Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-09-09, 17:23
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis Εμφάνιση μηνυμάτων
τι μοτερ εχεις και εισαι πισω απο το opc 3 κενα ?
1.6 vvt-i turbo

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στα ποσα παιζεις αντρεα?το ανοιγμα ρολλ η σταση?
Γύρω στα 170 το υπολογίζω και με αυτά που είδα χθες.Ανοίξαμε από ρολ 2ες και 60 χλμ...Το συγκεκριμένο Corsa είναι πολύ καλό.Δουλεύει 1.1 bar νομίζω..Στο πάτα φεύγει πολύ δυνατά...γενικά μου άρεσε πάρα πολύ το Corsaki...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 22-09-09 στις 17:25. Αιτία: merrrrgeeee
Παλιά 22-09-09, 21:25
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
1.6 vvt-i turbo

Γύρω στα 170 το υπολογίζω και με αυτά που είδα χθες.Ανοίξαμε από ρολ 2ες και 60 χλμ...Το συγκεκριμένο Corsa είναι πολύ καλό.Δουλεύει 1.1 bar νομίζω..Στο πάτα φεύγει πολύ δυνατά...γενικά μου άρεσε πάρα πολύ το Corsaki...
Πολυ καλος τοτε!Αρα με μαμα corsa opc θα εχει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον(και το μαμα παντως ανεβαζει για καποια δευτερολεπτα πανω απο 1 bar λογω overboost ).Οποτε μπορεσεις μια δυναμομετριση θα ναι οτι πρεπει να δεις και τις καμπυλες σου...

すべてはバランスについてです
Παλιά 22-09-09, 22:17
Το avatar του χρήστη NIKOS.99
NIKOS.99 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 20v
Περιοχή: Στο χαος...
Δύναμη Σεβασμού: 243
NIKOS.99 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε PANO111 οχι το CUPRA ειναι εδω στην καβαλα δεν ξερω αν για καπιους ειναι απιστεφτω για τα 300 που δηλωνε αλλα το αμαξι παει πολυ καλα,επισης να τονισω οτι εγω ειμουν με το caldina και οχι με το 20v...
χ8ες εμα8α οτι ανοιξε με astra opc φ.π.ε και ηταν μπροστα πρπ 3car και με sirroco το παλιο με 4πεταλουδο slick λαστηχα απο σταση και πηγαινανε μαζι...
ΑΥΤΑ!!!
Παλιά 23-09-09, 16:37
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ φιλε ΤΟΥΤΟΜΑΝΙΑ πιστεψε οτι θες πες πως ειμαι 87 αλογα δεν με νοιαζει. χωρις να ξερει πεταγετε ο καθε ενας και λεει...............!!!!!!!!!!!! εχεις δει κατι και εβγαλες το συμπερασμα αυτο;;;;;;;;;;; δεν σχολιαζω τιποτε αλλο εγω ειμαι της αποψης αμα δεν ξερεις δεν μιλας. εγω που ξερω για το αυτοκινητο μου τι εχει επανω μιλαω και το υποστηριζω τωρα οποιος δεν πιστεψει ας λεει πως εχω κανει θαυμα και εγω μπλοκ απο 4-εφε με πιστονομπιελα απο 7age στροφαλο απο 4εφε σασμαν απο yugo zastava. ακου να δεις το αυτοκινητο δεν το εφτιαξα για κανεναν και θα ντρεπομουν στην θεση σου να προκαλουσα ατομο του club εγω μονο ακουω και ποτε δεν εχω σχολιασει αρνητικα ουτε εχω διαψευσει κατι που δεν εχω δει απλα το πιστευω και χαιρομαι αλλα με μια μικρη επιφηλαξη
Εγω θα παιζω τον ρολλο του πιο κακου moderator αν θες.Η αν θες, ειμαι απιστος Θωμας.Αλλα επειδη ειμαι καποιας ηλικιας και ξερω 2 πραγματα, δεν θελω το forum να καταντηση παιδικη χαρα και να γραφει εδω μεσα τις φαντασιωσεις του ο καθενας.Θα πρεπει να αποδεικνυει ο καθενας αυτα που λεει, διαφορετικα δηλωστε οτι θελετε και περαστε ακομα και το διαστημοπλοιο Εντερπραιζ.Τελος να μην νομιζουν μερικοι οτι μασαμε κουτοχορτο.Εγω σου εκανα μια προταση.Εαν θες την αποδεχεσαι και μακαρι το μοτερ να βγαζει 300 αλογα.

