Άντε ρε Βασίλη, με το καλό να κάνεις την πτυχιακή και να πάρεις το πτυχίο σου. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι έπεσες στην περίπτωση, γιατί εδώ και ένα χρόνο περίπου πέρα από τις σπουδές μου και τα ιδιαίτερα, ασχολούμαι με το να γράφω πτυχιακές για σπουδαστές του ΤΕΙ ηλεκτρολογίας Πατρών.
Σε αρκετές περιπτώσεις έρχονται και μου ζητάνε να τους βρω - προτείνω εγώ το θέμα, όλο και κάτι θα βρούμε που να σου αρέσει. άσε που μπορεί να βρεθεί κάτι που να έχω γράψει ήδη, γεγονός που θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο και χρόνο!!!
σχετικά με αυτοκίνητο προτείνω να κάνεις κάτι σχετικά με κελιά καυσίμου (Fuel Cells). θα μιλήσουμε για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τα κελιά καυσίμου και μπορούμε να βάλουμε ένα κεφάλαιο σχετικό με τα συστήματα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (γνωστά και ως KERS από την Formula 1).
βέβαια υπάρχουν και άλλα θέματα, περισσότερα ή λιγότερο δελεαστικά. πχ έχω μια έτοιμη πτυχιακή για γειώσεις (αλλά είναι τετριμμένο θέμα και παίζει να μην το δεχτούν).
τέλος είναι πολύ την "μόδας" οι πτυχιακές σχετικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, αυτόνομη παραγωγή - υβριδικά συστήματα παραγωγής, προβλήματα διασύνδεσης ΑΠΕ στο δίκτυο κτλ κτλ κτλ
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|