Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-09-09, 17:10
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγω χωρις να θελω να αμφισβητησω κανενα δεν λεω πωσα αλογα πιστευω οτι ειναι ο καθε ενας που ανηγω αλλα λεω ομως ποσα αλογα δηλωνει ο καθε ενας που ανοιγω. (το 300hp για εμενα δεν υσχιε δεν ηταν 300hp γνωμη μου). μπορει να ηταν πρωτο σταδιο και πριν ανοιξουμε να μου ειπε 300hp για να κολοσω και να ψαρωσω. κανεις δεν λεει πλεον αληθεια!!!!!!!!!!!! τωρα αν οντως ηταν 300 αλογα ε τι να πω ρεζιλικι leon;;;;;; ρεζιλικι φτιαξιμο;;;;;;; κουλαδι οδηγος;;;;;; δυνατο 20v corolla (240hp) οπως το παρει κανεις εγω δεν μπορω να πω κατι αλλο το αποτελεσμα μετραει κατα τα λεγομενα του σεατακια
Παλιά 21-09-09, 21:28
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες να ήταν κανενα 1.8 tfsi μαμά με 160 άλογα?
Οχι...δεν ηταν τετοιο...
Αφου λενε τα παιδια για λεον 1 μιλαμε για 20vt.Τωρα αν ηταν cupra φοραει κ04 που σημαινει 300αλογακια με 1ο σταδιο ευκολα πλεον...Αν ηταν απλο 20vt φοραει κ03 που αναλογα τι 1ο σταδιο το ειχε παιζει απο 220-230 και πανω.Βγαλτε τα συμπερασματα σας...

すべてはバランスについてです
Παλιά 21-09-09, 21:32
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11 Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω χωρις να θελω να αμφισβητησω κανενα δεν λεω πωσα αλογα πιστευω οτι ειναι ο καθε ενας που ανηγω αλλα λεω ομως ποσα αλογα δηλωνει ο καθε ενας που ανοιγω. (το 300hp για εμενα δεν υσχιε δεν ηταν 300hp γνωμη μου). μπορει να ηταν πρωτο σταδιο και πριν ανοιξουμε να μου ειπε 300hp για να κολοσω και να ψαρωσω. κανεις δεν λεει πλεον αληθεια!!!!!!!!!!!! τωρα αν οντως ηταν 300 αλογα ε τι να πω ρεζιλικι leon;;;;;; ρεζιλικι φτιαξιμο;;;;;;; κουλαδι οδηγος;;;;;; δυνατο 20v corolla (240hp) οπως το παρει κανεις εγω δεν μπορω να πω κατι αλλο το αποτελεσμα μετραει κατα τα λεγομενα του σεατακια
Με type-r μαμα και 1ο σταδιο σου χει τυχη κανα ανοιγμα?240 αλογα 20βαλβιδο!!!πρεπει να ειναι δυνατο το 111 σου φιλε μΤο χεις μετρησει καπου η το υπολογιζεις εσυ 240?

すべてはバランスについてです
Παλιά 22-09-09, 00:34
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πριν απο λίγο γύρησα απο αργυρουπολη.στην κατεχάκη με προσπέρασε ένα crx τα παλια τα τετράγωνα,γαλαζιου χρωματος με ωραια κ()λ()φαναρα και μπουρακλα.περιποιημένο αρκετά.όταν φτάσαμε στη μεσογειον στο φαναρι ήμουν ακριβώς πίσω του.τον πήγαινα προφυλακτήρα στην ανηφορα γιατι είχαμε φορτηγακι μπροστα και δεν μπορουσε να ανοιξει και στον περιφερειακο (κάτω απο Zepelin) τον πέρασα,συγκεκριμένα έκανε δεξια και με άφησε και πέρασα (προφανως δεν καταλαβαινε τι έχει πισω του και τον μπέρδευαν τα xenon).μας πιάνει φαναρι και ειναι πισω μου.πρώτη δεν με αγκιξε καν στη δευτερα όπως ήταν φισιολογικο έφτασε δίπλα μου και κοψαμε στο φαναρι.άρχισε τα ξερογκαζα και εγώ το έπαιζα αδιάφορος.ήθελα να το καψει μονο και μόνο για να ακουσω ξανα το vtec.ε και αυτό έγινε.το έκαψε αλλά στις κατηφορικές στροφές και στα στενά της κυψέλης συνέχισε το παιχνίδι αλλά εκεί είχα το πάνω χέρι εγώ. αφου με το που αρχισε η κατηφορα αρχισε τα φρένα.
πάντως πολύ ψώφια τα hondakia χαμηλα ρε παιδια.αν ήμουν έστω και 1600 στη συγκεκριμένη διαδρομή δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει μπροστά και ας είχε παραπάνω άλογα

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Παλιά 22-09-09, 00:49
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω ανοιξει με φιλικο type-r προγραμμα εξατμιση φιλτρο στο κουτι και εφαγε στα 400m ηταν πισω μου ακριβως σε μια αποσταση που εβλεπα ολο το αυμαξι του απο τον πλαινο μου καθρεφτη δεν υπολογησα ποσο πισω ηταν το παλικαρι με το type-r μου ειπε πως ηταν περιπου 2μιση κενες πισω μου
Παλιά 22-09-09, 10:52
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Σάββατο βράδυ γύριζα από Ζωγραφου στον Πειραιά. Ειχαμε παει σε ενα φιλικο ζευγαρι επισκεψη (εχουν και παιδί και αυτοι) οπότε φανταστείτε ότι μεσα στο αμαξι ήμασταν εγω, η γυναίκα, το παιδί πισω στο καρεκλάκι του, και στο πορτ-μπαγκαζ ένα βαρύ καρότσι και κατι ψωνια απο ΙΚΕΑ...
Το παιδί το είχε παρει ο υπνος...

