Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-11-09, 17:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Είναι απαράδεκτο να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με την παλαιότητα ενός οχήματος, γιατί 1ον) όποιος έχει παλιότερο συνήθως σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγοράσει νέο πχ δεν έχει τα χρήματα, άρα γιατί να πληρώνει παραπάνω? 2) Μπορεί ένα παλιότερο να βγάζει λιγότερα καυσαέρια από ένα νέο, πχ ένα νέο 2λιτρο βγάζει περισσότερα από ένα 1000αρι micra του 1997. Μπορεί εξάλου να το έχουμε σε πολύ καλή μηχανική κατάσταση ή να έχουμε νέο καταλύτη πχ εγώ έχω αλλάξει καταλύτη και είναι στα τέλη του 2007. 3) ΠΩΣ τολμάνε να λένε ότι και καλά τα παλαιότερα αμάξια (καταλυτικά λέω πάντα) ότι ρυπαίνουν όταν περνάνε μια χαρά ΚΤΕΟ και όταν κάθε χρόνο βγάζεις κανονικότατα κάρτα καυσαερίων και την πληρώνεις?
Από τους παραπάνω λόγους που είπα συμπεραίνω ότι το θέμα είναι καθαρά εισπρακτικό και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, πόσο μάλλον το περιβάλλον! αν τους ενδιέφερε δεν θα τα έγραφαν όλα στα τέτοια τους με τις φωτιές το Καλοκαίρι! τώρα το σκεφτήκανε το περιβάλλον? τα μηχανάκια αυτά που βγάζουν ντουμάνια, τα φορτηγά, τα λεοφορεία (ΚΤΕΛ πχ) και τα ταξί δεν τα βλέπουνε?

Τέλος αν κάποιο αμάξι όντως ρυπαίνει ας το κόψουν στο ΚΤΕΟ ή στην κάρτα καυσαερίων! όχι να την πληρώνουν ΟΛΟΙ φταίνε δεν φταίνε!
Α! και ξέχασα να πω ότι τα ΜΗ καταλυτικά έπρεπε να τα κόψουν εντελώς! αν είναι δυνατόν να βγάζουν 10 τόνους ντουμάνια? και με την απόσυρση αντί να πάνε αυτά πήγανε τα περισσότερα μετά το 1995-2000. Απλά έλεος! και μετά συζητάνε για ρύπους ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 17:55
Το avatar του χρήστη Pashalis 111
Pashalis 111 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Σέρρες
Δύναμη Σεβασμού: 201
Pashalis 111 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αφού σταμάτησε η απόσυρση τα τέλη κυκλοφορίας έπρεπε να παραμείνουν όπως ήταν μέχρι πέρυσι, γιατί μας λέγανε ότι η αύξηση γινόταν για να χρηματοδοτηθεί το πρόγραμμα της απόσυρσης και ότι τα παλιά αυτοκίνητα ρυπαίνουν περισσότερο. Τώρα που η απόσυρση μας τελείωσε και που σύμφωνα με δήλωση του "κυρίου" Παπακωνσταντίνου οτι «το μέτρο δεν συντελεί στην ανάγκη ανανέωσης του στόλου και δεν έχει κανένα περιβαλλοντικό όφελος» για ποιό λόγο να πληρώσουμε παραπάνω;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 17:56
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δείτε εδω!

http://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_3883.html

χαχαχαχαχα! Καλά τα λέει το παλικάρι! Να αγιάσει το στόμα του!

(Μα ποιος είναι άραγε...?)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 18:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εμένα όπως και πολλών άλλων το αμάξι μου είναι νεότερο αλλά έχει μοτερ παλιότερο τι γίνεται? στην περίπτωση μου τίποτα αφού δεν είναι δηλωμένο το μοτερ (δεν χρειάζεται δήλωμα) καθώς είναι 4E. Ο 4Ε-FTE είναι του 1994, το αμάξι μου του 9/97 και ο καταλύτης του 11/2007.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 18:28
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αφού δεν είναι δηλωμένο θα πληρώσεις τα 160 κι εσύ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 18:32
NikiforosGT Offline:
Moderator

εγώ λέω να δηλώσω τον καταλύτη να γλιτωσω μερικά ευρώ! :PPpppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 20:14
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπορω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο?
αν εγω δεν πληρωσω τα τελη του 2010,αφησω ταμαξι ακινητο κ το 2011 πω οτι το ξανα κουναω υπαρχει προβλημα η απλα πληρωνω τα τελη του 2011 κ ολα οκ???ξερει καποιος να μου πει?
οσο για το θεμα μοτερ φιλε Νικιφορε αν ειναι ετσι δλδ εγω αν δηλωσω το μοτερ μου που ειναι 96 κ μετα θα γλυτωσω???ε?ε?
Παλιά 03-11-09, 20:18
NikiforosGT Offline:
Moderator

