Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-09-09, 17:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άψογε... θυμησε μου ποσα κυβικά και άλογα είσαι. Εχεις πειράξει τίποτα σημαντικό?
Αν θυμαμαι καλα... 1600 16v 4age 124hp με ενα βαρελακι στην εισαγωγή και πιο ελευθερη εξατμιση απο χταπόδι και πίσω? Σωστα? ή εχεις κανει και τιποτα άλλο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 17-09-09 στις 18:21.
|
|
|
|
17-09-09, 18:05
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apsogos
Kαλησπερα Παιδες....
Προχτες το βραδυ.....ανεβαινω εθνικη με το κολλητο προς αγ.στεφανο....με αλλαγμενα λαδακια 10w/40 mobil καινουριο φιλτρο βενζινης και καινουριες βαλβολινες....μελακι..χεχε
βλεπω ενα fiat punto λευκο με xenon λιγο πιο πισω αριστερα....
οχι ενοχλητικα κανω ενα κατεβασμα σε 3η και φευγω...μπροστα....
παταω ολη την 3η ....και ταχυτητα αλλαγη σε 4η....βλεπω τον τυπο να εχει ψαρωσει και να ερχεται με ολα.....την 1η φορα ερχεται και μου κολλαει στο κωλο.....ειχα μεσα 4η....και επειδη χανω αρκετα λογο τροχου (φοραω 17αρες)...εκεινη την στιγμη...η μονη λυση κατεβασμα σε 3η....6.800 ανοιγμα σχεδον 8αρες....του κανω γυρω στα 4 αμαξια.....βαζω 4η μετα τα 155 με μαζευει λιγο....και με το που περναω τα 165.....αρχιζει και τρωει....φτανω μεχρι τα 180+ οπου και αφηνω το γκαζι....τον βλεπω οτι παει να βγει στην επομενη...εξοδο....και ξαφνικα κανει τιμονια (το μετανιωσε) και δεν βγαινει....και ερχεται απο πισω....μου.Κανω δεξια σιγα σιγα...κατεβαζω ταχυτητα και περιμενω....με το που ερχεται απο πισω...μου ανοιγω ολη την 3η.. και μπαινω σε στροφουλα της εθνικης κομματια....φανταστειτε οτι λογο μαλακης αναρτησης απο την κληση του αυτοκινητου μου και το γκαζι....βρηκε στο πισω θολο...ο τροχος για λιγο....σπαω την 3η πολυ καλη αλλαγη σε 4η ....και απομακρυνομαι....μεχρι τα 180.....ε μετα απογοτευτηκε....εκοψα περασε απο διπλα....μας...ηταν και μια γκομενα μεσα.
Εγω με τον κολλητο ειχα κλασει στο γελιο....χεεχχε
Ηταν το 1.4 turbo
A ρε και να βαλω τις 15αρες....πανηγυρι θα γινει....!
|
εισαι συγουροσ οτι ηταν το gt?
sory αλλα δεν ξερω τα αλογα σου αλλα το ειχα το GT 3 και δεν μασαγε...........
|
17-09-09, 18:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Λογικά μιλάει για το καινουριο το punto grande το T-Jet που ειναι 1400 turbo 120 ή 150 άλογα και 21+ κιλά ροπή.
Όχι το GT...
|
17-09-09, 19:24
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
¶ψογε... θυμησε μου ποσα κυβικά και άλογα είσαι. Εχεις πειράξει τίποτα σημαντικό?
Αν θυμαμαι καλα... 1600 16v 4age 124hp με ενα βαρελακι στην εισαγωγή και πιο ελευθερη εξατμιση απο χταπόδι και πίσω? Σωστα? ή εχεις κανει και τιποτα άλλο?
|
σωστα τα λες....απο διχαλο και πισω η εξατμιση μου ειναι.Δεν αναφερα εγω το παλιο punto οπως τα λεει ο φιλος ειναι....το καινουριο ειπα.
|
17-09-09, 20:06
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
ειμαι στην κυμης οταν με περναει ενα κορολλα λεω 20ν ειναι αυτο. τον περναω και κολαει πισω ειμαι περιπου στα 100 καντερισια κατεβαζω 2ρα ανοιγω τρωει 1+ καροτσες 3τη περιπου κρατιοταν σταθερη η αποσταση και 4τη πρεπη λιγο να ανοιξα ακομα.ο τυπος ειχε μαυροκαπακο οπως μου ειπε ηταν δικαβαλος και οταν ειχα εγω 2ρα αυτος ειχε 3τη και γιαυτο του ανοιξα κατευθιαν.απο τον τροπο που εγινε το ανοιγμα δεν μπορει κανεις να βγαλει ασφαλεις συμπερασματα για το πιο ηταν πιο γρηγορο....
