Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
προβληματακι με λαπτοπ
ενα προβληματακι με το λαπτοπ αντιμετωπιζω και ηθελα να ρωτησω τους πυρηνικους εδω μεσα που να καλεσω για να μου αλαξουν στην εγγυηση το dvd το οποιο δεν μπορει να διαβασει. απευθυνομαι εδω ωστε καποιος γνωστης να μου δωσει το σωστο τηλ με τη μια γιατι googlarw η αμα βλεπω ταλαιπωρια με τηλ και ξανα τηλ και παρτε εκει κτλ κτλ θα το παρατησω και ειναι κριμα...
το λαπτοπ ειναι το compaq presario CQ60
Επιθυμω δλδ το αμεσο τηλ της αντιπροσωπειας η καποιο εξουσιοδοτημενο καταστημα. ευχαριστω πολυ...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Α, ωραία... Άμα μπλέξεις με το σέρβις της HP μια χαρά θα περάσεις...
Eχεις πολυ δικιο της αδερφης μου της χαλασε το τροφοδοτικο και μονο το σπιτι δεν τους πηγαμε για να τον αλαξουν...Και μιλαμε για ταλαιπορεια πολλων ημερων...