Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
απόψε πραγματοποιήσαμε ακόμα μια συνάντηση του παραρτήματος Πάτρας!!! μεγάλη προσέλευση και πάρα πολύ πλάκα!!!
guest star: stetas...το καμάρι του παραρτήματος Πάτρας που ηγείται και της προσπάθειας που γίνεται στην Κω
ο γρήγορος: Μπάμπης (mpresikos) από τον Πύργο με την Ts του!!!
o Ιταλός: Xaros (Γιώργος)
ο τέλειος: corollapatra junior (Ηλιας)!!!
η υπέροχη: Ζωή (πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί της)
ο βαζελος: Corollakas1.6 (Γιωργος)
επίσης ήταν ο Nikoς (sop), o Γιάννης (janakasgr), o Μπαμπης (harbov), o Αντρεας (corollapatra) και εγώ(βάλτε ότι χαρακτηρισμό θέλετε).
μιλήσαμε για πολλά και διάφορα και σύντομα θα έχουμε να κάνουμε και σχετικές ανακοινώσεις...
στο τέλος της συνάντησης είχαμε φωτογράφιση και φαντάζομαι ότι σύντομα θα δούμε και τα αποτελέσματα....
|
Ο χαρακτηρισμος σου ειναι "κομμαντο παντος καιρου"ΤΕΛΟΣ, αν και τα κανες λιγο μανταρα ........
Ο Μπαμπης ειναι ο γρηγορος Κορολλακιας, μην μου κλεβεις τ ονομα!!!!
Αντε να το δεχομουν Χαρος, οχι σκετο Ιταλος!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
εμεις δηλαδη γιατι να εχουμε και παρατσουκλια.....panathinaikos οχι βαζελος (μην γινει ban τα greeklish ειναι ανταξια της ιστοριας μας)
|
Πες τα ρε αγορι!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
εγώ περίμενα να παραπονεθούν αυτοί που δεν τους έδωσα παρατσούκλια.... τι να πω, δεν σας βρίσκω πουθενά!!!
το panathinaikos δεν είναι greeklish, είναι ελληνικά σε γραφή για να τα καταλαβαίνουν και οι ξένοι!!!!
|
Δικαιολογιες!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
|
χαχαχαχχαχαχα
Σωστος ο Γιαννης.........Μπαμπη για αλλη μια φορα ξηγηθηκες σπαθι και φαγες εσυ τα χλμ!!!!
Γαιδουρια μας αν η επομενη συναντηση δεν γινει κατω σε σενα!!!!
Ακουει οποιος πρεπει ν ακουσει?????