Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής...
Παλιά 08-08-09, 00:30
Το avatar του χρήστη kostas_90210
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 1.4
Περιοχή: ΝΑΥΠΛΙΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
kostas_90210 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής...

Γεια σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με την πολλαπλή εισαγωγής. Εσωτερικά ακούγεται να τρίζει κάτι και όσο αυξάνονται οι στροφές τόσο έντονος γίνετε και ο θόρυβος. Την έχω βγάλει αλλά δεν είδα κάτι σπασμένο εσωτερικά. Σκέφτηκα να την ανοίξω αλλά θεώρησα καλύτερο να ρωτήσω πρώτα εδώ μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος το πρόβλημα αυτό. Ευχαριστώ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 10:02
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βασικά λενε πως μεσα στην πολλαπλη του Ε12 εχει κατι αντι-ηχεία (δεν ξερω για πιο λογο) και οντως μετα απο καιρό και πολλα χιλιομετρα υπάρχει περίπτωση καποιο(α) απο αυτα να ψιλοσπασουν/ξεκολλησουν και να τρίζουν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:18
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Ναι , κάπως έτσι είναι… Έχει κάτι σαν σαλίγκαρο και με διάφορα διαφράγματα.
Γι αυτό ήθελα να την άνοιγα αν μπορούσα αλλά φοβάμαι στην συναρμολόγηση αν θα κλείσει καλά και αν τραβάει αέρα…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 10-08-09 στις 12:47. Αιτία: γραμματοσειρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:30
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τι χρονολογίας ειναι το αμαξι? Αν εχεις ακόμα εγγυηση και προλαβαινεις πηγαινε το. Σου αλλαζουν πολλαπλη στην εγγύηση.

Παντως κοίταξε το... Ενα μηχανικός μου είχε πει πως υπάρχει περίπτωση να ξεκολλησει κανενα κομματι απο αυτα τα αντι-ηχεία και να περάσει μέσα στον θαλαμο καυσης, με ό,τι αυτο συνεπάγεται...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:55
kostas_90210 Offline:
Νεότατος

Είναι το 2004…
Δυστυχώς δεν υπάρχει εγγύηση γιατί το αυτοκίνητο το φτιάχνω μόνος μου. Ναι έχεις δίκιο, αν φύγει κανένα κομματάκι πλαστικό θα δω καμιά βαλβίδα στην εξάτμιση.
Σε μπελάδες και έξοδα με βάζει…. Κάπου στα 450 κάνει στην ΤΟΥΟΤΑ η πολλαπλή. Αν δεν βρω κάποια ποιο οικονομική λύση αναγκαστικά θα πάρω καινούρια.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-08-09, 12:58
madvinegar Offline:
Administrator

Κοιτα μηπως βρεις και μεταχειρισμένη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-10, 01:45
gef0722 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Ε 12
Περιοχή: Αθήνα/Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 0
gef0722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα παιδιά, νέος στο forum με νέο μεταχειρισμένο corolla. Να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία ξαφνικά που λέτε κάνει ένα θόρυβο παρόμοιο με αυτόν που λέει και ο Kostas_90210, βέβαια δεν έχω και πολύ ιδέα αλλά το δικό μου αυτί καταλαβαίνει ένα θόρυβο από την εισαγωγή ο οποίος είναι σαν δυο πλαστικά που να τρίζουν μεταξύ τους, πατώντας το γκάζι δυναμώνει, αλλά και όταν το αφήνεις συνεχίζει να τρίζει μέχρι να χαλαρώσει τελείως ο κινητήρας.
Ένας μάστορας μου είπε ότι θέλει αλλαγή η εισαγωγή χωρίς βέβαια να την αποσυνδέσει για να δούμε κάτι παραπάνω. Το πήγα και σε έναν άλλον και αυτός την αφαίρεσε έβαλε μπροστά το αμάξι αλλά έκανε περίεργο θόρυβο και δεν μπορούσα να καταλάβω εάν ακούγετε χωρίς την εισαγωγή η όχι, αυτός μου είπε ότι ακούγετε και ότι πρέπει να ανοίξει ένα καπάκι από την μηχανή γιατί μπορεί να έχει κάποιο θέμα εσωτερικά(εκκεντροφόρος και κάτι τέτοια). Για να μην σας κουράζω άλλο ο θόρυβος που κάνει τον βρήκα στο YouTube και είναι σχεδόν ίδιος με τον παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=imLsT...eature=related

