Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
31-10-09, 23:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
H νεα προταση της κυβερνησης για τα τελη
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=7386815
Τελικα δεν εχει και μεγαλες αλλαγες απο το νομο της προηγουμενης κυβερνησης....
Εγω παντως γλυτωνω 50 σε σχεση με τον προηγουμενο νομο...
Οσο για την αποσυρση διαβασα αλλα δεν βρηκα το σχετικο αρθρο οτι δεν θα ισχυσει η επιδοτηση των επιπλεων 1000 για αγορα αυτοκινητου ανω των 2000 κυβικων...
01-11-09, 00:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα το χουν χωρισει ανα ομαδες κυβισμου, που ειναι ισως πιο τιμιο απο το σχεδιο Σουφλια. Ννναι, οσο τιμιο μπορει να ειναι ενα καθαρα εισπρακτικο μετρο, το οποιο δεν αποκρινεται παντα στους ρυπους που βγαζει το εκαστοτε αμαξι. Αν ειχαμε λιγη τσιπα σαν λαος και δεν ειχαμε την απατεωνια στο αιμα μας, ας βγαζανε ενα νομοσχεδιο που να φορολογει αναλογα με το ποσο ρυπαινει καθε αμαξι μεμονωμενα.
|
01-11-09, 16:52
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
απορο αν ενας ανθρωπος δεν εχει πρωσοπικο συμφερων τι ψηφιζει αυτα τα λαμογια του κερατα που παν να απλοσουν χερη στο πορτοφολι του καθενα απο μας χωρις να προσφερουν τιποτα.αλλα βλεπεις οι πολλοι αποφασιζουν πιοι θα μας γ@μ.... και επηδη εχουμε δημοκρατια πρεπει να υποστης τον βιασμο γιατι απλα το υποστηρουν οι περισσοτεροι....
αχ ρε συστημα πως τα οργανονης ετσι, να φενομε εγω φασιστας και οχι εσυ που με το ετσι θελω μου βουτας 225ε μεσα απο το πορτοφολι μου που με κοπο βαζω μεσα το καθε ευρω αχ...
Υ.Γ.
μαρεση ο μαλακ... που εβαλα και καινουριο καταλυτη για να προσεξω το περιβαλον να μαλ... νααααα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
01-11-09, 17:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νικο οι μ@λ@κιες πληρονονται...
Καντο τουρμπο και βγαλε τον καταλυτη για να επαναφερεις την ισορροπια!!
01-11-09, 17:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το θέμα είναι να μην πέρναγε αυτός ο νόμος εξαρχής, αφού ήταν να γίνει έγινε, τουλάχιστον όχι να μας επιβαρύνει όπως τον είχε κάνει ο Σουφλιάς. Οσο για το θέμα να μετράνε κάθε αμάξι μεμονωμένα αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρουν τέλη με τέτοιον τρόπο! πρέπει να γίνουν με τρόπο να πιάνουν ομάδα πολλών αυτοκινήτων μαζί. Και εγώ έχω νέο καταλύτη, αλλά όμως το να μην έχουν κάποιοι καθόλου είναι ότι χειρότερο, για μένα είναι απαράδεκτο και εγώ μπορούσα να μην έχω, τι να λέει δλδ. Τελικά εκτός τα λόγια ξέρει κανείς πόσο θα πληρώνουμε στα 1300cc? εμένα είναι του 97 η corolla. Tέλος όποια κυβέρνηση και να έβγαινε αυτό το πράγμα θα το έκανε! κάπως πρέπει να μαζευτούνε χρήματα με τόσα που χρωστάμε! και εγώ νομίζω ότι θα γλιτώσω 50 ευρώ σε σχέση με τον άλλον νόμο πριν. Είδωμεν....
|
01-11-09, 17:33
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
βασιλη ενας που εχει ενα αουντι 1,8τουρμπο κουατρο που κανει σχεδον 40000ε θα πληρωση τελη 184ε και γω που εχω ενα μικρα του 1990 που κανει 300ε θα πληρωσω 187ε ειναι η δεν ειναι μ@λ@κες και καλα το ξερουμε οτι ειναι πρεπει εγω να το πληρωσω....
