Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-11-09, 16:04
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη.Ανεβα μια στο τελος του μηνα Σερρες, για να μας θαυμασεις στο track day, αλλα να γουσταρεις και το αυτοκινητο σου.Γιατι φτιαχτηκε για τετοια ταξιδια.Ειμαι σιγουρος οτι θα ερθεις ατσαλακωτος πρωτον και δευτερον θα δεις οτι δεν θα σου λειψουν πουθενα οι 180 ιπποι του insignia, που επι τις ευκαριας απο αποψεις αλλα και απο τσιγκλιισματα στον δρομο, μαλλον ειναι αρρωστοι
Παλιά 07-12-09, 13:59
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Είδα χθες στο καινούριο Avensis Presitge με ΟΛΕΣ τις ποδιές, μάσκες κλπ, εκτός από ζάντες που είχε τις μαμά 17αρες...ΑΛΛΟ αμάξι λέμε, του πήγαιναν πολύ στο ασημί που το είδα...

Υ.Γ. Παραγγείλαμε για τον πατερούλη το καινούριο Avensis Prestige 1.8 CVT Navi με κάμερα οπισθοπορίας. Όταν έρθει θα ακολουθήσω την πεπατημένη του Γιάννη και θα σας πω κι εγώ τις απόψεις μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-09, 14:06
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Υπαρχει καμια φωτο με το αβενσις και ολες τις ποδιες να το καμαρωσουμε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-09, 14:14
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το βγάλω...

http://www.tte.de/cm_avensis_T27_TF1.htm μπορείς να πάρεις μια ιδέα έστω και στο station.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-09, 10:49
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν..... ξεπεράσαμε το φράγμα των 1000Km.

Κάποιες επιπλέον εντυπώσεις....

Είναι γεγονός ότι στον δρόμο το αυτοκίνητο είναι τόσο ομαλό, που πραγματικά δεν σε κουράζει καθόλου.Εκανα ένα μικρό trip μέχρι Κόρινθο, και είναι απίστευτα ευχάριστη η οδήγηση αυτού του αυτοκινήτου. Εν αντιθέση με τα παράπονα που είχανε οι κάτοχοι Corolla (νέας και παλιάς) η ανάρτηση του νέου Avensis αποδίδει αρκετά καλά. Σε απότομες στροφές, ή σε στροφές με πολλά χιλιόμετρα, η κλίση που παίρνει το όχημα δεν θεωρείται αμελητέα. Ενώ και η χρήση του VSC είναι αρκετά καλή, και πραγματικά δεν αφήνει το αυτοκίνητο να φύγει. Μάλλον χρειάζεται κάποια xtreme κατάσταση για να φύγει. Εγώ σε ελεγχόμενη κατάσταση, δεν μπόρεσα να φύγω.

Οσο αφορά το τράβηγμα του οχήματος, όπως ανέλυσα και στο πρώτο άνοιγμα που έκανα, με την επιλογή Sport ενεργοποιημένη, το όχημα είναι πραγματικά ΔΥΝΑΤΟ.Η διαφορά είναι τεράστια εν συγκρίση με την απλή λειτουργία του οχήματος. Τα φρένα του θεωρούνται υπέρ του δέοντως καλά. Δοκιμαστήκανε, σε μια extreme περίπτωση, κατά την οποία πετάχτηκε ένας σκύλος μπροστά μου, σε απόσταση 2 μέτρων απο εμένα, και με εμένα να κινούμε με 40-50 χλμ. Το αυτοκίνητο σταμάτησε ακαριαία. Πολύ καλή απόκριση του φρένου. Ενώ και γενικότερα, πέρα απο φρενάρισμα πανικού, είναι αρκετά καλό.

