Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
03-10-09, 17:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κουφά πραγματα!!!! πάλι το ρελαντί είναι στις 800rpm ΧΩΡΙΣ να έχει γυρισει η βίδα καθόλου όμως!!! και αυτό με το κρύο πχ το πρωί. Αν έχει ήλιο και ζέστα όπως σήμερα και χτες παταγε αλλες φορές στις 1000 και άλλες στις 800-900. Δλδ δεν είναι σταθερό στις 1000 όπως το εχω ρυθμισει. Μηπως και φταίει η βαλβίδα ρελαντί? αλλά δεν έχω αρυθμίες!
|
05-10-09, 12:14
|
Νεότατος
|
|
|
|
Σου φαινονται κουφα γιατι δεν εχεισ ξαναδει παρομοια περιπτωση να διορθωνει ο εγκεφαλοσ απο μονοσ του τουλαχιστον σε 2 ατμοσφαιρικεσ εκδοσεισ του 4ΕFE
|
06-10-09, 17:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
το μοτερ δεν πρόλαβε να μείνει για πολύ επάνω στην corolla για να δω τι κάνει και δεν είχα και voltometro στο αμάξι επάνω για να βλέπω τάση (από εκεί το καταλαβαίνω κυρίως το πρόβλημα) οπότε δεν με απασχολούσε. Στο starlet και εκεί δεν είχα δει κάτι στο 2Ε-Ε.
|
07-03-10, 12:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για την ιστορία τελικά μετά από αλλαγή του oring στην βίδα ρύθμισης του ρελαντί είναι πλέον σταθερό στις 800rpm (με ζεστό κινητήρα) ανεβάζει σωστά όταν βάλω μπρος το a/c και για την τάση της μπαταρίας έφταιγε ότι είχα ξέσφιχτη μια βίδα του δυναμό την κάτω που έχει και κόντρα παξιμάδι και μου χαλάρωνε ο ιμάντας!!! τα έσφιξα όλα σωστά και τέρμα τα προβλήματα τάσης και σταμάτησε με τις υγρασίες και ο ιμάντας να ουρλιάζει! είναι και νέος τον έχω αλλάξει. Αυτάαααα.....
|
|
Aπαντηση |
|
09-03-10, 14:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Φιλε Νικηφορε ειναι πολυ λογικο να πεφτει η ταση οταν ο κινητηρας βρισκεται στο ρελαντι. Μολις αρχιζουν και ανεβαινουν οι στροφες ανεβαινει και η ταση του δυναμο, και συνηθως FULL φορτιο παρατηρειται 1500-2000 οπου και κοβει ο αυτοματος.
Επισης φλατζοκολλα στο λαιμο της πεταλουδας ΜΗΝ βαλεις.
Αλλαξε την η αν ειναι ψιλοκαλη ασε την ιδια. Επισης κατα 99%(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος) το ρελαντι αυτων των κινητηρων δεν ρυθμιζεται! Αυτο που σου συνεβει εσενα οταν πειραζες τη βιδα και παρεμενε το ρελαντι, ηταν οι πιθανες διορθωσεις του εγκεφαλου! Οταν παρουσιαζονται προβληματα ρελαντι συνηθως βγαζουμε τη πεταλουδα και κανουμε ενα καλο καθαρισμα σ αυτην αλλα και σε ολους τους παρεμφερεις αισθητηρες(maf, ποτενσιομετρο κτλ). Ριξε και μια ματια στους αισθητηρες σου,σωληνακια υποπιεσης και τετοια...
|
09-03-10, 19:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
keichi thanks αλλά δεν κατάλαβες μάλλον, βασικά εννοώ ότι τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα! άλλαξα το λαστιχάκι στην βίδα και δεν βιδώνει μόνη της!!! όπως έκανε πριν! όσο για την χαμηλη τάση του δυναμό (αυτός ήταν ο λόγος που ανεβαζα το ρελαντί στις 1000rpm) έφταιγε η βίδα του δυναμό στο κάτω μέρος του. Τώρα δουλεύω 800rpm το ρελαντί ειναι εντελώς σταθερό δεν πεφτει, η βίδα δεν βιδώνει μόνη της, το λουρί του δυναμό δεν ουρλιάζει και έχω σωστή ταση μπαταρίας! ))
|
08-09-10, 13:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σε ένα άλλο θέμα κάπου λένε ότι όταν ανάβουμε πχ φώτα στο αμάξι ανεβαίνει λιγάκι το ρελαντί για να πάρει το έξτρα φορτίο, εμένα εκτός του A/C που έχει ειδική βαλβίδα ρελαντί και το ανεβάζει αρκετά, με τα φωτα μένει ίδιο και μερικές φορές μου ζορίζει το δυναμό δλδ αν είχα στο βολτόμετρο 13volts μπορει να πάει λιγάκι κάτω από το 12. Και το ρελαντί ίσως και να πάει λιγάκι παρακάτω. Αυτό το θέμα από τι γίνεται? ο αυτόματος μπαταρίας έχει σχέση? και που είναι ακριβώς και πως είναι? αυτό δεν το ξέρω. Μήπως και έχει χαλάσει ο αυτόματος και δεν ανεβάζει ρελαντί όταν ανάβω φωτα κτλ?
|
08-09-10, 16:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αυτο που λες γινεται μονο στα καινουρια αμαξια, πχ στις Ε12 που εχουν "ενεργο" ρελαντι.
|
08-09-10, 17:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ποιό δλδ? το να ανεβάζει λίγο ρελαντί όταν ανάβουμε φώτα εννοείς?
|
08-09-10, 17:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι. Οταν αναβεις φωτα ή το A/C...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16413808 seconds (80,88% PHP - 19,12% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|