Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
24-09-09, 02:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι ασυρματα. Αυτο συνδεεται με την καρτα τοπικου δικτυου του σταθερου υπολογιστη, και με την γραμμη του τηλεφωνου. Μηπως αυτο απο μονο του οριζει οτι το ασυρματο θα δουλευει μονο αν ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης της κοπελας μου, ή αυτο δεν εχει καμια σχεση? (δεν ειμαι σχετικος με τα ασυρματα γι αυτο ρωταω)
|
24-09-09, 02:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
|
|
Είναι και ασύρματο. Πρώτα θα το συνδέσεις με ethernet καλώδιο και θα κάνεις ένα setup για να συνδεθείς κανονικά και μετά θα κάνεις μια ρύθμιση για το ασύρματο. Δε χρειάζεται να είναι ανοιχτός ο σταθερός υπολογιστής για να έχεις ασύρματο αρκεί να είναι μόνο το router ανοιχτό.
|
24-09-09, 02:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ειναι ηδη συνδεδεμενο και δουλευει το ρουτερ. Το ερωτημα μου ομως ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να μην εχει ελευθερη προσβαση ο αδερφος της, γιατι οπως προειπα πιο πολυ θα ασχολειται με το Ιντερνετ παρα με τα μαθηματα του.
|
24-09-09, 02:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
Τότε θα κλειδώσεις το ασύρματο. Θα βάλεις κωδικό όταν πάει κάποιος να συνδέεται.
|
24-09-09, 03:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασικα κι εγω ασυρματα μπαινω, και οταν παω να συνδεθω μου λεει το ονομα του δικτυου και απο κατω λεει "Δικτυο με δυνατοτητα ασφαλειας". Στη δικη μου περιπτωση εβαλα τον κωδικο οταν ηταν να συνδεθω πρωτη φορα και μετα εσωσα το δικτυο και μπαινω χωρις να χρειαζεται να ξαναβαλω τον κωδικο. Κατι τετοιο εννοεις?
|
24-09-09, 13:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
Ναι. Αλλά δε θα το βάλεις να μπαίνει αυτόματα όποτε συνδέεσαι. Όποτε θα πατάς σύνδεση θα βάζεις και το κωδικό.
|
06-10-09, 02:02
|
|
|
|
|
ξερετε κανενα προγραμματακι για να κατεβαζω τραγουδια? ειχα μια παλια εκδοση bearshare αλλα τα επαιξε κ η καινουρια ειναι μουφα!
το Limewire δεν θελω να το βλεπω..
απο το youtube δεν εχει καλη ποιοτητα..
στο ellinadiko δεν τα εχει ολα αλλα ειναι κ κουραστικο..
οποτε τι αλλο εχουμε?
|
22-10-09, 03:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εδω και λιο καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα ασυρματο πληκτρολογιο, αλλα προ ολιγου επεσα πανω σε ατο το δημοσιευμα. Ισχυει κατι τετοιο?
http://www.kazam.gr/online/node/132368
|
22-10-09, 03:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
|
lol
ο κίνδυνος που αναφέρεται στο φτωχά γραμμένο άρθρο υπάρχει, αλλά υπάρχει κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, όπου πχ σε ένα γραφείο οι υπολογιστές είναι κοντά μεταξύ τους.
Στο σπίτι σου δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν εμβέλεια μέχρι τα 10 μέτρα (αναλόγως την τεχνολογία στην οποία βασίζονται), άρα ο επίδοξος "χάκερ" θα πρέπει να έχει στήσει "κοριό" μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεσαι για να πιάνει τα ραδιοκύματα...
Σχετικό άρθρο: http://www.cw.com.hk/content/alarm-s...yboard-sniffer
|
22-10-09, 03:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Καλα δεν ψαχνω και με 10 μετρα εμβελεια. Απλα το γραφειο του υπολογιστη μου εχει ροδακια και καθε βραδυ το γυρναω προς το κρεβατι, και το ενσυρματο σετ που εχω δεν βολευει με την καμια. Και καμια φορα βαζω το pc στην τηλεοραση του δωματιου σαν media center οπου και παλι τα ενσυρματα ειναι μπελας. Εχω βρει ενα που δειχνει καλο και ειναι σχετικα slim line (μην χαλαει και τον κοσμο οταν γραφω). Τι λετε κι εσεις??
http://www.multirama.gr/products/pro...4&catid=030200
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17189097 seconds (79,89% PHP - 20,11% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|