Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
εσυ φιλε ΤΟΥΤΟΜΑΝΙΑ πιστεψε οτι θες πες πως ειμαι 87 αλογα δεν με νοιαζει. χωρις να ξερει πεταγετε ο καθε ενας και λεει...............!!!!!!!!!!!! εχεις δει κατι και εβγαλες το συμπερασμα αυτο;;;;;;;;;;; δεν σχολιαζω τιποτε αλλο εγω ειμαι της αποψης αμα δεν ξερεις δεν μιλας. εγω που ξερω για το αυτοκινητο μου τι εχει επανω μιλαω και το υποστηριζω τωρα οποιος δεν πιστεψει ας λεει πως εχω κανει θαυμα και εγω μπλοκ απο 4-εφε με πιστονομπιελα απο 7age στροφαλο απο 4εφε σασμαν απο yugo zastava. ακου να δεις το αυτοκινητο δεν το εφτιαξα για κανεναν και θα ντρεπομουν στην θεση σου να προκαλουσα ατομο του club εγω μονο ακουω και ποτε δεν εχω σχολιασει αρνητικα ουτε εχω διαψευσει κατι που δεν εχω δει απλα το πιστευω και χαιρομαι αλλα με μια μικρη επιφηλαξη
|
Εγω θα παιζω τον ρολλο του πιο κακου moderator αν θες.Η αν θες, ειμαι απιστος Θωμας.Αλλα επειδη ειμαι καποιας ηλικιας και ξερω 2 πραγματα, δεν θελω το forum να καταντηση παιδικη χαρα και να γραφει εδω μεσα τις φαντασιωσεις του ο καθενας.Θα πρεπει να αποδεικνυει ο καθενας αυτα που λεει, διαφορετικα δηλωστε οτι θελετε και περαστε ακομα και το διαστημοπλοιο Εντερπραιζ.Τελος να μην νομιζουν μερικοι οτι μασαμε κουτοχορτο.Εγω σου εκανα μια προταση.Εαν θες την αποδεχεσαι και μακαρι το μοτερ να βγαζει 300 αλογα.
Υ.Γ Εαν ησουν εχθες στο δυναμομετρο και εβλεπες τι αυτοκινητα δυνοπαθουσαν πανω του για να βγαλουν 280-300 αλογα
MAZDA 3 MPS 2.3 με 1.2bar
FORD FOCUS RS με 1.7bar
NISSAN 300ZX 3.0 V6 με 0.7bar
να δουμε τι θα ελεγες και εσυ εβγαλες 240 απο 16αρι ατμοσφαιρα.