Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
25-09-09, 13:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η dyno της trd εδειξε αυτα που υποσχεθηκαν 240hp και 30,4κιλα ροπης και η δευτερη που εγινε ελλαδα σε dyno day με ιβιζα κουπρα και φρ. εκει ειχαμε μια μικρη αποκλιση απο την πρωτη dyno 243hp και 30,5κιλα ροπης scanneraki δεν εχω αν μπορεσω και βρω ακρη με το laptop μου θα στειλω φοτο τις dyno μου δεν εχω ψαξει να βρω ομως πως ανοιγουν bluetooth γιατι ειναι καινουριος. δεν ειναι οτι δεν θελω να βοηθησω απλα επειδη απο τα 100 ανοιγματα εχω κανει και με το 20v μου και με το προην ραλλακι μου απο κανεναν δεν ακουγα αληθειες και κραταγα μια πισηνη. γνωριζω ομως πως κατι τετοιο δεν γινεται στο κλαμπ αλλα και παλι κραταω πισηνη εδω ακους ψεματα απο αδερφια για τα αυτοκινητα τους οταν σε πατανε δηλωνουν παραπανω και οταν τουσ πατας δηλωνουν λιγοτερα
|
|
|
|
25-09-09, 13:26
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ενα ειναι σιγουρο...αντιστοιχο μοτερ με του Πανου δεν υπαρχει στην Ελλαδα πιστευω και ειναι και δυσκολο να υπαρξει λογω του κοστους (αληθεια ποσο σου πηγε ολη η μετατροπη)και ειδικα οταν για τις 111 υπαρχουν τοσες λυσεις και μοτερακια που περιμενουν σε καποιες μαντρες...Το να μην θελει να αποκαλυψει τι ακριβως εχει κανει ειναι απολυτως θεμιτο και πρεπει να το σεβαστουμε ολοι ειτε συμφωνουμε ειτε οχι με αυτο,στην τελικη δεν πιστευω οτι εχει καποιος τοση ορεξη να καθεται να γεμιζει τα φορουμ με φουμαρα και να το τραβαει τοσο θα ηταν τουλαχιστον αφελης αν το εκανε αυτο και θα κοροιδευε τον ευατο του και κανεναν αλλο...
Πανο μπορεις τουλαχιστον να βοηθησεις οσους ενδιαφερονται για αντιστοιχη βελτιωση στο συγκεκριμενο μοτερ,αν οχι να αποκαλυψεις τελειως την δικια σου βελτιωση,μιας και το εχεις φτασει το μοτερακι,οπως λες,σε αφανταστα ατμοσφαιρικα νουμερα ιπποδυναμης αλλα κυρίως ροπής(30+ κιλα βγαζει το 6πεταλουδο μοτερ της Μ3 με 3000+ κυβικα να καταλαβεις...)!!!Τουλαχιστον τη βοηθεια πιστευω δεν θα την αρνηθεις σε οσους στη ζητησουν καθως αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ οπως ειπαν μερικα παιδια...
25-09-09, 14:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
25-09-09, 14:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
|
Aυτα ειναι τα ασχημα...
|
25-09-09, 16:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω παντος φοβαμαι αλλα.Οτι το forum θα αρχισει να αρρωσταινει απο την μαστιγα, που εχει πληξει και αλλα site αυτοκινητου.
Φοβαμαι οτι ο φιλος μας μαλλον δεν εχει καθολου αυτοκινητο και βελτιωνει το ποδηλατο του, η εαν εχει ονειρευεται πως να το φτιαξει.Νομιζω, οτι μας δουλευει ψιλο γαζη ολους και μερικοι τσιμπανε κιολας.
|
|
25-09-09, 16:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα εχω μια απορια, η οποια μου γεννηθηκε τωρα το πρωι που ειδα το γκαραζ του Πανου: ρε φιλε πισω τι φρενα εχεις? Σαν ταμπουρα μου κανουν. Οπως βλεπεις εχουν βγει πολλες αποριες σχετικα με το αυτοκινητο σου, και θα σου συνιστουσα να μας διαφωτισεις. Εγω προσωπικα δεν εχω λογο να μην πιστεψω αυτα που γραφεις. Στο κατω κατω, στην περιπτωση που -ας μου επιτραπει ο ορος- πουλας φυκια για μεταξωτες κορδελες, το προβλημα ειναι καθαρα δικο σου. Επισης, δεν ξερω κατα ποσο ευσταθει αυτο που λεει ο φιλος Ηρακλης, ξερω ομως οτι σκοπος των forums ειναι η ανταλλαγη αποψεων. ΑΝ οντως ειναι αληθεια τα οσα λες, εχεις κατι μοναδικο ή εστω σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα και κατ εμε ειναι κουτο να μη θες να το μοιραστεις μαζι μας. Φοβασαι μη σου παρει κανεις την αποκλειστικοτητα? Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν στα "χωνω" και οτι δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα λεω τι θεωρω σωστο.
