Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-09-09, 13:49
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
με την ευκαιρία και λόγω του topic, να βάλω ένα link από ένα site ειδήσεων.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64105&cid=4

το θέαμα είναι μακάβριο, αλλά ας προσέχουμε λίγο στους δρόμους όταν πάμε γρήγορα, πόσο μάλλον όταν κουβαλάμε κι άλλους μέσα και μικρά παιδιά...

Δυστυχώς χάθηκαν κάποιες ζωές πάλι.

Μικρής σημασίας είναι το ένα αμάξι ήταν μια Ε11. Βλέπετε τι γίνεται σε μια μετωπική. Εμείς δεν ξαναγινόμαστε...
Προσοχή στις κόντρες και ας αφήνουμε λίγο το γκάζι καμιά φορά γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει!
Παλιά 22-09-09, 14:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δεν ανοιγει το λινκ δυστυχως.

Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες πάντως. Και εγω που ανοιξα ηταν σε εντελως αδειο δρομο και ευθεία.
Παλιά 22-09-09, 14:15
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω χωρις να θελω να αμφισβητησω κανενα δεν λεω πωσα αλογα πιστευω οτι ειναι ο καθε ενας που ανηγω αλλα λεω ομως ποσα αλογα δηλωνει ο καθε ενας που ανοιγω. (το 300hp για εμενα δεν υσχιε δεν ηταν 300hp γνωμη μου). μπορει να ηταν πρωτο σταδιο και πριν ανοιξουμε να μου ειπε 300hp για να κολοσω και να ψαρωσω. κανεις δεν λεει πλεον αληθεια!!!!!!!!!!!! τωρα αν οντως ηταν 300 αλογα ε τι να πω ρεζιλικι leon;;;;;; ρεζιλικι φτιαξιμο;;;;;;; κουλαδι οδηγος;;;;;; δυνατο 20v corolla (240hp) οπως το παρει κανεις εγω δεν μπορω να πω κατι αλλο το αποτελεσμα μετραει κατα τα λεγομενα του σεατακια
Σου κανω δωρο την δυναμομετρηση και το εξοδα μεταφορας εως βολο, εαν το 20v σου ειναι πανω απο 180 για να μην πω λιγοτερα.
Παλιά 22-09-09, 14:50
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου κανω δωρο την δυναμομετρηση και το εξοδα μεταφορας εως βολο, εαν το 20v σου ειναι πανω απο 180 για να μην πω λιγοτερα.
προκαλεις με ενδιαφερουσα προσφορα ....
παντα φιλικα............
Παλιά 22-09-09, 14:57
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω ανοιξει με φιλικο type-r προγραμμα εξατμιση φιλτρο στο κουτι και εφαγε στα 400m ηταν πισω μου ακριβως σε μια αποσταση που εβλεπα ολο το αυμαξι του απο τον πλαινο μου καθρεφτη δεν υπολογησα ποσο πισω ηταν το παλικαρι με το type-r μου ειπε πως ηταν περιπου 2μιση κενες πισω μου
Τα type r 1st stage πανε πολυ καλα οποτε το δικο σου για να ναι μπροστα πρεπει να ναι δυναμη...τα 240 αλογα πως τα εβγαλες απο το μαυροκαπακο???

すべてはバランスについてです
Παλιά 22-09-09, 16:33
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χθες το βράδυ άνοιγμα στο ο.χ. με Corsa OPC.Στα 600 μέτρα περίπου 3 αυτοκίνητα μπροστά το Corsa.Το OPC φοράει εισαγωγή,τελικό και booster.
Παλιά 22-09-09, 16:36
elpis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 257
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι μοτερ εχεις και εισαι πισω απο το opc 3 κενα ?
Παλιά 22-09-09, 16:46
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
$(document).ready(function(){ $('.article_canvas img[alt!=""]').each(function(){ var $img = $(this); var a = $img.css('float'); var ml = $img.css('margin-left'); var mr = $img.css('margin-right'); $img.css({ 'margin-left':0, 'margin-right':0 }); if (a == "left" || a == "right") { // For floated images (left and right): var w = $img.outerWidth(); var c = $img.attr('alt'); // Create the table var t = ''; t = $img.wrap($(t)); // Add the caption $img.parent().parent().after(''+c+''); } }); }); http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=...400&h=300&q=80
Η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009, 09:26

Για ακόμη μια φορά η άσφαλτος βάφτηκε κόκκινη. Για ακόμη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο η κατάσταση που επικρατεί στον εθνικό οδικό άξονα που ενώνει το Αντίρριο με την Ιτέα.