Η κατανάλωση είναι μακριά απο τα νούμερα που ακούγονται. Και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει έστω να πλησιάσω σε αυτά τα νούμερα. Ομως επειδή ακόμα είμαι σε πολύ λίγα χιλιόμετρα δεν μπορώ να το κρίνω. Αυτήν την στιγμή η κατανάλωση βρίσκεται : Μέση κατανάλωση 11.3 lt/100Km. Στιγμιαία κατανάλωση : Σε ήρεμη πορεία : 4-8 lt/100Km, Σε σταθερό γκάζι : 9-12 lt/100Km και με τέρμα γκάζι..... τα λέμε!
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, και είναι και αυτό που χαλάει μάλλον τον μέσο όρο είναι ότι όταν είσαι σταματημένο, η στιγμιαία κατανάλωση φτάνει στα 30lt/100Km. Με λίγα λόγια τερματίζει η ένδειξη. Εγώ νόμιζα ότι θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Ακόμα και σωστό να είναι όμως, αδυνατό να πιστέψω ότι η ένδειξη ανεβαίνει στα ύψη όταν είσαι σταματημένος.
Μια λεπτομέρεια, μετά τα 150χλμ απενεργοποιείται τελείως η ECO λειτουργία. Μπαίνει σε Off Mode. Κάτι λογικό άλλωστε, καθώς οικολογία και ταχύτητα δεν συμβαδίζουνε. Εδώ πρέπει να επισημάνω, ότι έχω παρατηρήσει πολλές φορές τον εαυτό μου, όταν βλέπω το λαμπάκι του Eco να σβήνει, να σηκώνω το πόδι απο το γκάζι, προκειμένου να ανάψει και πάλι. Σε βάζει σε ένα τέτοιο τρυπάκι το Eco Mode.

Υ.Γ. Αντε με το καλό να το παραλάβετε. Αλλά έχω μια ένσταση. Το Navi, είναι ένα αξεσουάρ που το αγοράζεις ΠΟΛΥ ακριβά και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-09, 13:22
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Navi εργοστασιακό 7" touch screen, με κάμερα οπισθοπορίας, σκληρό δίσκο 10GB και ποιος ξέρει τί άλλο....

€2500

Για το αν αξίζει τα λεφτά του θα σου πω μόλις το δω, ο πατερούλης το ήθελε διακαώς πάντως....

Έχω μια απορία πάντως, είναι CVT ή Multidrive S ?????

Επίσης όσο και να έψαξα να βρω πληροφορίες για το Multidrive S δεν βρήκα τίποτα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-12-09, 15:02
Ayrton Offline:
Administrator

Καμία σχέση με το Multidrive!!!! This is Old Schoool!!!!!

Εμείς είμαστε νέα σχολή!!! CVT!!!! Συνεχούς μεταβαλλόμενων σχέσεων!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-10, 22:49
Ayrton Offline:
Administrator

3000 χλμ πλέον.....

Και έχω κατασταλάξει σε αρκετά θέματα.....
Είναι ΠΟΛΥ άνετο αυτοκίνητο....
Είναι πιο πολύ βάρκα - γυαλό από ότι θα έπρεπε, στης "γρήγορες" στροφές.
Είναι ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ όταν ενεργοποιήσεις το Sport και το χειρίζεσαι με το Σειριακό κιβώτιο!!!!!!!! (Ειδικά όταν φτάνεις να βάλεις και 7η!!!) Πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας θα το προσκυνήσουνε όταν το οδηγάς με αυτό το Setup!!!
... και..... πίνει αρκετά πιο πάνω απο όσα υπόσχεται! :-(

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-10, 11:42
Το avatar του χρήστη pagalo
pagalo Offline:
Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA Carina II
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 253
pagalo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Περίπου τι κατανάλωση έχεις? Πόσο πιο πάνω από τα 6.7lt/100 που λένε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-10, 19:01
Ayrton Offline:
Administrator

Εμένα έχει σταθεροποιηθεί στα 11.5. Με αυτομάτο και χωρίς τρελλό γκάζι. Λίγες οι στιγμές που το σκίζω....

Χθες ας πούμε, αμέσως ο μέσος όρος πήγε 11.7, μόλις το άνοιξα με σειριακό.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
King of Europe Drift Series Round 6 - Romania 2011 TV REVIEW NikiforosGT Videos 0 15-12-11 23:09
Misano 2009 ranger MOTO GP 9 07-09-09 14:26
Οι αλλαγές στους κανονισμούς της F1 για το 2009 DaveMustaine13 FORMULA 1 8 27-03-09 12:28
κτεο για το 2009 MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 12-01-09 23:11
Review Μεταχειρισμενου Ε12 prof/l endurasKE-30 TOYOTA COROLLA E 12 6 30-12-08 14:54

Page generated in 0,17604399 seconds (83,21% PHP - 16,79% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com