Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
24-07-09, 22:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι να σου πω, τουλαχιστον του αδερφου μου ακουγεται καπως θαμπο. Εκτος κι αν δεν εχει βαλει καποιο προγραμμα (αν ειναι αυτο γιατι δεν ξερω πως ακριβως λειτουργει το κινητο του). Ξερεις μηπως τι τιμη εχει τωρα, ή αν μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ? Γιατι αυτα που βρισκω δινουν μονο χαρακτηριστικα, συν οτι θεωρω απιθανο να ξεκινησε απο τα 400 ευρω και ξαφνικα η Vodafone να το δινει 500!!!
|
|
|
|
25-07-09, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το A-GPS σημαίνει Assisted GPS. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιεί την μπάντα των κινητών (GSM) προκειμένου να λοκάρει το σήμα. Αυτό βεβαίως χρεώνεται από της εταιρείες κινητής τηλεφωνίας! Ομως λοκάρεις σε μερικά δευτερόλεπτα. Κάτι που δεν ισχύει στα κανονικά GPS μέσα σε κινητό. Θέλεις παραπάνω χρόνο. Τα Nokia λ.χ. έχουνε πλέον και τα 2 μέσα. Οπότε χρησιμοποιείς όποιο θες.
Όσο αφορά τα 2 κινητά που αναφέρεις..... η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη, είναι ότι το Iphone είναι απλά glamour. Τίποτα το ουσιώδες. Συν ότι όλα περνάνε απο την Appstore. (κάποιος μου είπε ότι δεν παίζει ούτε mp3, και θέλουνε μετατροπή πρώτα!!!!). Το 5800 απο την άλλη είναι πιο "γεμάτο" κινητό, και με ένα λειτουργικό που σου προσφέρει τα πάντα!!! Οσοι έχουνε αξιοποιήσει το Symbian είς βάθος, γνωρίζουνε πολύ καλά τι λέω!!! Είναι full-opened λειτουργικό!!!
Από εκεί και πέρα..... αν θες κάτι ανάλογο με αυξημένο κόστος όμως.... 1 είναι η λύση (και προσωπικά θα το έχω τις επόμενες ημέρες!)... Ν97!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
25-07-09, 14:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε Ayrton παρα πολυ καλο κινητο, αλλα υπερβολικα ακριβο. Σε εκεινα τα λεφτα παιζει το νεο Samg i8910HD, αλλα, προσωπικα παντα, το βρισκω υπερβολη να δωσω τοσα πολλα λεφτα για κινητο. Να τα δωσω για να εχω δικο μου monitor και να ακουω το μπουζουκι στα μαγαζια που παιζω, ναι εκει θα τα δωσω. Το Arena απο οσο εμαθα σημερα δεν παιρνει προγραμματα και δεν ειναι επεκτασιμο, κατι λογικο απο την αλλη γιατι δεν χρησιμοποιει εστω Symbian.
|
25-07-09, 14:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Το Νokia 5800 είναι το καλύτερο, το είπα από την αρχή! Ψάξε όπου θες περιοδικά, φόρουμ, συγκρίσεις. Δεν υστερεί πουθενά και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που θες, τα έχει όλα.
|
25-07-09, 14:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Και απο χαρτες GPS? Παιρνει GoogleMaps ή μονο της ΝΟΚΙΑ? Ειναι αξιοπιστοι αυτοι της ΝΟΚΙΑ, ή θα με βγαλουν σε καμια παραλιακη αναποδα?
|
25-07-09, 14:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Υπάρχουν της ΝΟΚΙΑ που είναι αρκετά αξιόπιστοι αλλά μπορείς να βάλεις επιπλέον της Garmin που είναι πολύ καλοί (ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ τους βρίσκεις σπασμένους), της google (απλούς και google earth).
Έχω το 5800 και του έχω φορτώσει ότι μπορείς να φανταστείς από εφαρμογές
|
25-07-09, 14:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Χμμμμ νομιζω εχουμε πολλα να πουμε.... Πες μου οτι παιρνει και msn να γελαω, και να παω τωρα να κανω ανταλλαγη το κινητο μου!
|
25-07-09, 14:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παίρνει και msn και facebook και ότι άλλο θες. Μπαίνεις στον ίντερνετ όπως μπαίνεις και με τον H/Y.
Επίσης υπάρχει πρόγραμμα που βλέπεις και μιλάς ταυτόχρονα με τους φίλους σου από msn και skype.
|
25-07-09, 14:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μαλλον το 5800 ειναι το επομενο μου κινητο τοτε!!
|
25-07-09, 15:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Πολύ καλή επιλογή! Στο μόνο που υστερεί είναι στην φωτογραφική μηχανή, πχ σε σχέση με το Κ800 που έχει πάλι 3,2 mpixel οι φωτογραφίες είναι αρκετά ποιο θαμπές. Βίντεο όμως τραβάει καλό!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16461492 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|