Τρεις νεκροί και ένα κοριτσάκι βαριά τραυματισμένο είναι ο απολογισμός του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, στην περιοχή της Ερατεινής του Δήμου Τολοφώνα.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ιρανών, το οποίο βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 48χρονη Μαρία Στέφου, κάτοικος και υπάλληλος της Εφορίας Ναυπάκτου, με συνοδηγό την μοναχοκόρη της 10 ετών.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την τροχαία, που με την σειρά της ενημέρωσε την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπάκτου, και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της τροχαίας, πυροσβεστικά και τρία ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, το Νοσοκομείο της Άμφισσας και του ΕΚΑΒ Πάτρας.

Ξεκίνησε αμέσως επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων στα δύο αυτοκίνητα.

Ο ηλικιωμένος Ιρανός οδηγός είχε εκπνεύσει επί τόπου, ενώ η γυναίκα του άφησε την τελευταία της πνοή μόλις έφθασε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Τα άλλα δύο ασθενοφόρα κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο του Ρίου, με την βαριά τραυματισμένη Μαρία Στέφου να αφήνει την τελευταία της πνοή καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για το 10χρονο κορίτσι, το οποίο εισήλθε κατευθείαν στο χειρουργείο προκειμένου να υποστεί πολύωρη επέμβαση και να αποφύγει τον κίνδυνο.

Τελικά, νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και παραμένει διασωληνωμένη.

Η Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου την Δευτέρα παρέμεινε κλειστή, με τους υπαλλήλους να εκφράζουν έτσι το πένθος τους για τον άδικο χαμό της συναδέλφου τους.

Σε διάστημα μόλις επτά ημερών έχουν χάσει την ζωή τους στον συγκεκριμένο δρόμο τέσσερεις συνάνθρωποί μας.

Επομένως, και αυτή η εθνική οδός είναι σωστή "καρμανιόλα". Τα εικονίσματα στην μνήμη όσων άφησαν την πνοή τους στην άσφαλτο ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο σε όλο το μήκος του δρόμου.

Πηγή: lepanto-rtv

αντιγράψτε το λινκ η διαβαστε το απο εδώ (αναφέρομαι στο λινκ που έδωσε ο φιλος antonios7)

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 22-09-09, 16:50
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες το βράδυ άνοιγμα στο ο.χ. με Corsa OPC.Στα 600 μέτρα περίπου 3 αυτοκίνητα μπροστά το Corsa.Το OPC φοράει εισαγωγή,τελικό και booster.
Στα ποσα παιζεις αντρεα?το ανοιγμα ρολλ η σταση?

すべてはバランスについてです
Παλιά 22-09-09, 17:15
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εσυ φιλε ΤΟΥΤΟΜΑΝΙΑ πιστεψε οτι θες πες πως ειμαι 87 αλογα δεν με νοιαζει. χωρις να ξερει πεταγετε ο καθε ενας και λεει...............!!!!!!!!!!!! εχεις δει κατι και εβγαλες το συμπερασμα αυτο;;;;;;;;;;; δεν σχολιαζω τιποτε αλλο εγω ειμαι της αποψης αμα δεν ξερεις δεν μιλας. εγω που ξερω για το αυτοκινητο μου τι εχει επανω μιλαω και το υποστηριζω τωρα οποιος δεν πιστεψει ας λεει πως εχω κανει θαυμα και εγω μπλοκ απο 4-εφε με πιστονομπιελα απο 7age στροφαλο απο 4εφε σασμαν απο yugo zastava. ακου να δεις το αυτοκινητο δεν το εφτιαξα για κανεναν και θα ντρεπομουν στην θεση σου να προκαλουσα ατομο του club εγω μονο ακουω και ποτε δεν εχω σχολιασει αρνητικα ουτε εχω διαψευσει κατι που δεν εχω δει απλα το πιστευω και χαιρομαι αλλα με μια μικρη επιφηλαξη
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20099807 seconds (74,91% PHP - 25,09% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com