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
18-09-09, 02:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
του είπες τουλάχιστον για το club ή απλά τον έραψες και έφυγες;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
19-09-09, 18:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Πεμπτη βραδυ πηγα χαλαρη βολτα κατα τς 1 το βραδυ και γυρνωντας απο βουλιαγμενης πετυχαινω ενα ομορφο κοκκινο stralet gt..Πηγεναμε μαζι χαλαρα 2 ατομα το starlet μονος εγω οσπου καποια στηγμη τουρμπιζει διπλα μου κ φευγει..Λεω να το δοκιμασω αν κ ηξερα απο τν αρχη οτι θα μαι πισω αλλα ποσο δν ηξερα.. Σταματαμε σε φαναρι ξεκιναμε χαραρα και βαζοντας 3η εγω κ περιπου 4000 στρ ανοιγω,ανοιγει και δινω ολη τν 3η κ 4η περιπου δηλ 170 χλμ κ το αποτελεσμα η μουρη του μισο αμαξι πισω μου περιπου..κοβουμε με ρωταει τι ειμαι 16v fe του απανταω κ αυτος μαμα gt 135..του ειπα οτι δν το περιμενα κ αυτος μου ειπε το ιδιο...δν πιστευε οτι ημουν 115 ιππους..το μονο που σκεφτικα ηταν οτι το σασμαν μου βοηθαει πολυ τελικα κ οτι ισως να μν ηταν το μοτερ του στν καλυτερη κατασταση...
|
19-09-09, 19:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πλάκα είχε που τον έφαγες, αλλά όπως σου είπα πριν κάτι θα είχε πρόβλημα στο μοτερ και δεν τράβαγε καλά. Εγω όταν είχα το GT μαμά γύρω στα 140hp έσκιζε πάντως και έχω ανοίξει με πολλά 1600 και ποτε δεν με περναγαν μέχρι τα 160 έστω. Ακόμα και τώρα με την corolla που έχω κάνει ανοίγματα παρόλο βαρος, 15αρες με 50αρι προφιλ, μακρύ σασμαν κτλ τους σκίζω, και σήμερα άνοιξα με 2 αμάξια και έφυγα μπροστά. Τι να πω περίεργα πράγματα...
|
19-09-09, 19:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
πλάκα είχε που τον έφαγες, αλλά όπως σου είπα πριν κάτι θα είχε πρόβλημα στο μοτερ και δεν τράβαγε καλά. Εγω όταν είχα το GT μαμά γύρω στα 140hp έσκιζε πάντως και έχω ανοίξει με πολλά 1600 και ποτε δεν με περναγαν μέχρι τα 160 έστω. Ακόμα και τώρα με την corolla που έχω κάνει ανοίγματα παρόλο βαρος, 15αρες με 50αρι προφιλ, μακρύ σασμαν κτλ τους σκίζω, και σήμερα άνοιξα με 2 αμάξια και έφυγα μπροστά. Τι να πω περίεργα πράγματα...
|
Το ξερω Νικιφορε αυτο σκεφτικα κ γω οτι κατι δν πηγενε καλα με το starlet..Παντως οταν μιλησαμε δν μου ειπε κατι ας πουμε για πατιναρισμα η οτοιδηποτε μονο του κανε εντυπωση οτι ειμαι fe κ πιο πολυ οταν με ρωτησε ποσα αλογα ειναι το 101 μου...
|
19-09-09, 20:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ξάδερφος που δυστυχώς δεν είναι στο δικό μας forum με corolla EE90 με 4E-FTE σε μαμά κατάσταση (χωρις καταλύτη) και με μεγαλύτερο i/c, φίλτρο και εξάτμιση 60αρα, μου είπε ότι έριξε σε corolla ΕΕ111 με μαυροκάπακο μοτερ levin. Τι λέτε γίνετε? έχει και το σασμαν το κοντό από το ατμοσφαιρικό και 195/50/15 διαστάσεις ελαστικών.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18980908 seconds (71,95% PHP - 28,05% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|