όταν δηλώνεις μοτερ δεν ξέρει κανείς του πότε είναι, ούτε και δηλώμετε ημερομηνία οπότε δεν κάνεις τίποτα! εγώ το είπα έτσι για να λέμε. Αυτό που λες μπορείς να το κάνεις αν το αμάξι το έχεις ακίνητο σε ιδιωτικό χώρο! αν είναι στον δρόμο ακόμα και πινακίδες να έχεις αν πέσει τηλεφωνάκι στον Δήμο στο βγάζουν ότι είναι εγκατελημένο και αν δεν μπει σήμα μέσα σε κάποιες μέρες στο πέρνει ο δήμος για απόσυρση! το έχω κάνει με 2 αμάξια της γειτονιάς μου με πινακίδες και χωρίς τέλη και τελικά πήραν και τα σήματα αυτοί μετά τις ειδοποιήσεις αλλά και τα απόσυραν μόνοι τους! με λίγα λόγια, αν το αμάξι δεν έχει τέλη κυκλοφορίας απαγορεύεται είτε να κινείτε στον δρόμο, είτε να είναι παρκαρισμένο! μόνο σε ιδιωτικό χώρο μπορείς να το έχεις! ακόμα και ΑΝ έχει πάνω πινακίδες ! μάλιστα οι δήμοι έχουν ειδικό τμήμα για τα αμάξια και αν πάρεις ένα τηλ δεν σου ζητάνε καν στοιχεία, απλά λες τι αμάξι είναι και που είναι παρκαρισμένο και δεν δεν έχει τέλη κυκλοφορίας του βάζουν το γνωστό αυτοκολλητάκι του εγκατελημένου! εδώ επειδή έχει πολλά εγκατελημένα το έχω κάνει μερικές φορές και πάντα έρχονται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 20:21
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να μην πληρωσεις τα τελη πρεπει να καταθεσεις πινακιδες!αν εχεις σκοπο να επανακυκλοφορίες το αυτοκινητο ,τις καταθετης προσωρινα,αν οχι τις δινεις για καστροφη..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-11-09, 20:42
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σημειωτέον επειδή το έψαξα ΠΑΡΑ πολύ και ρώτησα τους πάντες όταν ήταν να αποσύρω το τρακαρισμένο starlet, πλέον για την Αθήνα έστω ΔΕΝ γίνεται να καταθέσεις πινακίδες αν δεν δώσεις το αμάξι για απόλυτη διαγραφή (απόσυρση) δλδ. Ρώτησα ΚΕΠ, υπουργείο μεταφορών και ΔΟΥ. Και αυτό γιατί πολλοί πχ τρακάρανε κάπου πολύ ένα αμάξι το παρατούσαν εκεί, έπερναν τις πινακίδες και το αμάξι έμενε χρόνια εκεί! για να μην πληρώσουν γερανό δλδ, ή στους δρόμους τα ίδια. Τώρα αν δεν δώσεις αμάξι πινακίδες δεν καταθέτεις! εκτός πολύ ειδικών περιπτώσεων, πχ όπως ενός παιδιού που έπεσε το αμάξι από την Πεντέλη κάτω και σταμάτησε σε ένα δέντρο!!!! ήταν λίγο αδύνατον να το ανασύρουν! οπότε παρέδωσε μόνο πινακίδες και αυτό με αποδεικτικά στοιχεία, δλδ φωτογραφίες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 03-11-09 στις 20:53.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μέσω ΚΕΠ οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 27-08-14 10:56
Ερώτηση για σήμα κυκλοφορίας (επείγον!) koropas TOYOTA COROLLA KE30 12 02-03-10 01:58
Προ των πυλών η απόσυρση Ι.Χ. electro ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 19 12-06-09 01:54
Νέα μέτρα για την ρύπανση - Νέοι δακτυλιοι... Nikr OFF TOPIC 3 13-05-08 20:25
Οτε: Αναπροσαρμογή Τελών Για Επακ – Πεακ hatzidi2 OFF TOPIC 23 19-04-06 02:57

Page generated in 0,18050504 seconds (79,75% PHP - 20,25% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com