μαρεσε οτι πιστευα οτι αυτοι θα ηταν λογικη και μεχρι τα 1929κυβ. δεν θα αλλαζαν τιποτα αλλα ειμαι ρομαντικος μου φενετε
"στην προκιμενη περιπτωση ρομαντικος = μαλακ..."
οσο για την συμβουλη σου θα το σκεφτω...
νικηφορε απο 112 που πληρωνες τωρα 162 και με σουφλια 212
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 2579 : 01-11-09 στις 17:38.
|
|
|
|
01-11-09, 18:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά στην Ελλάδα ζούμε και όλα θα τα δούμε! και μερικοί να μη πω όλοι οι καπιτάλες που είναι και καλά "καποιοι" με τα πολυτελή αμάξια των 5000 κυβικών και βάλε, έχεις την εντύπωση ότι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας? τους τα κάνουν δώρο! μετά λένε δεν έχουν λεφτά, αλλά αυτά δεν τα λέμε...... είναι σωστό όμως ένας που έχει ένα αμάξακι 1000-1400cc της δεκαετίας του 90 για να κάνει την δουλειά του ή που δεν έχει τα χρήματα για νέο αμάξι να πληρώνει σήμα για 2λιτρο νέο. Και μπορεί αυτό να είναι και σε καλύτερη κατάσταση από μερικά νεότερα. Τι να πω, απλά ΕΛΕΟΣ! μερικοί έχουν αμάξι νέο ξηλωνουν καταλύτη και εγώ που είμαι καθόλα νόμιμος βγάζω ΤΕΛΕΙΑ κάρτα καυσαερίων, έχω νέο καταλύτη με ευρωπαικές προδιαγραφές και όμως εμένα με βγάζουν ότι ρυπαίνω επειδή έχω αμάξι του 97, έλα όμως που ο καταλύτης είναι του 2008 και πρέπει να πληρώνω πρόστιμο κάθε χρόνο στα τέλη κυκλοφορίας αφού δεν μπορούν να μου τα πάρουν από αλλού. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα! άμα είναι έτσι να τον ξηλώσω να πηγαίνει και το αμάξι καλύτερα! δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν αυτή την κατάσταση μέσω της κάρτας καυσαερίων που βγάζουμε κάθε χρόνο? αλλά εμείς είμαστε οι μ........ες να πληρώνουμε τα σπασμένα των άλλων!
|
01-11-09, 18:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
+10000000000!!!!!εσυ πολυ καλα τα λες αλλα.....παλι φουτσα θα φαμε κ θα με αναγκασουν να κανω κατι που το σκεφτομαι πολυ.....
|
01-11-09, 18:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σκέφτεσε αυτό που σκέφτομαι ? :Pppppp υπάρχουν 2 τρόποι να είναι σωστά τα πράγματα.
1ον) να μετράνε τα καυσαέρια πχ μέσω των καρτών καυσαερίων και να πληρώνουμε τέλη ανάλογα τους σωστούς ρύπους μας, πράγμα που είναι κάπως δύσκολο να γίνει και δεν το σκέφτηκε καν κανείς και
2ον) να γίνουμε όντως ρυπογόνοι δλδ να ξηλώσουμε καταλύτες, τουλάχιστον να μην έχουμε το ψυχολογικό ότι πάνε τσάμπα τα λεφτά μας, έτσι θα λέμε δεν έχουμε καταλύτες και πληρώνουμε πρόστιμο, χαλάλι.....
Απλά τα πράγματα λοιπόν, μήπως να κάνω και εγώ κάτι που δεν θέλω τελικά? :Pppp
Ανεβάζεις και λιγάκι τα μείγματα και πετάς και κανά φλογίδι να γουστάρεις! ειδικά όσοι έχουν το Bee*R REV limiter άλλη φάση πυροβόλα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-M6IT...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hlDvl...eature=related
|
|
ΕςΦΣ |
|
01-11-09, 18:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
ΕςΦΣ
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18186402 seconds (79,80% PHP - 20,20% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|