε...?
αν καποιος 8ελει 69********* (με π.μ)
καλημερα σε ολους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 27-12-09 στις 16:42. Αιτία: ραντεβου μονο για καφε οχι για δοκιμες
Παλιά 27-12-09, 15:00
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε μου ολα καλα με τα ανοιγματα που εκανες, αλλα εχουμε επανελημμενα αναφερει οτι απαγορευεται να κανονιζουμε ανοιγματα και κοντρες μεσω των σελιδων του forum.
Παλιά 27-12-09, 15:08
NIKOS.99 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου ολα καλα με τα ανοιγματα που εκανες, αλλα εχουμε επανελημμενα αναφερει οτι απαγορευεται να κανονιζουμε ανοιγματα και κοντρες μεσω των σελιδων του forum.
χιλια συγνωμη το ειχα ξεχασει τελειως...
Παλιά 27-12-09, 16:27
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια φιλικη συμβουλή.λόγο των ημερών όλοι έχουμε μια ευχαριστη διαθεση είτε γιατι ερχομαστε πιο κοντα με τα αγαπημενα μας προσωπα είτε απλά λόγο των γιορτων.
θα πρέπει να θυμόμαστε πως αυτές τις μέρες ο κοσμος γιορτάζει και ειναι χαρουμενος.είναι λάθος απο μια απροσεξια μας να στεναχωρισουμε αυτους που αγαπαμε ειδικα τετοιες μερες (όχι οτι δεν θα στεναχωρηθουν το ιδιο κάποια άλλη περιοδο).
επομένως θα συνηστούσα αυτές τις άγιες μέρες να είμαστε λιγο πιο προσεκτικοι αφενως για να μπορεσουμε να γιορτασουμε με τους δικους μας και αφετερου επειδή λόγο του κλιματος των ημερων καποιοι ειναι μες την τρελη χαρα και βγαινουν βολτα με το αυτοκινητο χαζευοντας,αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν αρκουνται στο ενα ποτηρακι ενω ξερουν ότι θα οδηγησουν και ειναι πολυ ευκολο να εμπλακουν σε καποιο τροχαιο.
βεβαια να μην ξεχασουμε και την οικονομικη ενισχυση προς το κρατος λογο των ημερων (βλέπε κλήσεις τροχαια).
γιαυτο το λόγο θα συνηστουσα να ειμαστε λίγο πιο συγκρατημενοι και να περασουμε τις γιορτες οσο καλητερα μπορουμε.εχουμε μερες μπροστα μας για ολα τα υπολοιπα.έτσι δεν ειναι?

παντα φιλικα,
Κων/νος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 04-01-10, 15:01
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χθεσ βραδυ βραδια παρτυ με Honda... αφου βλεπω το μονοσ στο σπιτι κατηφοριζω προς καβαλας.. ωπωσ ρολλαρω τερμα δεξια ερχεται διπλα ενa s2000 που και ρελαντι ακουγοταν μεχρι κεντρο μονομπουκο οποτε σιγουρα εξατμιση...τεσαπ αφου πηγαιναμε ετσι μεχρι και μετατα γκουντισ και αυτοσ διπλα μου με 50 -60 κανοντασ τα καγκουριστικα επαιζε με την συμπιεση σαν τα σαξοραλα μασ πιανει φαναρι στου προβατα μου λεει τι ειναι του λεω μαμα πιεση εξατμιση ιντερκουλερ μου λεει εγω εξατμιση φιλτρο..ωραιοσ του λεω μου προτεινει να ανοιξουμε σταση του λεω δν εχει μεττρα εδω και μου λεει παμε μετα το δαφνι ευθεια που εχει μετρα να νοιξουμε πρωτεσ ρολλαριστε του λεω οκ...ρολλαρουμε στριβουμε στη στροφολα οσοι βολταρουν ξερουν παταμε μου κανει κατευθειαν ενα αμαξι κουμπωμα δευτερασ ειμαι διιπλα του και μεχρι 210 220 το celica ειχε φυγει μπροστα πολυ μπροστα κοντα στην κολωνα...ταμαξι πηγαινε πολυ καλα μετα βγαζει φλασ για σχιστο και μου κανει νοημανα τν ακολουθησω παμε σταματαμε σχιστο μου λεει αποκλειεται να ειναι μαμα τεσπα με τα πολλα ερχεται σεμια φαση ενα κυπαρισσι honda eg φιλοι και του κανει το παιδι με τοs 2000 να νοιξουμε μου κανει το παληκαρι ειναι 18αρι Integra fpe...μου λεει παμε πρωτεσ ροολαριστεσ δν εχω λαστιχα αναβαση σχιστο του λεω οκ ανστροφη αναβαση παταμε πρωτεςκαι 50 χμ δικαμου δν ξερω ποσες στροφες ειχε εκεινος και μεχρι κουμπωμα τεταρτησ το ειχε παρατησει..οταν τν ρωτησα αλογα μου ειπε δν ξερει δν παει δυναμομετρο λογικα δν θα ηταν απνω απο 200??..τεσπα καληνυχτηθηκαμε με τα παιδιακαι γυρβωντασ πετυχαινω Gordoba ερχεται διπλα μου μου κανει το παληκαρι ωραιο κλπ και συ του λεω ομορφο ειναι και μου λεει ειναι 1600 με 28αρα..κανουμε δυο αποπειρεσ νανοιξουμε δευτερεσ ρολλ αλλα ο δισκοσ δεν μου εκανε τα κεφια το καταλαβε και το παληκαριτο πατιναρισμσ και ετσι σπασαμε...παντωσ στο πατημε με το seat ειδα μπρομετρο στο0,9λογικα λογω κρυου

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,21452308 seconds (74,12% PHP - 25,88% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com