Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Περιεργος Θορυβος(Λακούβες) |
|
25-12-09, 01:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Περιεργος Θορυβος(Λακούβες)
Καλησπέραααα! Χρονια Πολλα και Καλα Χριστούγεννα καταρχην!! Εδω και καιρο εχω το εξης πρόβλημα οταν πέφτω σε λακούβες ακούγετε ενας περίεργος θόρυβος χρου χρου! Πολλοι που εχουν ακούσει τον θορυβο λένε καζανάκι εξατμισης και πως μπορει να έχει σπάσει κατι εκει μέσα! Η ερωτηση μου ειναι καλύπτεται το καζανάκι απο την εγγυηση εαν όντως εχει σπάσει κατι εκει μέσα και κάνει θόρυβο?? συγγνωμη που σας ζάλισα περιμένω τις απαντίσεις σας κ ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
|
25-12-09, 16:28
|
|
|
|
|
|
Να σε ρωτησω , ακουγεται θορυβος να να εχεις ριξει κερματα σε σιδερενιο κουμπαρα και το κουνας ή ακουγεται σαν να εισαι σε κρεβατι με σουστες και κουνιεσαι πανω κατω?
|
25-12-09, 19:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
με το πρώτο πιο πολυ! οχι ακριβως το ιδιο βεβαια αλλα πιο πολύ στο πρώτο! τι μπορει να συμβένει?
|
26-12-09, 17:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
Πήγαινε πίσω από το αυτοκίνητο πιάσε την εξάτμιση στην άκρη και κούνησε την νευρικά πάνω- κάτω δεξιά -αριστερά .
Ακούγεται κάτι να κουδουνίζει? αν ναι σε έναν εξάτμισα να σου την αλλάξει.
Αν όχι πρέπει να μας πεις περισσότερα για να δούμε τη μπορεί να ακούγεται .
χρόνια πολλά
βαγγελης
|
28-12-09, 23:04
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VAGOS33
Πήγαινε πίσω από το αυτοκίνητο πιάσε την εξάτμιση στην άκρη και κούνησε την νευρικά πάνω- κάτω δεξιά -αριστερά .
Ακούγεται κάτι να κουδουνίζει? αν ναι σε έναν εξάτμισα να σου την αλλάξει.
Αν όχι πρέπει να μας πεις περισσότερα για να δούμε τη μπορεί να ακούγεται .
χρόνια πολλά
βαγγελης
|
ημουν σε ταξιδι και δεν μπόρεσα να διαβασω forum! τωρα γιρισα απο δουλεια το αυτοκινητο ειναι ζεστο ακομη!! θα το κοιταξω αυριο το πρωί αυτο που λες αν οντως φταιει η εξατμιση καλυπτεται απο την εγγυηση? αν οχι μετα μπλέκο με τελικά και τετοια??
|
29-12-09, 04:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Να σε ρωτησω , ακουγεται θορυβος να να εχεις ριξει κερματα σε σιδερενιο κουμπαρα και το κουνας ή ακουγεται σαν να εισαι σε κρεβατι με σουστες και κουνιεσαι πανω κατω?
|
εννοεις την κ@ργιολα?
πιστευω φιλε μου περα απο την πλακα πιστευω οτι ειναι το μεσαιο σου ή καπου εχει ξελασκαρει η εξατμιση σου... παντως για να μην λεμε οτι να ναι κανε εναν ελεγχο στην τογιοτα να τελειωνεις!
|
29-12-09, 10:40
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Η τουοτα μου λεει οτι ειναι τα λαμακια απο τα τακάκια αλλα εχω πάλι αμφιβολίες ποσο τα τακάκια μπορουν να κανουν τοοοοοοοσο θορυβο? μου χρεωνουν αυτα τα λαμακια για καθε αξωνα 20ε
|
29-12-09, 10:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν ηταν τα λαμάκια απο τα τακάκια θα τα άκουγες μονο σε αλλαγή πορείας από μπρος προς τα πίσω ή το ανάποδο πχ οταν ξεπαρκαρες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 29-12-09 στις 12:22.
|
29-12-09, 12:08
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
εε τοτε δεν ειναι αυτο! γιατι στις λακουβες οταν πιγενω μπροστα τον ακουω
(τον θορυβο μην παρεξηγιθουμε) :P:P
Edit
κουνισα τιν εξατμιση σήμερα το πρωι δεν κανει αυτο τον θόρυβο! ετσι οπως την κουναγα κουπανουσε καπου και απλα εκανε ενα τακ τακ δεν μου φάνικε οτι μπορεί να φταιει αυτό!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snoo : 29-12-09 στις 22:51.
|
|
|
|
03-03-10, 19:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Λιπον! Ξαναπήγα στιν Toyota για ελενχο του αυτοκινητου με τον συγγεκριμενο θορυβο ο πρωτος που το εκανε βολτα ειπε πως φταινε τα ζαμφορ, συκοθυκε το αυτοκινητο να το δουμε απο κατο και βρηκαμε πως ηταν χτυπημένη η γέφυρα στο σημειο που ενώνεται με το ψαλιδι αριστερα αυτος εκει στραβοσε λιγο το χειλος τις γεφυρας εκει που θυληκόνει το ψαλίδι μηπως κοπανάει το ψαλιδι στην γέφυρα με το πανο κατο στις λακούβες που πεφτει και ακουω τον θορυβο το καναμε παλι βόλτα κ ο θόρυβος συνέχιζε να σπαει τα νευρα μου, αφου γυρισαμε πισω συκοσανε παλι το αμαξι και βγαλανε τιν βιδα που ενωνει το ψαλιδι με την γέφυρα τιν γρασωσε και εριξε μεσα σπρει κλπ εδεσαν το αμαξι παλι και βολτα δεν ακουγοταν οσο το εκανε πριν εε και θεωρησα με τα λεγομενα τους πως πρεπει να μαλακωσει λιγο το σινεμπλοκ με τα γρασα κλπ για να στρωσει αλλα δυστηχως τωρα ακουγετε παλι...
Αν φταιει το σινεμπλοκ ποσο κοστίζει η αλλαγή του??
Οταν βγένει η βίδα απο το ψαλιδι και την γέφυρα πρεπει να κανει το αυτοκίνητο ευγράμιση?? (Καλως η κακως δεν εκανα γιατι μου ειπαν στην toyota αντιπροσωπεια πως δεν υπαρχει καπιο προβλημα)
Σημερα παρατήρησα στο αυτοκίνητο την ζάντα την δεξιά με την αριστερή η δεξία να καθετε λιγο πιο εξω και να φένετε ενω η αριστερή να ειναι πιο μεσα αυτο απο τι μπορει να εχει γίνει?
Συγγνωμη ειμαι πλήρως ασχετος και δεν ξέρω τι να κανω μπορει να βρείτε καπια λάθη πιο πάνω αν θελετε βοθυστε ευχαριστω!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20385003 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|