Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-09-09, 17:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μήπως φοράς Beams 2λιτρο?
|
το beams το μοτερ σε ποιο αυτοκινητο εχει φορεθει και ποσα αλογα βγαζει;συγγνωμη που χαλαω το topic...
|
23-09-09, 17:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πανο το 20ν της trd που βγαζει τα 250 δεν ειναι μαμα.εχει πεσει πολύ μελέτη επάνω του και έχουν γίνει αρκετές επεμβάσεις.αν ψαξεις στο forum θα δεις μαυρη G6R με ασημοκαπακο (ετσι ξεκινησε δηλαδή και αλλαχτηκαν πολλά στη συνέχεια) η οποια ήταν διπλα στο τετρακινητο τερατακι της fensport.(και για να μην παρεξηγηθω οταν λέω διπλα στην φωτογραφια εννοώ)
|
23-09-09, 17:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το beams είναι το 3s-ge 2λιτρο ατμοσφαιρικο που αναλογα την γενιά έβγαζε 200-225 άλογα... Το φορουσαν αν θυμαμαι καλα καποιες celica και καποια caldina.
Πανω σε αυτό βασιζεται και το 3s-gte. (2λιτρο turbo).
|
23-09-09, 17:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ειναι γνωστος και ως 3s-ge. 2λιτρος με 200μπλουμ αλογα ατμοσφαιρα. Τον ειχε φορεσει νομιζω και η στρογγυλοφαναρη Celica του 96 μοντελο, η τελευταια Celica που εβγαινε GT4. Αλλα εδω Ελλαδα, αντε βρες το αυτο το μοτερ. Ουτε που μπορω να φανταστω τι θα κανει αυτο το μοτερ στην καροτσα της 101 ή της 111.
edit: αυτο το πραγμα που χω ωρες ωρες με τον Μιχαλη ειναι απιστευτο. Βρε συ παλι με προλαβες??
|
23-09-09, 18:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
Επειδη ηθελα να φτιαξω το μοτερ μου οσο παει ατμοσφαιρα αλλα να παραμεινω σε 4age οταν ειχα μηλησει με καποιον απο την trd (ευτυχως ηξερε λιγα ελληνικα) μου ειπε πως για να βγαλουν απο 16αρι μοτερ 250 αλογα ειναι δυσκολο και θα χρειαστουν περισσοτερο χρονο για να το φτασουν σε τετοιους αριθμους απο το να το κανουν 7age και οτι με 7age θα εχω ποιο υσηχο το κεφαλι μου. στο επομενο ταξιδι που θα κανω (ναυτικος) μολις γυρισω αθηνα θα το ξηλωσω θα το στειλω παλι εξω για τουρμπισμα και εχουμε κανει διαλογο για 650 αλογα και 640 τροχο οσπου να το κανω αυτο θα το κυκλοφορο με το 1.4 87 αλογα γιατι θα θελησει περιπου μηνα να γινει αυτη η βελτιωση και να γυρισει ελλαδα..... βλεπουμε....
|
24-09-09, 01:40
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσ/νικη
|
|
χωρις να θελω να θιξω κανενα και δεν τραβαω και κανενα κομπλεξ μου ειναι δυσκολο εως απιθανο σεναριο ενα αμαξι 2000 cc με 240 αλογα να ειναι πισω απο ενα αμαξι 1600 με τα ιδια αλογα αν ειναι ιδια φιλε πανο τα τουοτα αναμφιβολα ειναι καλα αυτοκινητα αλλα νομιζω τα παραλες η πρεπει να στροφαρεις 11000 η να εισαι turbo για τα αλογα που ανακοινωνεις αλλα και παλι σου λεω ο αλλος εχει κυβικα.τα αλογα απο μονα τους δεν κανουν τη διαφορα.μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι και εγω το ζαχαρωνω το blacktop για το αμαξι μου.
|
24-09-09, 01:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε Νικο αν προσεξες τι γραφει ο Πανος, δεν ειναι 166αρης. Εχει κανει παντρεμα με μπλοκ 7a-fe (1800) με κομπλε κεφαλη απο 20ν blacktop (που σιγουρα δεν ειναι μονο αυτα, απλα οπως και να χει δεν ειναι το γνωστο 1600 20ν). Οποτε μιλαμε για ενα συνδυασμο αρκετα εκρηκτικο. Επειτα, αν το σκεφτεις δεν ειναι ακυρα αυτα που γραφει, οπως και δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα γραφομενα. Μπορει το αλλο να ειναι 2λιτρο turbo με 240 αλογα, αλλα ΜΑΜΑ 240, που σημαινει οτι δεν τα βγαζει με μπαμ οπως το μοτερ του Πανου. Κι ενας αλλος βασικος λογος ειναι το βαρος του καθε αυτοκινητου. Αν το βαρος της Ε11 ειναι ιδιο με αυτο της 101 (που εχω εγω) δεν ξεπερνα τα 1200 κιλα. Το αλλο αν ζυγιζει 1500 θα ναι ευτυχημα.
|
24-09-09, 10:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Η προταση μου ισχυει παντως.Tι φοβασαι
Παντως πληροριακα ο 7A εχει πιο μακρια διαδρομη και ολοι μειωνουν στροφες, γιατι θα μπουν σε τροχια οι μπιελες.Οσο αφορα τωρα για το μοτερ τις TRD που στροφαρουν 10.000 εχουν διαρκεια ζωης, οσο το πεταγμα μιας πεταλουδας.
24-09-09, 13:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
εχθες πετυχα mazda 3 mps και ειχα και 4 ατομα μεσα στ'αμαξι ανοιξαμε στη αττικη αιγαλεου πριν το στρογγυλο ανοιξαμε 2 φορες μια φορα απο 140kmh 4ες μεχρι τα 190 και ειμουν ενα μπροστα...... και το δευτερο πατημα απο 180 με 4ες παλι μεχρι τα 210 που μπηκε ο κοφτης μου 5ες ειμουν αρκετα μπροστα. στα πολλα χλμ δεν μπορω να καταλαβω δεν πηγαινε τοσο καλα αφου ειμουν 1,5 αυτοκινητο μπροστα και ειχα και 4 ατομα
|
24-09-09, 14:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε συ Πανο... πρεπει να εχεις πολυ θηρίο μοτερ... Για να τρως και τουρμπατα με 2.3 λιτρα σε ρεπριζ(!) και να εισαι και τιγκα φορτωμενος με 4 ατομα... σημαινει πως δεν μασας πουθενα, παροτι ατμοσφαιρα.
Τι ροπη βγαζεις? Ξερεις?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19140601 seconds (72,81% PHP - 27,19% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|