Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 215
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_eye
Και πως παίρνει σήμα ότι έβαλες όπισθεν για να ανοίξει. Κάπου πρέπει να εμπλακεί με την καλωδίωση της corolla.
Θα στο πω την πεμτη που έχω ραντεβού για ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ. πάντως από ότι ξέρω υπάρχει συνδέσει, που με το που μπαίνει η όπισθεν αυτομάτως ότι και να παίζει το σύστημα γυρίζει η οθόνη στην camera. πρέπει να έχει σχέσει το άσπρο φως της όπισθεν.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LAKISdj
Θα στο πω την πεμτη που έχω ραντεβού για ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ. πάντως από ότι ξέρω υπάρχει συνδέσει, που με το που μπαίνει η όπισθεν αυτομάτως ότι και να παίζει το σύστημα γυρίζει η οθόνη στην camera. πρέπει να έχει σχέσει το άσπρο φως της όπισθεν.
Πες μας σε παρακαλώ τα νεότερα από την εγκατάσταση γιατί μερικοί από εμάς θα το κάνουμε μόνοι μας... Να ξέρουμε μη κάνουμε καμία πατάτα...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 215
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πςςςς διακριτικότατο! Με 'γειά!!!
Πέφτει ακριβως εκει που ειναι το χερουλι για το ανοιγμα του πορτ-μπαγκαζ? Ενοχλει?
Επισης καλο θα ηταν να σβηνεις την πινακιδα οταν ανεβαζεις φωτο απο το αμαξι σου. Ποτε δεν ξερεις...
Καταρχήν και στο δρόμο ΦΑΙΝΕΤΑΙ η πινακίδα...!!!
τώρα όσο για το χερούλι του πορτ-μπακ-ας καταργείτε λόγο cameras, και ανοίγει είτε με το ΚΛΕΙΔΑΚΙ είτε από μέσα. Εμένα δεν με ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, έτσι κι αλλιώς από μέσα ανοιγα το πορτ-μπακ-κας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 23-09-09 στις 18:53.