Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
φιλε toyotomania αν συνεχησουμε ετσι δεν θα πλειξει το κλαμπ απο μαστιγα αλλα θα ειμαστε αντιπαλοι και ο μονος λογος που θα μπενουμε στο κλαμπ θα ειναι για να ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ και να ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ο ενας τον αλλον οπως κανεις εσυ τωρα. εγω αυτο εχω και γι αυτο μηλαω αν δεν πιστευεις καλυτερα να μασας γιατι αν ηταν αλλος ποιο οξιθημος στην θεση μου δεν θα υπολογιζε το κλαμπ και θα τα εχωνε κανονικα! δεν θελω να δωσω κακη εντυπωση στο κλαμπ δεν ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι γιατι συμπαθω το κλαμπ οχι ομως και ολους τους χρηστες
|
Καλε μου φιλε Πανο.Εγω δεν θελω να εισαι οξυθυμος, αλλα να αποδεικνυεις αυτα που λες.Οταν ισχυριζεσαι οτι ο ελεφαντας πεταει, πρεπει να μας παρουσιασεις ελεφαντα με φτερα.Διαφορετικα, θα μπουμε ολοι σε ενα παιχνιδι εντυπωσιασμου και θα δηλωνει ο καθε ενας οτι θελει και μονο καλο δεν θα κανει στην παρεα μας.Ειμαστε εδω για να κανουμε ανταλαγη αποψεων και πληροφοριων και να βοηθαμε αλληλους.Τελος μπορει καποιος να θελει να χτισει ενα μοτερ σαν το δικο σου.Μπορεις να τον βοηθησεις;