Πανω στην Μιχαλακοπουλου ηταν ενα κοκκινο peugeot παλιό ΜR. Αυτα νομιζω βγαινανε 1400cc και δεν θυμαμαι άλογα...αλλα πηγαινανε καλά. Φορούσε ένα μπουρί... που άνετα μπορούσε να φιλοξενήσει 2 γάτες, 3 κουνάβια και ένα σκατζοχοιρο... (φυσικά ο σκατζοχοιρος θα έπρεπε να μπει τελευταιος, γιατι αν εμπαινε πρωτος δεν θα μπαινανε οι υπόλοιποι).

Εκανε λοιπον ανοιγματακια στην Μιχαλακοπουλου, ψιλοκόλαγε, φασαρία κακό κτλπ... Μπαίνουμε λοιπόν στην Βασ. Κων/νου μετα το Hilton και μας πιάνει φανάρι... Κοιτάει, σκάει ξερόγκαζο και περίμενε το πρασινο. Εγω άνετος... Ανοίγει το φανάρι και φευγει στην τσιτα με λαστιχα να στριγκλίζουν, θόρυβο κτλπ. Εγω φευγω με πιο κυριλέ ξεκίνημα (κοιμάται και ο μικρος... μην το ξεχνατε...) και απλά πλακώνω απότομα την μισή 1η, καρφωτή αλλαγή σε 2α και ανοιγουμε μετα τις 2ες μας με το MR. Οταν αυτος πεταχτηκε μπροστα ήταν ήδη 1+ καροτσα μπροστα... Πριν φτασουμε στο αλλο φανάρι ήμουν εγώ 1+ καρότσα μπροστά... Και ξερετε πόσο μικρή απόσταση ειναι τα φανάρια στη Βασ. Κων/νου... Ο τυπος τα έπαιξε... χαχαχα

Μας πηρε πρεφα ενα mini cooper 1.6 (οχι το turbo) και αρχισε να μου κολλάει. Ήταν μεσα ή 3εις ή 4εις... Μας έπιασε κινηση και απλα καναμε σφήνες, και αναλογα με την κίνηση ηταν μια μπροστα αυτος, μία εγω...
Φτανουμε στην έξοδο για Συγγρού, μπροστα έγω, πισω αυτος... Με το που βλέπω κενό πετάγομαι και αρχίζω να σπάω τις ταχύτητες. Ολες κοφτη... 1η, 2α, 3η... Όταν πεταχτηκα, τον ειδα να μπαινει και αυτος στη Συγγρού, αρχιζε να σπάει την 1η, αλλαγη 2α κτλπ... αλλά ήτα τοσο τραγική η διαφορα που του έκανα που μάλλον τα παράτησε... και δεν τον ξαναείδα ουτε οταν έκοψα...

Να σημειώσω πως ο μικρος δεν ξύπνησε... χεχεχε
Παλιά 22-09-09, 11:14
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Να σημειώσω πως ο μικρος δεν ξύπνησε... χεχεχε
εσένα το βράδυ σε άφησε η Μαρίνα να κοιμηθείς;;;

μπράβο ρε Mike, δώσε τσάι στο λαό τώρα που αρχίζουν και τα κρύα!!! εδώ στην Πάτρα περιμένουμε βόλτα (έχουμε αγοράσει 10 κάνιστρα βενζίνη για να έχουμε να καίμε )

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 22-09-09, 11:36
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων

μπράβο ρε Mike, δώσε τσάι στο λαό τώρα που αρχίζουν και τα κρύα!!! εδώ στην Πάτρα περιμένουμε βόλτα (έχουμε αγοράσει 10 κάνιστρα βενζίνη για να έχουμε να καίμε )
Δεν τα μέτρησες πάλι καλά ρε Βαγγέλη....Με 10 κάνιστρα έκανες κι εσύ ένα υπερκυβισμό.....
Παλιά 22-09-09, 11:47
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Μαρίνα το μόνο που ρώτησε ήταν "βιαζόμαστε να γυρίσουμε για κάποιο λόγο?"

χαχαχαχαχαχα...
Παλιά 22-09-09, 11:52
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν τα μέτρησες πάλι καλά ρε Βαγγέλη....Με 10 κάνιστρα έκανες κι εσύ ένα υπερκυβισμό.....
μη φοβάσαι.... τα μισά είναι για το δικό μου αμάξι, θα την κάψουμε μεταξύ μας!!!!!!!!!

Παράθεση:
Η Μαρίνα το μόνο που ρώτησε ήταν "βιαζόμαστε να γυρίσουμε για κάποιο λόγο?"

χαχαχαχαχαχα...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20694995 seconds (75,16% PHP - 24,84% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com