Υ.Γ Εαν ησουν εχθες στο δυναμομετρο και εβλεπες τι αυτοκινητα δυνοπαθουσαν πανω του για να βγαλουν 280-300 αλογα
MAZDA 3 MPS 2.3 με 1.2bar
FORD FOCUS RS με 1.7bar
NISSAN 300ZX 3.0 V6 με 0.7bar
να δουμε τι θα ελεγες και εσυ εβγαλες 240 απο 16αρι ατμοσφαιρα.
Παλιά 23-09-09, 17:02
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε toyotomania ποιος σου ειπε πως ειμαι 16αρης ειδες που εισαι απιστος θωμας χωρις να ξερεις βγαζεις συμπερασματα και οσο για τα αλλογα που βγαζω οχι μονο το δυναμομετρο συμφωνει με τις τιμες αυτες αλλα και επειδη ειναι το μοτερ ολλο trd συμφωνει και η trd οτι ειναι τοσα αλογα. οι trd βγαζει τις τιμες hp σε καθε βελτιωση της τωρα εσυ διεψευσε την trd οτι δεν ξερουν την δουλεια τους και οτι με αυτα που φοραω να τους πεις οτι δεν βγαζω 240 αλλα 180hp σε εκεινους θα περασει η γνωμη σου;;;
Παλιά 23-09-09, 17:08
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παιδιά ηρεμήστε. Προφανως εχει γίνει παρανόηση!

Πάνο, επειδη στην υπογραφή σου πάνω δεξια αναφέρεις 4AGE BLACKTOP όλοι μας υποθέσαμε πως εχεις το μαυροκαπακο 20v 1600cc.

Αν θέλεις πες μας τι ακριβως φοράς για να λυθεί η παρανόηση.
Παλιά 23-09-09, 17:08
Μέλος

εγω ξερω και τι κανω στον δρομο δεν πιστευω μονο το δυναμομετρο οταν ανοιγω με mazda 6 mps και ειναι αρκετα πισω οταν ανοιγω με civic type-r και ειμαι αρκετα μπροστα οταν με 170αρια ραλλυ ειμαι μπροστα και με δισκο που πατιναρει... ε εχω βγαλει και το δικο μου συμπερασμα δεν εχω λογο να πω ψεματα δεν εχω μαγαζι για να διαφημηστω η δεν ειμαι σε διοργανωση για να προκαλεσω ειμαι ενας που λατρευει τα toyota και το αμαξι το φταιχνω για παρτι μου και μονο για κανεναν αλλο
Παλιά 23-09-09, 17:12
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μήπως φοράς Beams 2λιτρο?
Παλιά 23-09-09, 17:14
Μέλος

φοραω και καποια πραγματα απο 7age και ολλη η μετατροπη εχει γινει εξωτερικο απο την trd πριν μονταρω το μοτερ στην καροτσα ολο ειναι ατμοσφαιρα και προς το παρον εχω κοψει τις στροφες απο τον αγραφο και τις εχω κατεβασει περιπου 8900 γιατι δεν εχω καθολου 4φτερο περιμενο να ερθει αλλος δισκος με 4φτερα καλυτερος ποιοτηκα γιατι αυτος που εχω καταστρεφεται πολυ ευκολα

εδω η trd φτανει τα μαυροκαπακα ατμοσφαιρα με το ιδιο μπλοκ 250 αλογα
και στροφαρουν 11000 στροφες που το παραξενο δηλαδη οι γαλοι τι παραπανω ξερουν και ειχα φτασει το ραλλακι μου απο 120hp στα 170hp μονοπεταλουδο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 24-09-09 στις 14:09. Αιτία: Συγχώνευση posts
Παλιά 23-09-09, 17:23
madvinegar Offline:
Administrator

Άρα εχεις μπλοκ, στροφαλοφόρο και μπιέλες απο 7afe και έμβολα και κεφαλή απο 4age? Και φυσικά ο κυβισμός έχει ανεβει στα 1.800cc. Σωστά?

Πάντως Πάνο, δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεσαι. Απλα οπως σου είπα, ολοι υποθεσαμε πως ειχες μαυροκάπακο απο το οποίο ειναι πιστευω αρκετά δυσκολο να βγαλεις 240 άλογα. Σου εγραψα πως δεν ηθελα να σε αμφισβητήσω. Ειδικα τωρα που δοθηκανε και οι απαραιτητες διευκρινησεις, θελω να πιστευω πως δεν θα πρεπει να δοθεί συνέχεια στο θεμα.

Να χαίρεσαι το ατμοσφαιρικο διαμάντι σου!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19124794 seconds (73,09% PHP - 26,91% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com