Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
να'μαι κ εγω
λοιπον..θα'ναι πολυ ωραια φαση η εκδρομουλα κ θελω πολυ να ερθω αλλα δεν ξερω ακομα εαν θα μπορεσω κ γιαυτο μην με βαλετε στις στανταρ συμμετοχες!
Μακαρι να τα καταφερω γιατι ειμαι συγουρος οτι θα περασουμε πολυ καλα!!
Μια μερα πριν θα ξερω,οποτε κ θα ενημερώσω..
|
Προσπαθησε να ρθεις ρεεεε!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
και για να σου δώσω ένα επιπλέον κίνητρο, αν έρθεις, θα μπω για να με πας βόλτα με το TS!!!!!
|
Τωρα σωθηκε..........αλλος ενας λογος να μην ερθει!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Να μαι κι εγω! Ειχα ενα μικρο προβληματακι με το λαπτοπ..
Εχω ενα ματσακονι αν και δεν ειμαι σιογουρος οτι ταιριαζει με τα υπολοιπα.. αλλιως κλεινω του Χαρου το δευτερο απο τωρα!!!Χαχαχαχ!!
|
Ταιριαζουν ολα ρε......αλλιως ξερεις, το παιζετε μποουλινγκ με τον Μπαμπη!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
μολις τωρα ειδα το τοπικ!μιας κ ειναι το χωριο μου ενα απο αυτα του Φενεου κ γνωριζω τα μερη εκει απαν εχω να σας πω οτι πατε τη καλυτερη εποχη!!!η αποσταση απο Δερβενι ως τη λιμνη (ας πουμε) ειναι μια ωρα με μιαμιση μιας κ θα ειστε πορεια κ προτεινω να μη πατε απο το δρομο που περναει απο το χωριο Συβιστα γιατι ειναι χωματοδρομος.περαστε απο Στενο (το χωριουδακι μου) Γκουρα κ στο Μεσινο κανετε δεξια προς Καλυβια κ λιμνη.σε αυτο το κοματι μολις περασετε ενα γεφυρι εχει στο αριστερο σας χερι ενα καλο μαγαζι για φαγητο.αν θελετε καφε λιγο μετα τη λιμνη εχει ενα ξενωνα (Αλεξιου νομιζω λεγετε)βεβαια εχει κ ενα μαγαζι ακριβως διπλα στη λιμνη αλλα εγω δεν...σας τα λεω θελοντας να βοηθησω οσο γινετε μιας κ γω θα δουλευω κ δε θα μπορεσω να σας ξεναγησω.ελπιζω να περασετε καλα κ θελω να δω φωτο τα κορολια στη λιμνη!!!
αυτο ειναι το δικο μου με φοντο τη λιμνη.
|
Να σαι καλα ευχαριστουμε....ησουν κατατοπιστικοτατος!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
1 για καθε αυτοκινητο... και εγω δεν εχω Χαρε θελω τον δικο σου....
|
Πρεπει να γινει κληρωση με το Γιαννη, το ζητησε και αυτος
Αλλιως να το παιξουμε στο μποουλινγκ!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
|
Γλυψτο!!!!