Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
07-09-09, 10:30
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
συγνωμη παιδια αλλα ο πατερας μου ειχε ε111 και μετα πηρε την δικια μου ε12 απο ποιοτητα υλικων ειναι πολυ πιο μπροστα η ε12 οπως και απο αισθηση που σου δινει στο δρομο , τωρα απο επιδοσεις λογικο ενα ελαφρυτερο αμαξι στα ιδια αλογα να πηγαινει καλυτερα .
07-09-09, 14:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
μην το σκεφτεστε καν οι e11 ειναι μπροστα σιγουρα,και οσο για ποιοτητα υλικων προβληματα κλπ ...παλι μπροστα ειναι.καθε γενια και χειροτερα...
|
Οχι φίλε jason οι 12άρες σαν αμάξι είναι πιο ολοκληρωμένες και σαν κράτημα τουλάχιστον στην μαμά μορφή τους,αλλά από εκεί και πέρα πιο γρήγορες πιστεύω πως είναι οι 11 άρες όπως και από το auris και από τις 15άρες λόγω βάρους.Εμένα πάντως για αυτά που ζητάω ΕΓΩ από ένα αυτοκίνητο πιστεύω πως η 11άρα με καλύπτει πιο πολύ από μια 12άρα
|
07-09-09, 17:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
παιδια βλέπω ότι το έχετε ρίξει στο θέμα βάρους. Δεν είναι μόνο αυτό. άλλο στήσιμο έχει η ε12 (καλύτερο της ε11) δλδ σύστημα ανάρτησης, κέντρο βάρους γενικά πάτημα στο δρόμο. ένα αυτοκίνητο για να πάει καλά και να έχει και επιδόσεις δεν του φτάνει μόνο το ελαφρύ αμαξωμα αλλά να έχει και όλα τα παραπάνω αλλίως δεν πατάει καλά στο δρόμο και δεν του βγαίνουν και οι επιδόσεις. άλλο μπάσιμο στις στροφές έχει το ε12 και άλλο το ε11. εγώ προσωπικά (έχω ε12 φλ) έχω ανοίξει με ένα ε11 στα πρώτα μέτρα με πετάχτηκε μπροστά αλλά μόλις κούμποσα τρίτη και μετα του έφυγα με μικρή διαφορά.
|
07-09-09, 19:46
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Το θέμα αυτό πιστεύω πως αναφέρεται για σύγκριση αυτοκινήτων στην ευθεία και όχι στις στροφές,τα touge battles είναι αλλού......Σίγουρα η Ε12 είναι καλύτερη σαν στήσιμο από την Ε11(όχι την δικιά μου) αλλά μέχρι εκεί,μιλάμε για ευθεία σε αυτό το θέμα!!!!!και όχι για Ε11 vs E12.Τώρα όσοι θέλετε να το διαπιστώσουμε αυτό.........όποτε θέλετε.Πάντως εγώ είπα πως σύμφωνα με την φυσική είναι μπροστά η Ε11,τώρα μερικοί λέτε ότι με Ε12 περάσατε Ε11,όταν έγραψα εγώ για το ibiza διάβασα ότι θα έπρεπε να είμαι πίσω για κολόνες κιόλας...μάλιστα...κάτι θα ξέρετε..............
|
07-09-09, 19:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παδιά θα παρακαλέσω να ξεκολησετε. Το συγκεκριμένο τόπικ ειναι για να αναγραφουμε φιλικα ανοιγματα ή κοντρες που εχουν γινει ή/και που πηραμε μερος. ΔΕΝ ειναι τοπικ για να γινει συγκριτικό μεταξυ Ε12 και Ε11. Αν θελετε ανοιξτε αλλο τοπικ στους "διαξιφισμους".
Και κατι αλλο... Επειδη εχουμε πει πως δεν γινεται καμια αναφορά για κανονισμα κοντρας... TARZAN... το πας φιρί φιρί για ban....
Δωστε ενα τελος στην κουβεντα.
|
08-09-09, 01:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και κατι αλλο... Επειδη εχουμε πει πως δεν γινεται καμια αναφορά για κανονισμα κοντρας... TARZAN... το πας φιρί φιρί για ban....
|
Δεν είπα τίποτα για να κανονίσουμε κόντρα.Είπα όποιος ενδιαφέρεται για δοκιμή να μου στείλει πμ ,το ξέρω πως δεν μπορούμε να γράφουμε τέτοια δημοσίως.Και όσο για την κουβέντα που ξεκίνησε,εγώ έκανα το λάθος να πω ότι πήγαινα μαζί με ένα Top gun.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 08-09-09 στις 16:54.
|
08-09-09, 16:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλησπέρα...Θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος από το κλάμπ έχει τύχει σε περιστατικό με opel astra gtc 1,6...τι ευγενικά κ διακριτικά που το είπα........επ'ισης δεν γνωρίζω καν την ιπποδύναμή του,κάπου στα 100-110 πρέπει να είναι..??..αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει..
|
08-09-09, 16:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ιδια μοτερ φοραν ρε παιδια....μαζι πανε...ο οδηγος κανει την διαφορα στα ιδια!!
|
08-09-09, 19:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Καλησπέρα...Θέλω να σας ρωτήσω αν κάποιος από το κλάμπ έχει τύχει σε περιστατικό με opel astra gtc 1,6...τι ευγενικά κ διακριτικά που το είπα........επ'ισης δεν γνωρίζω καν την ιπποδύναμή του,κάπου στα 100-110 πρέπει να είναι..??..αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει..
|
Αυτα αν δεν κανω λαθος τα gtc βγαινουν απο 95 εως 180 σε 2-3 εκδοσεις
|
08-09-09, 19:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σόρυ γιώργο δεν το έθεσα κ εγώ σωστά..μιλάω για ατμοσφαιρικό κ όχι τουρμπάτο αν μπέρδεψα κάποιον,κάπου στα 100 νομίζω είναι,μετά βγαίνουν οι τουρμπάτες εκδόσεις...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19320512 seconds (73,19% PHP - 26,81% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|