Την μηχανή δεν θέλω να την ανοίξω γιατί εμένα μου φαίνετε ότι είναι πλαστικά και όχι κάτι μεταλλικό! Εάν μοιάζει ο θόρυβος με τον δικό σου Kostas_90210 θα με βοηθούσε πολύ. Σε ένα άλλο post που δεν μπορώ να το ξαναβρώ τώρα ένας φίλος έλεγε ότι μετά από αλλαγή φίλτρου αέρα έκανε κάποιον θόρυβο και βάζοντας original φίλτρο όλα παίζουν καλά.(αυτό είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-10, 13:00
Το avatar του χρήστη PaNikos
PaNikos Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 217
PaNikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ιδιο κανει εδω και κανα χρονο του πατερα μου το avensis και ειναι απο την εισαγωγη 100% σπανε καποια διαφραγματα κ ακουγετε αυτος ο θορυβος.Μπορει να μην γινει τιποτα παραπανω αλλα μπορει και να σπασει και να παρεις τς βαλβιδες στο χερι.Εγω εχω σκοπο να την αλλαξω,ξερω οτι ειναι πολυ ακριβη ολη η ζημια αλλα αν σπασει θα ειναι ακριβοτερη.Συνιστω ελενγχο σε 1-2 μαστορες για σιγουρια-επιβεβαιωση της βλαβης και αλλαγη για να μην συμβει το χειροτερο.Φιλικα Νικος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-10, 13:59
gef0722 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Ε 12
Περιοχή: Αθήνα/Καλαμάτα
gef0722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ε ρε γκαντεμιά, 7 μήνες το έχω το corollaki και να φανταστείς το πρώτο κριτήριο στην επιλογή μεταχειρισμένου ήταν η Toyota για λιγότερες πιθανότητες βλαβών και μετά η εμφάνιση που ήταν ανάμεσα σε δυο που μου άρεσαν. Και από τότε έχω αλλάξει αμορτισέρ 300€ (βέβαια αυτό είναι μάλλον λογικό με την χρήση – 80.000 χιλ) και όπως φαίνετε πάμε και για άλλα…
Πάντως και ο άγγλος στο youtube αυτό μου είπε ότι έχει πρόβλημα και κάνει αυτό τον θόρυβο ο οποίος μοιάζει πολύ!

Ευτυχώς που την έκανα από έναν μάστορα που το πήγα ο οποίος ήθελε να το ανοίξει βέβαια με έπεισε να του αλλάξω λάδια μήπως και το κάνει λόγο λαδιού το οποίο μου φαινόταν παράλογο αλλά τελικά το τσίμπησα το παραμύθι και τσάμπα πήγε το 60! Τώρα λέω να το πάω και στην Toyota για έλεγχο 30€ και μετά βλέπουμε!!!

Panikos ευχαριστώ για την ανταπόκριση είναι πολύ χρήσιμη η εμπειρία σου που μου μετέφερες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-10, 14:49
Everville Offline:
Νεότατος

Everville είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όλες οι Ε12 έχουν πρόβλημα με τη πολλαπλή εισαγωγής. Γνωστό ειναι. Βασικα απλά σπανε. (για αυτό και ο περίεργος θόρυβος). Εμένα ευτυχώς έσπασε και ήμουν μες στην εγγύηση οπότε τη αλλάξανε κατευθείαν. Βασικά ειναι κάτι well known στις αντιπροσωπείες. Αν δεν είσαι στην εγγύηση απλα βάλτε το χέρι βαθιά...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βλάβη σε πολλαπλή εισαγωγής agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 24-11-19 19:11
Ζητείται πολλαπλή εξαγωγή για 4EFTE-CT9 NikiforosGT Zήτηση - Διάφορα 1 20-12-18 07:29
4Ε-FE πολλαπλή εισαγωγή σε 4E-FTE ? NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 28 01-12-11 18:30
Πολλαπλή εξαγωγής Σωστή ή λάθος; apsogos SUPPORT 6 16-02-09 22:04
πολλαπλή εισαγωγής 2 be or not 2 be? Azriel SUPPORT 1 10-03-06 23:03

Page generated in 0,16890311 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com