|
25-09-09, 18:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
φιλε μου jl αυτες τις φοτο τις εχω βαλει απο τοτε που εγινα μελος του κλαμπ και ειχα το 1,4 87 αλογα και μετα προσθεσα και τις αλλες που το εκανα πρωτο σταδιο 20v κοιτας παλιες φοτο δεν εχω βαλει αλλες φοτο
φιλε toyotomania αν συνεχησουμε ετσι δεν θα πλειξει το κλαμπ απο μαστιγα αλλα θα ειμαστε αντιπαλοι και ο μονος λογος που θα μπενουμε στο κλαμπ θα ειναι για να ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ και να ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ο ενας τον αλλον οπως κανεις εσυ τωρα. εγω αυτο εχω και γι αυτο μηλαω αν δεν πιστευεις καλυτερα να μασας γιατι αν ηταν αλλος ποιο οξιθημος στην θεση μου δεν θα υπολογιζε το κλαμπ και θα τα εχωνε κανονικα! δεν θελω να δωσω κακη εντυπωση στο κλαμπ δεν ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι γιατι συμπαθω το κλαμπ οχι ομως και ολους τους χρηστες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 25-09-09 στις 18:44.
Αιτία: Συγχώνευση posts
|
|
|
|
25-09-09, 20:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
H αλήθεια είναι toyota mania ότι όταν μπαίνει το θέμα κόντρες τότε γίνεται χαμός.Οντως το καλό σε αυτό το forum είναι ή ήταν ότι δεν υπήρχε αυτή η φαγωμάρα..αλλά από ότι βλέπω...Εγώ είχα πει να μην ξαναγράψω σε αυτό το θέμα απο την τελευταία φορά που έγραψα για κόντρα μου με ένα ibiza και πετάχτηκαν ένα σωρό μηχανικοί και κοντράκιδες να μου πουν ότι το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο και μετά να λένε με απόλυτη σιγουριά ότι η Ε12 περνάει την Ε11 και έφαγα κίτρινη κάρτα επειδή είπα με αρκετα διακριτικό τρόπο να το δούμε και στην πράξη.Δηλαδή η κίτρινη κάρτα βγήκε στην λογική και όχι στην βλακεία(κατανοώ και σέβομαι τους κανόνες του forum).....Οπως είπα και πρίν σε αυτόν τον χώρο τα πάντα παίρνουν τις απαντήσεις τους και ο σωστός δικαιώνεται και ο βλάκας γίνεται ρεζίλι,είναι απλό.Εγώ κάνω κόντρες γιατί μου αρέσει(δεν λέω ότι είναι σωστό,και δεν έχω και κάνα δυνατό αυτοκίνητο)απλά από την στιγμή που υπάρχει αυτό το θέμα είπα να γράφω τα αποτελέσματά τους(απλή αναφορά).Τώρα αν ο καθένας κάθεται και λέει τα δικά του,τι να πώ,ας κάτσει πίσω από την οθόνη του και ας γράφει ο,τι θέλει.Εγώ πάντως δεν ξαναγράφω για κόντρα μου εδώ μέσα,αφού δεν υπάρχει λογική σε αυτό το θέμα...Τώρα για το αν ο Πάνος λέει ψέματα,θα φανεί,στο χέρι του είναι να το αποδείξει,εγώ πάντως τον πιστεύω,γιατί όχι,σε αυτόν τον χώρο έχω δει πολλά πραγματα και για αυτο συνεχίζω να ασχολόυμαι με αυτόν.Αυτά από εμένα
|
25-09-09, 20:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ΤΑΡΖΑΝ απλα για να ξεκαθαρίσω το θέμα, την καρτα δεν την εφαγες γιατι εγραψες για καποια κοντρα που εκανες. Αλλα γιατι ζητησες, διακριτικά ή όχι, να κανονήσεις κοντρα μεσα απο το σάιτ.
Απο εκει και πέρα, θελω να πιστευω πως ο λογος που δεν θελεις να ξαναγραψεις στο συγκεκριμενο θέμα δεν ειναι η καρτα που εφαγες αλλα το ότι αμφισβητήθηκαν τα λεγομενα σου απο καποιους.
|
25-09-09, 20:43
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
ΤΑΡΖΑΝ απλα για να ξεκαθαρίσω το θέμα, την καρτα δεν την εφαγες γιατι εγραψες για καποια κοντρα που εκανες. Αλλα γιατι ζητησες, διακριτικά ή όχι, να κανονήσεις κοντρα μεσα απο το σάιτ.
Απο εκει και πέρα, θελω να πιστευω πως ο λογος που δεν θελεις να ξαναγραψεις στο συγκεκριμενο θέμα δεν ειναι η καρτα που εφαγες αλλα το ότι αμφισβητήθηκαν τα λεγομενα σου απο καποιους.
|
Ακριβώς!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19732189 seconds (73,87% PHP - 26,13% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|